Intrebare nevinovat de intima
Raspunsuri - Pagina 4
ICorina spune:
Incredibil,domne! Ce rai sunt...astia micii!
Trebuie sa avem grija mare, ca sunt perversi si insistenti!
Alex2 spune:
quote:
Originally posted by ICorina
Incredibil,domne! Ce rai sunt...astia micii!Trebuie sa avem grija mare, ca sunt perversi si insistenti!
Datorita miscarii cozii sale
foarte fine, spermatozoidul se poate deplasa singur inainte cu aproximativ 2,5 cm la fiecare 8 minute, viteza care, raportata la dimensiunile lui, este mult mai mare decat cea care o poate atinge un atlet. 
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Elise spune:
da, pacat ca nu-s si dotati cu o sapa, ceva, in caz ca intimpina obstructii pe drum.....
Elise & BBLisa
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Elise
da, pacat ca nu-s si dotati cu o sapa, ceva, in caz ca intimpina obstructii pe drum.....
Elise & BBLisa

Asta-i cgiar geniala!!!
Alex2 spune:
Ca si orice raspuns al Elisei, de altfel.
(inca radeam de postarea ta cu morcovul)
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Elise spune:
multumesc. ![]()
spuneam si eu ce ma doare.
da' morcovu'i meritul maica-mii....
Elise & BBLisa
diana21 spune:
Verisoara mea a ramas insarcinata dupa o chestie din asta. Cand s-a dus sa faca avort, s-au crucit dr. pt ca ea era fizic virgina! Este un caz cat se poate de real. Si a fost doar a atingere nevinovata.
Ianca Printesica si Super Mamica
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Ramonika spune:
ei... iaca exceptia aia de 0,000001% !!!!!!!!!
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
herra spune:
quote:
Originally posted by diana21
Si a fost doar a atingere nevinovata.
ihi...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
light spune:
quote:Scuze, dar chiar nu ma pot abtine:
Originally posted by herraquote:ihi...
Originally posted by diana21Si a fost doar a atingere nevinovata.
Eustau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gasestedrumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)