sarcina

sarcina | Autor: alealecs

Link direct la acest mesaj

buna! Sunt alexandra...noua pe aici....habar nu am cum functioneaza chestia asta, dar va sa discut una alta cu voi despre sarcina....ca asta pare sa ne preocupe lately

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Buna! Sunt Cristina si sunt f multumita de site.
Functioneaza f simplu.
Postezi un anunt (o intrebare, o nedumerire, o dilema - vei vedea ca sunt destule in cele 40 de saptamani) si fetele dragute de pe site o sa-ti impartaseasca parerile si experientele lor. Chiar ajuta sa stii.
Daca ai nevoie de noi iti stam la dispozitie.
Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Buna!
Numele meu este Madalina. Si eu sunt destul de noua pe forum, insa este super! o sa gasesti foarte multe informatii si multe prietene aici! Mai mute informatii legate de sarcina gaesti la subiectul "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani". Daca pot sa te ajut cu ceva informatii cu multa placere.

Mady 29+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Daca esti deja insarcinata, ai putea sa intri in grupul de discutii al mamicilor din "generatia" ta. O sa vezi ca suntem "grupate" dupa luna in care urmeaza sa nastem - mai-iunie, iulie-august etc. Postezi acolo un mesaj cu datele tale (UM - data ultimei menstruatii, DPN - data probabila a nasterii) si cu siguranta o sa gasesti o multime de de treaba cu care sa stai de vorba!
Numai bine!

Lia S16

Mergi la inceput