Probleme dupa intrerupere Diane35

Probleme dupa intrerupere Diane35 | Autor: tierry

Link direct la acest mesaj

Deoarece mi se descoperisera niste chisturi pe ovare, mi s-a recomandat Diane35. Problema e ca dupa ce le-am intrerupt (de acum e mai bine de 1 an de atunci), chisturile au reaparut, iar tenul si parul meu au devenit un dezastru :(( Am multe cosuri urate ca un fel de acnee, iar parul a devenit ft ft gras, cu firul ft subtire si mi-a cazut ft mult (acu mi se vede pielea capului). Inainte de a lua Diane nu am avut niciodata probleme nici cu tenul nici cu parul, desi mai luasem anticonceptionale. Cred ca ele sunt cauza si ca mi-au provocat un dezechilibru hormonal. As dori un sfat, la ce medic sa ma duc, poate stie cineva un doctor competent din Iasi? Mai am un pic si imi vine sa cand vad ce par oribil si ce ten patat am. Plus de asta am observat ca venele de la picioare au devenit ft vizibile, pe coapse si in spatele genunchilor. E posibil tot de la asta sa fie??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami.natalia spune:

DR. Mihaela GRIGORE
Iasi MEDIS, pe langa Starea Civila, in Piata Unirii
tel cabinet: 0232 276 015
Recomand cu toata caldura, sunt pacienta ei de 3 ani, la fel si multe fete din iasi, si mamici din iasi care au nascut cu ea.

Pup si multa sanatate!

PS: efectele astea secundare trec in 3-6 luni de la sine. Si eu am avut aceste efecte secundare...este bine sa mergi la un medic competent.

Nevestica Fericita

quote:
Initial creeata de tierry

Deoarece mi se descoperisera niste chisturi pe ovare, mi s-a recomandat Diane35. Problema e ca dupa ce le-am intrerupt (de acum e mai bine de 1 an de atunci), chisturile au reaparut, iar tenul si parul meu au devenit un dezastru :(( Am multe cosuri urate ca un fel de acnee, iar parul a devenit ft ft gras, cu firul ft subtire si mi-a cazut ft mult (acu mi se vede pielea capului). Inainte de a lua Diane nu am avut niciodata probleme nici cu tenul nici cu parul, desi mai luasem anticonceptionale. Cred ca ele sunt cauza si ca mi-au provocat un dezechilibru hormonal. As dori un sfat, la ce medic sa ma duc, poate stie cineva un doctor competent din Iasi? Mai am un pic si imi vine sa cand vad ce par oribil si ce ten patat am. Plus de asta am observat ca venele de la picioare au devenit ft vizibile, pe coapse si in spatele genunchilor. E posibil tot de la asta sa fie??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Multumesc tare tare mult..chiar ma gandeam sa merg la dna doctor, ca am auzit numai de bine de ea...dar nu stiam exact unde sa o gasesc.
Multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Am sunat..dar tocmai in aprilie mi-au facut programarea

Mergi la inceput