ajutor
ma numesc elena am 23 de ani si am o problema. cand am contact sexual ma umezesc prea tare in vagin si este destul de suparator pt mine si sotul meu deoarece la un moment dat nu mai simte placere. mentionez ca am fost la doctor si nu am nici o boala. vreau si eu un remediu sa fiu mai uscata. va rog din suflet cine stie sa imi raspunda.
Raspunsuri
elis22 spune:
quote:
Originally posted by cristi22na
ce analize ti-ai facut la dr?
am facut si analize la sange si mi-a luat si o lama. doctorita a spus ca sunt perfect sanatoasa si ca e normal sa fiu asa. stiu ca e normal dar nici sa am o secretie asa abundenta nu imi place. te rog daca stii un remediu sa imi spui. mersi mult
Gabbriela spune:
uneori anticonceptionalele te "face mai uscata" - poti incerca sa iei pt 2 - 3 luni ceva si sa vezi cum functioneaza.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
alinutza spune:
Nu lua anticonceptionale fara sa-ti fi fost recomandate de medic si oricum ceea ce actioneaza asupra unei persoane intr-un fel ,poate avea alte efecte asupra ta.
Gabbriela spune:
daca nu are nici o metoda de contraceptie decat cea a calendarului sau prezervatiovul - anticonceptionalele sunt bine venit - bine inteles trebe vazut care i se potrivesc ei - si numai cineva de specialitate poate sa ii spuna asta.
"ea inca nu a zis daca foloseste sau nu ceva metode de a se feri de o sarcina"
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Lorenza spune:
quote:
Initial creeata de elis22
ma numesc elena am 23 de ani si am o problema. cand am contact sexual ma umezesc prea tare in vagin si este destul de suparator pt mine si sotul meu deoarece la un moment dat nu mai simte placere. mentionez ca am fost la doctor si nu am nici o boala. vreau si eu un remediu sa fiu mai uscata. va rog din suflet cine stie sa imi raspunda.
Cum adica sa nu mai simta placere,poate doar sa-l deranjeze psihic,altfel nu vad cum!Dar cat e de abundenta,doar nu curge in valuri?