PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
map spune:
'neata la piersicute, desi este la pranz dar nu s epune ![]()
am fost azi la dr si ne-am vaccinat, acum vedem ce ne asteapta.
[buli]
si sanatate multa lui Rares cel mic si scumpic. Imi pare tare rau sa aud ca este iar bolnavior. Ne rugam la Dumnezeu sa se faca bine cat mai repede.
[La multi ani] tuturor piersicutelor si piersicutilor care implinesc azi ceva lunite! Sanatate si voie buna!
fetelor voua cum va primesc cei mici avocado, vor sa pape? Eu nu am incercat dar dovlec nu vrea de nici o culoare. Adevarul este ca nu-mi place nici mie. Azi primeste ou la pranz. Papa si carnita de pui si de vita. Alternam, o zi una, apoi alta (ii place carnita fff tare). De saptamana viitoare introducem si peste alb slab. Si mai tarziu un pic si ficatel.
Va pupam si o zi buna!
Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
oncicu spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!!
mamaluidavid david este superb si tu de asemenea.
bulinuta of of, multa multa sanatate lui Rares, sa se faca bine cat mai repede si tie multa putere sa treci prin asta.
Bysko spune:
Sanatate multa bolnaviorilor!
Ieri am fost cu Busra la control la oftalmolog si ochisorii sunt in regula acum.Dar am fost foarte suparata pe asistenta de acolosi mi-a venit sa
ca m-a vazut cu ea in brate si i-am zis ca avem programare de 3 ori dar a dat din umeri.Si am asteptat 45 de min intr-o sala plina cu tot felul de persoane(o parte tuseau si-si suflau mucii pe acolo), pana a reusit mama sa-i explice dr care este situatia. A fost intelegatoare si ne-a bagat imediat- controlul adurat 5 min maxim. Ma gandesc ca "doamna" asistenta nu are copii ca altfel nu se explica nesimtirea ei.Mai aveam putin si plangeam de nervi!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
SARILLA spune:
Buna!
Avem si noi in sfarsit o veste: ne-a iesit al doilea dinte!

...Ma bucur asa nu pentru ca ar fi cine stie ce realizare,ci pentru ca ne chinuim de peste 2 saptamani cu el...In fine, pentru listuta,a iesit la 7 luni si 2 zile.Sper ca la noapte sa fim mai linistiti,mai ales ca suntem inca singuri,barbate-miu vine abia maine...
In alta ordine de idei, Bulinuta multa, multa sanatate puiului tau, sa se faca bine cat mai repede si sa nu mai8 aiba probleme daca se poate..niciodata.
Gabi m-ai surprins placut cu saltul tau in timp,chiar cautasem si eu acum vreo 2 luni sa vad ce am scris prima oara,si ma uitam cine mai era inca de pe atunci.
Offf...nu stiu daca mai vroiam sa zic ceva...ca tare
ati fost...
A! O sa incerc si eu sa ii dau avocado, sa vad daca ii place..eu am mancat mai demult,dar simplu si e tare
...dar in combinatie daca ziceti voi ca e bun....sa vedem...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
Bysko spune:
A, da si eu am vazut slideshow-ul cu David-este superb!Or sa se topeasca fetele dupa el![]()
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
maryion spune:
- pt 6 lunisoare
Codrin Marius, baietelul lui Sanziana
Toma, baietelul lui ira
Renata Maria, fetita lui vbartan
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
dariana spune:
bysko, asa am patzit si eu sapt trecuta, am fost la o clinica particulara unde facusem programare la ora 18,30; am ajuns pe la 18,10 ca sa fie totul ok; la 19 abia intra copilul dinaintea noastra, urma sa mai asteptam vreo 30 min, darius urla de mama focului de foame si somn si el cand e asa nu vrea decat san iar de culcat, nici nu aveam cum acolo, asa ca am plecat; si eu m-am enervat f tare pt ca facusem progr la particular tocmai sa nu se intample asa; at nu intzeleg ce sens mai au programarile??!!
Dariana si Darius (30.07.2006)Phttp://pg.photos.yahoo.com/ph/ionescuaura/album?.dir=cb88re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos"poze
dariana spune:
am gasit biscuitzi pt bb dar sunt de la 8 luni; am incercat sa-i dau dar vad ca e cam riscant, mi-e sa nu se inece ca rupe bucatzi cam maricele, asa ca....... mai bine nu mai luam!dar o sa-i inmoi cu suculetz si ii pisez, poate ii plac asa.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
doniro spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
neata fetele...
multumesc pentru gandurile voastre bune: tweety, genie, leistra, miti, oncicu, save, mamaluidavid, mamidestefan, geliza
lucians m-ai facut sa plang
am o stare foarte proasta...raraes e mai rau, ieri am fost la spital si au zis acelasi lucru si i-au schimbat antibioticul...au zis ca daca in spital nu au ce sa-i faca mai mult...sunt putin disperata...vomita mult, plange, muci multi de tot, tuseste rau, si nu papa mai nimic...azi ne ducem iar la dr diseara...nu mai stiu ce sa fac...parca e un vis urat
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Bulinutza, stiu prea bine ca orice ti-as spune nu te linistesc. Dar sa iti spun totusi prin ce am trecut eu: la 2 luni si jum Daria mea a facut bronsiolita. Pt cei care nu stiu, e ca o raceala f puternica, cu muci ffff multi, tuse, respiratie suieratoare si greoaie; era Daria alba ca varul la fatza si rosie in jurul ochilor, nici nu vreau sa imi amintesc. Am stat 2 sapt. in Elias cu ea, a facut tratament cu antibiotic. Cand o vedeam asa (se uita in gol, respira greu, parca avea 80 de ani), credeam ca nu o sa o mai vad niciodata zambind ca inainte. Ideea e ca ei, bebeii, au o putere pe care noi nici nu o banuim, de a trece peste boala. Dupa cca 10 zile si-a revenit, parca nici nu fusese bolnava. Nu fii asa de speriata (stiu ca e usor de spus)... Imi pare rau, dar nu am citit primul tau mesaj (cel in care spui ce are puiul tau), dar orice ar fi eu sunt sigura ca e mult mai puternic decat il crezi tu. Iti tin pumnii, sa ne tii la curent.

Roxana
POZE FEL DE FEL
dariana spune:
UNDE GRESESC DE NU-MI APARE BINE LA 'POZE'?
am mai pus cateva, dar acum nu stiu ce am facut ca apare iar toata polologhia.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze