sportul la copii

sportul la copii | Autor: miruna28

Link direct la acest mesaj

Vreau sa va intreb si eu ceva:cand credeti voi ca este varsta optima pentru tenis de camp la copii?Sau altfel spus,la 5 ani ce sport ar fi mai bun pentru copii?Voi la ce sporturi v-ati dat sau va dati copiii si la ce varsta?Astept parerile voaste.
Multumesc,Miruna.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Miruna, eu la 5 ani cred ca mi-as da fata la inot ! si pe caldura asta.. si pentru dezvoltarea ei fizica. Undeva sa fie cat mai curat... si apoi cred ca ii ajuta si pe viitor.

Cu respect,
Florin Taloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Dar cu racitul nu ar fi vreo problema oare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Fetita mea are 4 ani si 5 luni si a fost 2 saptamani la inot(este vorba de cele 2 saptamani care tocmai au trecut in care a batut vantul si a plouat,Bazinul fiind afara)si copilul meu nu a racit deloc,iar acum ii place si am sa mai platesc inca un curs pt. 2 saptamani.
La inceput a plans c-am 15 min.dar la sfarsit de program nu mai vroia sa iasa din bazin.Nu este mare aglomeratie,cate 8-10 copii la un profesor.
Nu pot sa-ti spun ce incantata este cand merge la bazin si ce bine mananca dupa.
Eu am fost cu ea la bazinul 23August care are program de luni pana vineri,cate o ora pe zi,asa cum ti-am spus 2 saptamani si costa 400.000 lei.
La bazinul Dinamo costa 700.000lei.
Mentionez ca daca te hotarasti ai nevoie de avizul epidemiologic eliberat de medicul de familie.
Cred ca pt. tenis ar trebui sa astepti pana la varsta de 8 ani.
Bafta si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Inotul si tenisul de camp sunt sporturi pe care le poate incepe la varsta asta si care ii dezvolta excelent. Pentru tenis poate ar fi mai bine sa mai astepti cam un an, doi pentru ca e posibil sa nu aiba suficienta rabdare, inca (avand in vedere ca nu intra de la primele lectii pe teren la fileu cu racheta in mana sa joace, primele ore bazandu-se mai mult pe pregatire fizica si predarea notiunilor de baza, care in general sunt destul de plictisitoare pentru copiii mai mici). Tenisul ar putea sa-l inceapa de acum daca vrei sa faca performanta si daca ai posibilitatea sa angajezi un profesor particular care sa se ocupe numai de el sau macar de 2-3 copii, cel mult. Doar ca e foarte costisitor. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Multumesc mult,
Miruna si Vladut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Fetitele pot face si balet sau gimnastica.
Eu am dus fetita la balet la 4 ani .Profesoara de balet mi-a spus sa asteptam pina la 5 ani pentru ca este virsta la care un copil poate sa inceapa un sport.
Succes!

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput