biosiluet

biosiluet | Autor: valicalin

Link direct la acest mesaj

tot va vad pe voi fetele ca discutati despre pastile de slabit,hai sa va mai dau eu o idee,folositi biosiluet.eu am slabit,dar am tinut si o cura de slabire in paralel.bineinteles ca nici o pilula nu-si face efectul daca nu tii si o dieta .aceste pilule taie pofta de mancare si topesc grasimile din corp in acelasi timp.cand vreau sa mai slabesc imi cumpar biosiluet si ma apuc de treabasunt 30 de pastile ,dar trebuie luate cate 3 pe zi.eu le luam inainte de fiecare masa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

DE unde le-ai cumparat si cat costa?Cam cat ai slabit in perioada asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

le-am cumparat de la farmacie si costa 42 lei ron(420 000 lei rol) si am slabit cam 8-9 kg.acum depinde si de organism,poti slabi si mai putin si mai mult.pe mine luarea lor m-a incurajat intr-un fel si gandindu-ma ca ele ma ajuta nu numai sa-mi taie pofta de mancare ci si sa-mi topeasca grasimea din corp.o fii si pe psihic,dar la mine a functionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Eu am slabit cu Biomed4 fara sa tin cura de slabit in paralel 5kg.Am mancat chiar si dulciuri.Se duc greu kg acumulate in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Bravo celor ce au reusit sa slabeasca , dar ATENTIE f mare ! Cand tratamentul (dupa 1 luna e terminat) aveti grija de voi , ca kg revin dublu chiar si triplu inapoi , din pacate ! Mai bine sa slabesti pe un lung parcurs si sa faci o stabilizare (ffff important) , ca altfel...nu se poate ajunge la o mentinere de lunga durata !
Multa sanatate !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput