Iarasi despre peria rotativa
S-a mai discutat dar putin pe forum.
Eu as vrea o perie rotativa care sa-mi onduleze parul, sa-i dea volum. Astazi m-am dus la magazin sa cumpar si nu am gasit, am zis ca vin acasa, caut pe net si o comand de la un magazin online daca o gasesc la ei. Dar mai citesc un pic in stanga si-n dreapta desprea ea si vad ca e folosita mai mult pentru indreptat parul decat pentru ondulat. In proprietati scrie ca usuca, coafeaza, aranjeaza parul repede si usor dar nu specifica clar ce fel de aranjat al parului e.
Eu imi aduc aminte de reclama TV in care iti facea niste bucle superbe. Ma gandesca sa nu arunc banii pe fereastra cand as putea sa iau niste bigudiuri mai performante sau sa apelez la permanent.
Daca aveti asa ceva puteti sa-mi scrieti daca isi merita banii?
Cristina
Raspunsuri
NinaR spune:
Am cumparat peria rotativa de la magazinul Bucur Obor, etajul I. Placa ceramica este pentru indreptat parul, nu peria. Peria rotativa din ceramica usuca parul si da volum. Depinde si de tunsoarea pe care o ai, de lungimea parului, poti obtine bucle daca ai parul mediu sau scurt. Eu sunt multumita.
Nina
SARILLA spune:
Are si o prietena de-a mea si am auzit ca e multumita.
NinaR, se poate indrepta si din perie parul,ca la coafor,si chiar e super ok,diferit de indraptatul din placa.Cel din perie da mai mult volum.
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
NinaR spune:
Sarilla, da, se poate indrepta dar asa cum ai spus si tu cu volum, cu placa parul este drept fara volum. Asa vad eu.
Nina
teo1970 spune:
mcm,
eu am o Velform cu placa de ceramica, comandata direct din Germania ;
vreau s-o dau, ca nu am folosit-o decit 1 data in aproape 1/2 an, ca n-am timp de ea si nici nu ma descurc extraordinar (nu prea am cine stie ce abilitati de hair-stilista
)
daca te intereseaza - da-mi PM
uite-o aici, ca sa stii exact la ce ma refer:
http://www.tvshop.com/index.phtml?set_country=DE
dpop spune:
eu am de pe vremea revo styler.
nu am reusit sa-mi fac bucle vreodata, doar sa indrept parul.
in plus, de la o vreme incoace se electrizeaza de numa, mai bine dau cu peria normala.
mcm spune:
raspunsurile voastre nu sunt incurajatoare.....cred ca mai astept pana ma dumiresc complet. As avea rabdare daca pot obtine bucle.
Cristina
VASIA spune:
Buna tuturor
Eu nu am mai activat pe forum (dar v-am citit) de ceva ani (de pe maternitate),din lipsa de timp si din comoditate,de ce sa nu recunosc.
Ptr TEO1970,
Pe mine m-ar interesa peria rotativa,dar as dori mai multe detalii.Am intrat pe link dar germana e ptr mine o mare necunoscuta.Nu ma descurc nici cu pm-ul.Se refera la mesaje private?
Multumesc 
Cristina si fost bebe,actual baietel Rares (4 ani)
Annie80 spune:
ai putea obtine bucle cu ea, doar dak no rotesti, cred
la mine nu merge ca am parul dificil
oricum sunt "in love with it"
Someone's pleasure is another's pain!