Comori de nov-dec 2004 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fiecare femeie si mama se simte implinita in felul ei; ne stim prioritatile, ne iubim copiii enrom si ne dorim TOATE sa putem fi alaturi de ei cand sunt mici pentru a se simti in siguranta, dar in acelasi timp, copiii cresc si ajung la varsta la care isi doresc nespus de mult sa mearga si ei la un curs de inot sau de pictura, iar daca mama sta acasa sa se ingrijeasca de el si doar tatal lucreaza, incercand disperat sa acopere cheltuielile catre stat, si de-ale gurii, atunci lipsa banilor se va simti iar copilul nefericit poate fi; daca face si mama un efort sa lucreze, modul ideal sa termine programul mai devreme pentru a petrece si timp cu copilul si a-i acorda atentei atunci ar fi ideal; chiar si noi femeile avem nevoie de un parfum, un chilotzel si va spun sincer ca mi-e foarte jena sa ii cer bani lui Mihai pt asta, dar mi-ar si placea cum spunea Otilia sa fiu cateva ore departe de Paul pentru ca reintalnirea este foarte foarte placuta! si mai e o chestie, sunt mamici care se sacrifica enorm pentru copilul lor, muncind atatea ore pe zi poate 10-11 ore, dar nu neaparat pentru a deveni carierista, nu muncesc cu acest scop, ci pentru ca AU NEVOIE DE BANI!! au rate la banca, cheltuieli imense lunare..etc....stiu ca toate suntem mame bune si ca tot ce facem pentru binele lor, al COPIILOR il facem....de aceea suntem mame bune! iar cel mai cinstit si apreciabil lucru pe care il vad la unele mame este CA NU JUDECA PE NIMENI!!!!! indiferent ce alege cel de langa ea!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioly, bine ai venit, mesajele tale apar mai greu pana vei scapa de moderare, cam dupa 10-12 mesaje.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mey fetelor, asa e, cu cariera versus familie, aveti dreptate . Eu de felul meu n-am fost si n-am sa fiu o tipa "moarta" dupa avansari, desi o cam luasem razna intr-un timp cu munca si cu statu' la serviciu, da' atunci era un mod de a mai uita ca "uite nici luna asta n-a fost sa fie", va spun sincer . Si cel mai tare ma afecta cand cineva imi spunea, "ce-ti pasa, n-ai copii, nu stii ce e aia casa", nici nu stiti ce rau imi faceau...si cel mai tare ma enerva o colega , care era clar carierista de profesie, o scortoasa, nemaritata, dar cu un copilut acasa pe care i-l crestea mama, si care statea non stop la serviciu, nush ce facea, dar statea ca dadea bine, cred , si ne facea noua probleme, ca deh, ea si cu copil si sta la munci si noi, o zbugheam la ora 4 ca daramam portile ...si exemplele ar putea continua.
Normal ca trebuie sa ai un job, ca doar ptr aia ti-ai tocit coatele in facultati, ca sa fii si tu cat de cat independenta si de ce nu sa arati ca nu degeaba porti un frumos cap pe umeri, nu? basca ca te simti bine stiind ca ai contribuit si tu macar cu o rata la banca
Da iar zic, ca fiecare face cat poate si cum crede ca ii va fi mai bine...

Offf, ma simt atat de rau iar ca-mi vine sa fug, vorbesc din butoi, tusesc ca o tabagista cronica (nu-s fumatoare ) si respir precum un suierat de tren, da nu plec de la munci, ma tem sa nu-mi ia cineva locul si atunci ce ma fac cu cariera? ce se va alege de mine ??????

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by diana2004

Mey sa nu dati cu ,dar eu am un stil mai dur de exprimare ,desi de fond sint o finuta : e bine sa stai acasa si sa te ocupi de copil ,dar cine aduce banisori in casa ? Sotul ? Aaaaa...atunci e alta poveste ...Atunci poti sa platesti ratele la calatoriile in strainatate ...
Sa nu ma intelegeti gresit ,eu anul asta am renuntat la niste cursuri pe care imi doresc de mult sa le fac ,si nici la masterat nu m-am inscris din acelasi motiv ,sa stau mai mult cu Andrei ca e inca asa de mic !
Cred insa ca problema cu carieristele e mai cu nuante ,sau cum zicea o adolescenta cunostinta de-a mea , e discutabila .

diana2004

Of course, ai mare dreptate!

Aime, sanatate, hai fa-te bine ca ai bolit destul, patria te vrea valida!

Azi mi-am propus sa nu fac nimic la servici (merit o zi pauza dupa atata agitatie)si iaca, chiar pot, asa ca stau si bantui pe net!

Ioly, bine ai venit, spune-ne mai multe despre voi!

Roxana&Co

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

IAr am tras o spaima cat casa cu iris!
Aseara Mircea a desfacut DVD-playerul fiindca nu mai mergea (iris il stricase fiindca a indesat cu forta un disc pana nu s-a mai vazut) si surubelele le-a pus langa el. Bineinteles ca dumneaei a avut de lucru cu ele si Mircea a observat-o prea tarziu, cand un surubel nu mai era nicaieri..

Si ne-am pus pe cautari prin tot livingul de-am innebunit si nu era niciunde. Am intrebat-o dar nu poti avea nici o sigurantza cu ea...e prea mica... BA ZICEA CA L-A BAGAT IN GURITZA, BA ZICEA CA NU L-A BAGAT.. Intr-un final am luat copilu' pe sus si la spital cu el... ca avem deja experientza.
La radiografie s-a vazut ca nu era nimic...nimic metalic in stomac si pe esofag.
Slava Domnului ... dar eu simt ca innebunesc mereu cu stresul asta ca baga toate porcariile in gura.

Nu stim nici acum unde e surubul... inclusiv sipcile de la parchet le-am scos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Roxana, avem si noi audit de recertificare si stii cum e...uf, sper sa scapam cu bine...am un chef nebun de munca

Dana si noi avem lipsa un surubel de la ceva , da nu m-am gandit ca o fi la Vladutu in burtica, ca el nu pre are obiceiul asta, da poti sa stii, si noi inca il cautam

Ioly bine ai venit la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dana ti-am trimis PM

m-am pomenit si eu in mijlocul discutiei despre serviciu...tocmai acum cand nu-mi vad capul de munca si nu stiu cum sa fac ca sa ma clonez sa le pot face pe toate ...le fac eu ca mereu am iesit la liman...asa ca nu stiu nici ce mai faceti voi si nici nu am timp sa citesc. poate saptamana viitoare.
dar va pup pe toate si va doresc un week end suuuuper

aaaaa si sa nu uit ioly bine ai venit
... mai vorbim va pup acum ca trebuie sa ma intorc la munca mea

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by danette

Draga Felis, te cred...

Tot mai mare e % de femei-barbat care gasesc ca e la moda sa fi
femeie de carierć, obsedata de promovare, leafa, autoritate
si performanta. Care vorbesc jumate-n engleza, jumate-n romana, cum se poarta acum, toate numai taioare, promousan, targhet, auernes, marchet, pablic-rileisans, plening, risarci, fidbec...
Alea care ii multumesc patronului ca le da sansa extraordinara de a lucra si-n weekend, ca sa se afirme si sa 'se tina' de deadline.

Munca e buna numai cand ti-aduce un ban cinstit in buzunar si, mai ales, iti da si ragazul sa-l cheltuiesti.
Sistemul suedez prevede ca trebuie sa ametesti muncind cinci zile pe saptamana si sa ametesti in bar doua zile pe saptamana. Asta e raportul minim rezonabil.

Stii ce cred eu ca-i trist... atunci cand constati ca fetita ta ii spune "mama" soacra-tii (care nici nu te-a vrut de nora, fiindca nu pareai gospodina si uite ca stia ea ce stia) si bazaie ca pe bona o iubeste cel mai mult de pe lume, e cam tarziu sa-ti dai demisia.

Copilul nu intelege ca tu crapi muncind ca sa aiba el garsoniera-n Bucuresti cīnd termina liceul (daca l-o termina, ca tu n-ai timp sa-i verifici lectiile). Copilul vrea sa stai langa el, calda, atenta, sa simta dragostea ta ca pe o perna de plus.

Iaca, asa vad io viata.

Danette....textul asta l-am mai citit undeva,de curand.Ce ai scris tu aici e identic,cuvant cu cuvant.Inclusiv ordinea acelor cuvinte in "engleza",inclusiv exemplul cu sistemul suedez,inclusiv chestia cu liceul pe care nu se stie daca-l termina copilul.Ai dat copy/paste?

Sper sa nu te superi pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

mey sa nu dati!
carieriste suuuuuuunt!; de exemplu yo!!!; sefa la bucatarie, toata ziua cu nasu` in retete de bucate, profesionalista in a da cu aspiratorul!!!
dar este atat de bine sa stai langa copii, sa ii vezi dimineata somnorosi si sa le simti atingerile calde!!!; sunt atat de dulci, cu toate ca imi fac uneori mii de nervi, dar tre` sa faca si ele ceva, nu???; eu imi traiesc din plin aceasta perioada, si ma simnt fff. fericita, si putin trista, ptr. ca ale mele fete cresc iar eu imbatranesc(chiar Arisa ii fff. trista ptr. ca "mami, tu o sa te faci baba, si o sa mori nu?" , dar i-am raspuns ca pana atunci mai este muuuult si ca mai trebui sa facem muuuulte lucruri, si apoi o are pe Emily care este sora ei si de care trebuie sa fie ffff. legata; oare cat intelege ea???
ma uit la ele si mii ciuda ca zilele astea trec asa de repede, si ele parca inteleg si tabara tot mai mult pe mine, dar mie nu-mi pasa, chiar imi place , mai ales ca sotul ii tot mai mult ocupat la serv., gen 7.30am ~ 22.00pm, c-am in fiecare zi; le vede la plecare, dormind desigur, cand le pupa, si le mai vede la sosire, in marea majoritate dormind si le spune noapte buna printr-un pupic, sau daca mai sunt treze la ora aia mai mult se cearta cu ele, ptr. ca ele vor sa se joace cu ele, dar este prea plictisit de munca si nu vrea sa auda nici musca, si de-aici multe alte divergente; mis satula!!!; de la un timp au c-am inceput sa fuga de el, si vin peste mine, nu ca nu mi-ar place dar macar sambata si duminica vreau sa fiu mai libera, dar de unde, tot la mine vin!; greu dar incerc sa tin pasul cu ele ptr. ca tare-i placut sa stau langa ele!
la mine a munci este un subiect fara rezolvare!!!, asa ca pass!; ma multumesc cu ce am acum, sanatosi sa fim!!!

aime sanatate muuuulta!

Ioly bine ai venit!!!

dana; trebui sa retii ca sagetatorii sunt fff. ne-prevazatori; ai mare grija!!!; yo mis sagetatoare, mama pesti, iar yo la 2 ani mi-am taiat limba, si am fost cusuta pe viu, iar mama a lesinat pe holul spitalului de trei ori pana ma vazut inapoi, de medicii nu mai stiau pe cina sa trateze, pe mine sau pe mama!?; lui Iris!

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

pot sa va spun voua cat sunt de furioasa . ca nu am cui ...dragul meu sot tocmai m-a anuntat ca pleaca la schi in baia mare undeva cu colegii ....ca cica s-au suparat pe el ca face opinie separata si atunci a trebuit sa spuna ca merge si el
NO EU CE SA MAI ZIC ACUM!?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput