Lapte Parmalat-Prima Crestere

Lapte Parmalat-Prima Crestere | Autor: Raluca

Link direct la acest mesaj

Abia azi am vazut sin magazinele clujene acest sortiment de lapte adresat copiilor intre 1-3 ani. Ati folosit/folositi careva acest tip de lapte?? Suna interesant ca si compozitie dar...noi am trecut pe cel clasic de vaca si nu stiu daca ar fi indicat sa mergem din nou pe o furmula adresata picilor si totusi..

Raluca si Ilinca (1 an si 4 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu am incercat sa-i dau Simonei(un an si 7 luni) dar nu i-a placut.O perioada i-am dat Dorna si acum m-am intors la Milumil pt ca e imbogatit cu vitamine si minerale si e f.consistent.Parmalat are un miros de ulei...Milumil este cu gust si miros de vanilie si ei ii place.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Nici noi nu avem o impresie extraordinara despre acest lapte... am incercat sa-i dam pe la 10 luni, nu prea i-a placut (si nici mie, ca tare era scump). Asa ca am renuntat.

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Noua ne-a recomandat un medic sa evitam produsele lactate cu termene de garantie foarte largi. Probabil ca laptele Parmalat ca si Dorna este tratat UHT - adica la temperaturi foarte inalte - care distrug o parte din componentele nutritive ale laptelui. Daca ati introdus in alimentatie laptele de vaca si copilului i-a mers bine (evident cu conditia ca sursa de lapte sa fie sigura si laptele sa fie fiert jumatate de ora) eu cred ca ar trebui sa ramaneti la el. Daca e nevoie vitamine si minerale pentru bebe puteti oricand sa ii administrati suplimentar, nu e nevoie sa schimbati laptele doar pentru asta. Singurul avantaj al laptelul din comert special ambalat si preparat pentru bebei este ca e mai comod de folosit. Nu neaparat si mai hranitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Buna.Eu i-am dat lui Andrew cand am fost in tara "Prima crestere" amestecat cu cereale.Mie mi s-a parut o kestie desteapta.Contine tot ce le trebuie copilasilor.Daca poti,eu zic sa-i bine sa-i dai.

Lia&Andrew

Mergi la inceput