Tratament pentru microchisturi

Tratament pentru microchisturi | Autor: mihutzas

Link direct la acest mesaj

Cunoaste cineva tratamente naturiste pentru micropolichisturi? sau daca nu, altfel de tratamente?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu am facutt trataemnt homeopat pentru chistulete la ovare timp de 4 luni si au disparut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

Angelinne ,
te-as ruga, daca se poate, sa-mi spui si mie ce tratament ai urmat pentru indepartarea chistuletelor de pe ovare.si eu am ceva probleme si as vrea sa-l incerc.
multumesc tare mult,
toate cele bune si multa sanatate
karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy24 spune:

buna fetelor!sunt noua printre voi si as dori si eu sa aflu tratamentul pentru ovare micropolichistice(exclus anticonceptionale)

Mergi la inceput

Angelinne,noi asteptam un raspuns!Te rog mult mult de tot.Daca ai trecut prin suferinta noastra intelegi ca suntem nerabdatoare sa aflam solutia.Eu ma chinui sa fac un de un an si nu mai am rabdare.Acum urmez un tratament cu picaturi din coacaz negru si mladite de zmeur dar parca fara nici un rezultat.Te si astept raspunsul tau sau al oricarei fete care are o solutie.

Mergi la inceput

Angelinne , te rugam , raspunde-ne si noua...
pupici
karina

Mergi la inceput

Nu am mai intrat de citeva zile caci mi s-a blocat spatele si nu ma simt deloc bine.

Tratamentul pentru ovarele polichistice l-am tinut asa cum va spuneam 4 luni. Am incercat initial cu AC dar nu le-am suportat , imi era tare greata de la ele. M-am dus la un dr. homeopat aici in Cluj in care de altfel acum am mare incredere si mi-a spus sa uit de hormoni si altfel de medicamente si sa iau daca am incredere ceea ce imi da el. Luam 3 zile pe luna, de 3 ori pe zi niste picaturi cu 1/2 ora inainte de masa...iar ele actionau timp de o luna. Asta a fost tot! Acum ma simt f bine. Mi-mai rezolvat si prolactina asa si orice afectiune am acum merg cu analizele la homeopat. Incercati si voi...pacat ca nu sunteti din Cluj ca vi l-as recomanda cu cea mai mare incredere iar homeopatia poate rezolva orice sau aproape,. Stiu sigur ca are 2 cazuri de hepatita C rezolvate! Va pup

Mergi la inceput

Angelinne,
multumesc pentru interventia ta la subiect.picaturile acelui doctor sunt "inventia" Dumnealui sau sunt produse naturiste cunoscute ?
ma bucur sa aud ca la tine au dat rezultate !
iti doresc sanatate multa!
Karina

Mergi la inceput

Cred ca se gasesc si in farmaciile homeopate, nu le face el////atita doar ca el mi le da, eu nu mai merg la farmacie dupa ele. Si consultatia cu tot cu tratament cind am fost ultima data la el era in jr de 30 RON!Va doresc multa sanatate si daca mai aveti nelamuriri va stau la dispozitie!

Mergi la inceput

Angelinne ma bucur pentru tine dar spune-ne si noua cum se numesc acele picaturi.Cred ca realizezi ca mi-e greu sa ma deplasez pana in Cluj pentru o consultatie si din cate stiu eu tratamentele naturiste nu dauneaza nimanui deci sunt dispusa sa le incerc si eu.In prezent fac tratament gemoterapic din proprie initiativa cu mladite de zmeur si muguri de coacaz negru si parca ma simt mai bine.Am luat si eu Diane35 si m-am simtit fff rau asa ca le-am oprit dupa 7 zile.Te si astept raspuns cat mai repede.

Mergi la inceput

Draga mea nu stiu exact pt ca nu scrie nimic pe sticlutele pe care mi le da..... si oricum e irelevant caci daca bine stii fiecare e altul in homeopatie deci tratamentele sunt individualizate. De aceea este nevoie de o consultatie. Pot sa iti dau nr lui de tel sau adresa de mail...cu toate ca raspunde mai greu la maiuluri...asa ca mai bine il suni....sau poate cauti un dr aproape linga tine.

Mergi la inceput