Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI FRUMOSULUI ALEXANDRE!! SA CRESTI MARE PUIULE, SA FII SANATOS SI SA AI PARTE DE IUBIRE SI NOROC IN VIATA!!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

La multi ani sarbatoritului zilei, Alexandre!!!!

Noi facem astazi ruperea de turta in capul copilului. Sindrofia o sa fie modesta, 2 copii cu mamele aferante, noi si cei doi nasi. Clara a facut ieri vaccinul, az-noapte numai s-a foit, am luat-o cu noi in pat, mi-a dat numai piciore in gura si in cap si mai are si un 37.6. De cand a avut aproape 40, sunt tare stresata de ideea de febra. Sper sa iasa totul bine, in final. Cu pregatirile sunt varza, nici curatenie facuta, nici mancarea gata. Halala gospodina...

Si ca tot vorbii de stres si Cata a poemnit de lovituri la cap, asta e o alta obsesie de-a mea, mai ales de cand a cazut in parc pe beton si de cand a dat-o ta-su cu capu de lustra de i-a iesit instant ditai cucuiu. Da pana la urma ce sa facem, astea sunt aventurile varstei. Io mi-s tare ipohondra si ma gandesc imediat la cel mai mare rau. Ma gandeam sa ma duc la doctorita de familie si sa-i cer sa ma trimita la tomograf sa ma sigur eu ca e OK. M-am abtinut totusi de la o asa cerere...cred ca ar fi ras aia de mine si ar fi spus ca sunt paranoica.

O sambata frumoasa la toata lumea...

poze decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Deschide cineva nou capitol ca eu nu am parola si nici nu am de gand sa ma rog de toti sa imi dea parola. Deci care se pricepe sa ii dea bataie...ca Giova cred ca e cu sora ei si numai de atsa nu are timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Irina nu stiu sa deschid nimik...decit usa!
Sim sa stii ca si eu dupa lovitura de ieri imi fac numai griji...acum nu ma deranjeaza sa se loveasca la ca si asa e plina de vinatai si pe acolo ca-mi cade pe gresie, dar la cap chiar mi-e frica, mai ales daca a incasat linga fontanela sau chiar acolo, lovitura...tot sper sa fim bine si sa fiu mi atenta pe viitor!
Petrecere frumoasa cu ruptul turtei ..sa-mi zici ce alege Clara...si pacat ca nu pot sa te ajut cu curatenia...abia am terminat si sunt frinta!

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Sim dupa Infanrix..3 zile mi-a facut 37.8!I-am dat doar in prima zi, o data Panadol parca si atit!

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Cata, cred ca o sa fie bine printesele...ne facem noi prea multe griji...eu una cel putin.

Zici ca vii la curatenie....SUPER...atunci trag un pui de somn si te astept

Ai inceput lucrul?

poze decembrie 2006

Mergi la inceput

Sim am inceput un mare kk...adica Bia ma epuizeaza zilnic..eu fac pe bona (apropo am avut 3 sapt. in sept. bona si am dat-o afara ca nu am mai suportat), menajera si calul ei de bataie...in toamna ma gindeam la cresa sau bona, dar mama tot imi zice ca sa stau pina la 2 ani ca o ia ea dupa aia ca iese la penisie!Acum nu ca as vrea sa ma intorc la serviciu, dar citeodata ma oboseste asa tare ca zic ca aia ar fi scaparea mea..oricum pina in toamna suntem legate una de alta..asa ca ma haleste

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Gta treceti la nou capitol please...

Mergi la inceput