***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 26
ELTEKA spune:
Dar e posibil sa greseasca ecograful? Ca ei nu cintaresc, ci fac o medie intre diverse dimenisiuni (cap, picior, lungime, ce mai stiu eu), asa le reiese greutatea.
Al meu avea ieri 660 gr, la mine in carte scrie ca trebuiau numai vreo 550...Dar doctorita a zis ca e o "medie buna"...Nu stiu ce sa zic...Poate intr-adevar nu toti corespund exact...
Ce a fost dragut ieri e ca devenise mai "pufos", pina acum era numai oscioare, acum se vedea rotunjior...
Sau rotunjioara??? Ca m-au innebunit astia cu schimbarea de opinie...of!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Madi spune:
Buna burtici!
Eu am intrat sa va spun ca i-am cumparat patut bebelinei. Si cadita cu suport. Am gasit o oferta de patut pliant la Brevi si am spus sa il luam, pentru ca oricum inainte de nastere nu vom avea bani sa le luam pe toate de odata.
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
andradap spune:
ELTEKA, exista niste marje de eroare la ECOGRAF... + sau - un anumit numar de grame...
Madi... cand poti sa ne arati si noua poze cu cele cumparate.. .Eu una de-abia astept cumparaturile...dar intai sa se nasca...
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
ELTEKA spune:
Asa as vrea sa mi se "unduiasca" si mie burta...Poate in ultimul trimestru... Ca la mine numai daca stau pe spate, bebe e treaz si loveste foarte tare - poate sa simta si tati ceva...In rest, numai pe mine ma gidila cu virful degetelor, ca o pisica...e finut! Cred ca-l fac balerin!
Tocmai a nascut prietena mea din Malta! La ei daca pina la 22h din DPN nu ai nascut, iti provoaca nasterea, vin cu salvarea dupa tine acasa, asa e legea! Ea mai avea o fetita, dar acum a pacalit-o ce a de a doua...
A venit cu 5 zile mai repede...si atit de repede a iesit dupa ce s-a rupt apa, ca n-a mai apucat sa mearga la spital!!!! A mosit-o sotul... A zis ca nici acum nu le vine sa creada ce li s-a intimplat si ce bine s-au descurcat pina a venit "ajutorul" de la spital...A fost mai miscator decit la prima nastere, la care sotul a plins pe rupte, cica!
Asa creste bebe
ELTEKA spune:
Da, Madi, arate-ne poze te rog! Noi tocmai am vorbit cu soacra pe skype care a zis ca ne face cadou un patut de copil, numai sa alegem noi modelul...si eu habar n-am ce vreau...adica ma tot razgindesc...
Asa creste bebe
andradap spune:
ELTEKA... da... cam din sapt 24 a inceput sa mi se vada burta luand-o la vale... ...dar prin lunile 8, 9 nu va mai fi agitatia asta... ca nu va mai avea loc ![]()
Super norocoasa prietena TA... asa sa avem si noi parte!!!! 
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
Madi spune:
Andrada, poze nu am cum sa fac la ce am cumparat pentru ca patutul sta impachetat in debara si asa va sta pana vin cu bebe acasa. Pot insa sa va indic un site si va spun numele patutului, daca vreti.
Si noi ne gandeam initial sa cumparam de-abia dupa ce se naste, dar am vazut oferta si in plus, cum spuneam, avem o gramada de cumparat si nu ne-am permite atunci, mai ales ca eu nu voi mai avea tot salariu etc. Pana cand nasc noi mai suntem si nasi de botez, deci mai avem niste cheltuieli de facut.
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
dianalaura spune:
Wow
Elteka..ce peripetii pe capul prietenei tale.si ce sot curajos a avut...al meu cred ca lesina instantaneu...ce sa ma mai moseasca...![]()
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
Madi spune:
http://www. brevi. eu/public/page.jsp?sez=189&pag=426#
Spuneti-mi daca vedeti patutul aici (fara spatii intre puncte) , este numarul 128 (vanzatoarea ne-a intrebat daca bebe e baiat
, dar noua ne-a placut mai mult aceasta combinatie. Mai aveau doar numarul 136, numai ca acel crem era de fapt cacaniu
) Are etaj pentru primele luni si plasa de tantari.
Madi + 
Asa creste bebe!
andradap spune:
Madi, eu nu reusesc sa vad.... 
Acum trebuie sa plec... in ORAS
Ma intorc mai incolo.. .dupa ce fac un dus si ma imbrac... chiar inainte de a pleca poate reusesc sa vad ceva!!!
Va pup 
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio