Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani !

16 februarie Maria
16 februarie Andreea
16 februarie Iarina Andreea

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI IARINA, ANDREEA SI MARIA CU MAMICUTA INGER!!!

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Salutare tuturor si o seara frumoasa.
Doina, am fost tare ocupata, nu sunt suparata sunt insa tot pe drumuri acum sunt din nou la Cluj.
Fetelor eu o sa va spun sincer parerea mea pentru ca mi se pare normal sa spunem ce gandim si sa avem decenta sau macar maturitatea sa stim sa ne alegem cuvintele in orice situatie.....asta e mai greu.
Catalina si Alina, va spun inca o data ca imi pare bine ca ati revenit si ca e destinsa acum admosfera pe forum.Am o singura remarca, puteam f bine sa continui fara ea .....mi se parea mai frumos(parerea mea si sper o luati ca atare) sa va cereti scuze fata de fetele care nua au avut nici o vina si in care ati cama runcat cu noroi cateodata.Nu toata lumea va jignit pe voi sau pe copilasii vostri si una care cred ca nu am jignit nicodata pe nimeni pe acest forum nu m-am simtit tocmai bine cand s-au aruncat vb de genul "nu mai puteti de grija copilului" sa"va zgariati pe fata ca nu iau pozele" nu retin exact dar nu mai are importnata. Nu vreau sa ma lungesc, e un fapt lipsit de importanta dar mie una asa mi se parea mai firesc. Se pare ca sunt singura sensibila din zona la acest subiect, la amandoua si sa va fie de bine cadouriel primite de la soti, sunt niste dulci Ayan si Bia.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Deea, imi pare sincer rau ca ai ales sa pleci. Probabil ca si eu sunt una dintre acele fete care s-au autocontrazis.
Fetele, care mai cititi acest forum, uitati ce mai vreau eu sa spun.
Aseara, unele fete s-au suparat, motivul fiind calduroasa primire facuta Alinei si Catalinei.
De fapt, asa cum bine a spus cineva, cred ca noi (cele care le-am primit frumos) ne-am simtit multumite si chiar bucuroase ca, in sfarsit sarada a fost dezlegata, ca stim cine a fost turnatoarea (sa fii de ras, cucoana!!!). Cum ar veni, ar fi trebuit sa ucidem mesagerul, nu faptasul...?
Eu NU vin in apararea Alinei si a Catalinei. Nici nu as avea de ce. oricare dintre noi ar fi reactionat (POATE) la fel.
Si nu vad de ce sa ne mai suparam. Iar sa ne suparam pe forum?Ma gandeam azi ca ne cunoastem de amar de timp, am petrecut si bune si mai putin bune. Si ca ar fi tare bine sa ramanem impreuna in continuare. Hai sa tragem linie si sa incepem un nou capitol.
Multumesc si eu lui Moni care a depus un efort chiar mare.
Eu personal ma simt stoarsa.
Azi ar fi trebuit sa ne ocupam (poate) cu altceva. Poate sa pastram un moment de reculegere pt. Andreea.
Hai ca mi-a fugit toata inspiratia...........

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Despre celelalte faze chiar nu comentez, eu una sunt asa de bulversata incat nu stiu ce sa mai cred sau sa mai zic.sanatate multa tuturor si multa dragoste si pace sufleteasca pantru ca daca avem asa ceva nu prea ne trec prin minte lucruri urate.
Poate imi da si mie cineva parola de la contul comun pe PM sau pe mess..daca se poate.....
Fetelor vreau sa zic si eu felicitari tuturor celor care au participat la acest mic dar pt Maria, tare frumos ca ne-am mobilizat, la toata lumea.
Deea, pupicei si spor la treaba, tit respect decizia, vb pe mess.
Mirela, pupicei si multa sanatate.
Daniela, pupici si voua.Cum mai esti?
Bumbita spor la treaba, suna f interesant ce afci.Acum m-am lamurit si eu cu serviciul ca si eu stiam ca ai fost acasa.
Anasebe, pupicei, ma bucr ca a fost ok la serviciu.Am inteles ca Tibi strengarelul s-a descurcat f bine
Giova,Moni,Maraki,Ana,Janina si celor care mai sunt prin zona pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery ai mare dreptate in ce spui. La fel si Silvia.
Eu sper din suflet sa revina si fetele care s-au razgandit sa plece, sa incercam sa uitam tot, si sa o luam nu chiar de la capat, dar aproape .

Imi pare asa de rau ca nu am reusit sa luam legatura cu fam. Mariucai....tot incercam dar nu primim nimic.

Eu si sorella am fost la cumparaturi, i-am luat soacra-mi o pereche de pantofi de la leonardo. Fericita de mine ca erau la reducere .
acum vreau sa fac niste DVD cu pozele de la nunta sa le ducem acasa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

La multi ani si de la noi sarbatoritelor zilei si in mod cu totul si cu totul special Mariei, pt ca urarile noastre de bine trebuie sa le suplineasca si pe cele pe care Andreea nu le poate face!
Daca imi amintesc bine doar maine se comemoreaza un an de la moartea Andreei, si mi se pare mai bine ca nu se suprapune ziua mortii ei cu ziua de nastere a fetitei ei iubite.
Silvia, perfect de acord cu tine........si nu sunt singura!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRE!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Hello!
Silvi, daca citesti in urma vei vedea ca eu nu am jignit pe nimeni, chiar cred ca reactionat foarte calm la cate chestii credeam eu ca ati zis de noi. Am vorbit mereu frumos si daca m-am exprimat mai dur am facut-o pe Pm cu Monica. Si uite-te acum si la raspunsurile pe care le-am primit la postarile din timpul scandalului" maimute, Tariceanu in umbra lui Basescu", ca ma iau dupa Catalina etc. Eu nu am cerut sa mi se prezinte scuze, asta este, a fost o situatie creata de cineva, am fost toate mintite, asa ca ori ne cerem tote scuze ori nici una, ca e tot aia.
Cand am zis ca i-as zice uneia dintre noi cateva era vorba despre Ana Sebe, despre care aflasem ca m-a barfit cel mai mult. Am vrut s-o sun sa ii cer socoteala, dar nu am avut nr ei de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Eu ascult Jaga Jaga, e bestiala!

Mergi la inceput