Piticodromul de sept-oct 2005 (168)
Raspunsuri - Pagina 20
jadi spune:
Tonnia uite aici placinta cu completari pe pagina urmatoare.
Fetelor retetele de drob il faceti din ochi, nu am una cu cantitati si masuri. La sufleu alta reteta nu am decat cea pe care v-am zis-o, tot din ochi.
Deni &
Vlad & bb2
oaana spune:
fetele,ce mai faceti?
eu raportez un copil superrrrr marait...si ce ma fac eu cu el ,nu vrea sa manance,in afara de lapticul cu cereale,cam 450g pe noapte,nimic...poate cateodata trei sferturi de ou,carne de pui fiarta,peste si ficat,atat altceva nu mai primeste.nici vorba de banana,branza,branza topita sau alte ...ce ma fac cu el?spuneti si voi.Ia-m facut examen coproparaz.dar nu are nimic,de slabit nu slabeste...dar ciudat ca nu prea mai mananca,voi ati mai avut asa perioade,va rog sa-mi spuneti...
si ca vorbeati de dulciuri,copilul meu nu mananca nimic dulce...
doar mierea de albine din ceai,atat.
pe toate
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 14+Sara/Luca
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
norina spune:
Anya20, inseamna ca nu e de la zodie( Teo e fecioara), cum am zis, e de la unul din parinti pasiune pt carpe
- si tare pun mana-n fok ca in nici un caz nu e tatal
Teodora Sara (norina)poze
Anya20 spune:
oaana, pai din cate povestesti, mananca ceva. 450ml lapte cu cereale inseamna 2 mese, plus ce mai ciuguleste: carne, ou, peste, ficat...destule. Un semn ca mananca e si faptul ca nu scade in greutate. Probabil chiar creste. Nu te chinui sa il indopi. Ca nu e freier sa moara de foame. A, sa-ti faci griji daca nu mananca deloc, nu bea, e apatic...
Daca bea lapte nu este indispensabila branza, iar despre branza topita...numai de bine
. un amalgam de E-uri.
De ceva vreme, anya nu vrea DELOC iaurt, branza si bea putin lapte (300ml pe zi). dar n-o fortez, ca s-ar putea apoi sa nu mai puna gura pe branza si lapte in viata ei.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
godzila spune:
Hai salut,
Azi cand incercam sa mai pun niste poze in album am constatat cu suparare ca nu mai sunt acolo.![]()
Stie cineva cum le-as putea recupera?
Hai ca mai vroiam sa va zic ca fata mea stie sa numere pana la 5. E tare simpatica cand isi numara degetelel si nici macar nu am insitat prea mult cu asta.
KRISTINUTZA tu ai terminat cu sesiunea?
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Anya20 spune:
vera, ma bucur sa te revad pe forum si mai ales sa aflu ca iulia este asa de isteata. banuiesc ca ai terminat cu examenele. 
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
andreeeea spune:
cu pasiunea pt hainutze..! In plus fata de plimbatul cu hainutele dupa gat si cu chilotii lui tati in cap, Maria e inebunita dupa margelutele cusute pe haine si dupa firul argintiu: "Iiiii!" ("ce frumos!"). Si are cateva hainute preferate, pe care imi cere sa le asez pe jos, intinse si pune capul pe ele (mai, mai
!) sau molfaie margelutele
(lucru interzis, desigur!)
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
kristinutza spune:
sarmisa,
.
vera, da, am terminat si eu cu sesiunea. rusinos, dar am terminat
. stiu de un 7 si un 5, restul inca nu stiu
.
nu ii dau prostioare din comert lui fi-miu, ca mananca fff bine legumele si fructele
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
godzila spune:
O, KRISTINUTA mi-ai adus aminte de disperarea unor colegi de a obtine note cat mai mari. Eu sunt multumita sa trec examenele, sincer. Eram la un exam si o tipa de langa mine imi zicea ca ea nu a invatat mai nika si ca spera sa il pice ca daca nu o sa ia o nota f. mica si asa ar veni la toamna si ar lua o nota mai buna. Am intrebat-o "pai si de ce ai mai venit?". Plus ca o alta imi zicea ca o sa se duca la marire ca a luat 6.
. Iar la proiectele comune m-am certat cu tipele din grup ca se ofticau pe chestii ciudate cum ar fi implicarea egala a tuturor, ceea ce e imposibil si in ultimul moment m-am mutat la alt grup. Ma lesi? In fine cam asta e atmosfera. Parca as fi la liceu.
Cat despre ceva "bun" si eu i-am dat numai de casa, i-am dat insa alune si nuci - nu stiam ca sunt alergene ci doar ca exista pericolul inecarii. Chiar si eu sunt interesata oare la vara au voie bbiii nostrii sa pape capsuni? Si inca ceva voi cand le dati kiwi ii curatati de seminte?
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE