intrebare

intrebare | Autor: anamiha

Link direct la acest mesaj

Buna
Sunt Ana
Am si eu o intrebare: vreau sa stiu daca la 4 luni se poate vedea la ecograf sexul copilasului?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Da, daca el este asezat corespunzator si il lasa pe dr sa vada, daca dr este capabil sa vada si daca si ecograful il ajuta. Sunt mai multi factori care participa: dr, eco, pozitie copil. Bineinteles ca mai pot exista si erori: uneori cordonul ombilical intre picioruse poate sa semene cu o putica.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Da, daca el este asezat corespunzator si il lasa pe dr sa vada, daca dr este capabil sa vada si daca si ecograful il ajuta. Sunt mai multi factori care participa: dr, eco, pozitie copil. Bineinteles ca mai pot exista si erori: uneori cordonul ombilical intre picioruse poate sa semene cu o putica.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Asa este! Exact asa s-a intamplat la mine la 16 sapt. Din cauza cordonului nu s-a vazut nimik. Norok ca noua ne spusese deja de la 12 sapt ca este baietzel, asa ca acum nu ne-am suparat prea tare ca nu am vazut nimik. Oricum...se pot intampla surprize. In principal depinde de pozitia copilului dar si de dr care face ecografia.

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Da... este posibil, chiar si la 12 saptamani sa-ti zica sexul copilului, asta daca medicul este un fin observator (ca sa zic asa), ecograful este unul bun, pozitia copilului favorizeaza vederea zonei respective...

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput