Pentru administratori-f. imp
Un anume Gaby Costescu cu adresa de mail gaby_costescu@yahoo.com i-a adrese de mail de pe forum. Sa stiti ca mie mi se pare un lucru foarte grav.
Raspunsuri
mralu spune:
Dupa ce am postat am vazut ca mai sunt subiecte de acestfel aici. Haideti sa va dau si textul:
From: Send an Instant Message gaby_costescu@yahoo.com Add to Address BookAdd to Address Book Add Mobile Alert
Subject: Sent From Forumul desprecopii.com by cgaby
Date: Wed, 14 Feb 2007 16:25:32 +0200
Hello mralu
Ai primit un mesaj de la : cgaby (gaby_costescu@yahoo.com)
La: http://forum.desprecopii.com/forum/
salve
am si eu o rugaminte, daca nu te superi....
http:/xxx
vrei, te rog sa-l votezi pe stefan?
poza este PRINTUL STEFAN.
selectezi cerculetul de DEASUPRA POZEI, apoi click pe voteaza.
multumesc mult si scuze de deranj.
Gabbriela spune:
ei nu au cum sa iti vada adresa ta de e-mail pana in momentul in care tu ii raspunzi - dar pot continua sa iti trimita mesaje - daca nu le blochezi adresa ca spam.
cgaby e un membru vechi si nu cred ca a vrut sa faca spam - a fost o gresala cred eu.
eu am raportat cateva mail-uri nedorite din cauza ca erau de la membri care erai inscrisi de 1 - 2 zile pe forum si care nu aveau nici un numar de mesaje postate.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
clayhanger spune:
Nu cumva e vorba de faptul ca a apasat acel icon cu plicul din antetul mesajului tau? Acolo sunt optiunile "Arata profilul", "Email poster", "Reply with Quote" si altele unde e cazul (trimite PM de exemplu).
Eu asa cred, si atunci este vorba de optiunea "Permiti membriilor forumului sa iti trimita mail?" (apropo, puteti corecta greseala acolo? e vorba de "membrilor", un singur i) din profilul tau personal. Oricum, NU ti-a vazut direct adresa de e-mail daca asa a procedat. Daca nu vrei sa ti se mai intample, seteaza "Nu" la acea optiune.
Ana-Maria
cgaby spune:
eu sunt vinovata!
astept sa aruncati cu pietre!!!!
am gresit, vroiam sa trimit altcuiva si am vazut abia dupa ce am trimis!
imi cer scuze inca o data public pentru problema cauzata!
desprecopii spune:
pentru ca ai si avertisment si pentru ca faci si spam - ti se inchide contul (ma refer lui cgaby)
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro