***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Fetelor, m-am ingrozit! Am intrat pe site-ul despre batista asta a bebelusului si am citit ca se racordeaza la aspiratorul casnic!!!
Cum doamne-iarta-ma sa tragi mucisorii unui bebel de cateva luni cu aspiratorul?

25+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ralucami, apropos de bagajul de spital...

Eu vreau ca la intalnirea de pe 5 martie (din pacate tu nu vei fi cu noi ) sa discutam... si eventual cu pixul si foaia in mana sa notez ce anume ne trebuie pt. spital, profitand de mamicile care au mai nascut (in cazul meu va fi nevoie de bagaj pentru nastere naturala-ca am auzit ca difera ). Ma intereseaza in principal lista pentru mine...ca dupa intalnire merg la cumparaturi si-mi fac bagajul sa fie gata Ce alt cadou mai frumos de 8 martie??? Decat bagajul de spital??? IUPIIII... de-abia astept!!!! Iar pt. BEBE... doar ma VOI uita!!! urmand sa cumpere repede sotul cat sunt eu in spital... parca il si vad disperat, alergand de colo colo!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

burticoasele !
am venit si noi triumfatori de la examen !!! adica am scris ce-am stiut la primele subiecte ( Machiavelli si Shakespeare) ca aici am stiut, dar la ultimul trebuia sa scriu "actorul in viziunea autorilor studiati" si eu zau daca am studiat ceva. asa ca... am copiat. mi-e rusine, stiu. da erau atatia autori, ca nici n-am reusit sa-i copiez pe toti ! asa ca luam si ultimul examen teoretic ! mai am actoria sambata si gata ! vacanta 1 saptamana ! hai ca ma duc sa citesc ce-ati mai scris.

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Andrada exact la asta m-am gandit si eu astazi cand citeam din urma, neaparat sa-mi iau la mine o agenduta si un pix sa ma mai documentez si eu de la mamicile care sunt la bebe 2(Liviana...)Gand la gand cu bucurie.

Paula28+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Andrada ce sa mai zic... esti o norocoasa

Multumesc si mamicilor care mi-au raspuns. O sa o intreb de doctora mea de familie sa vad ce ma sfatuieste...

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by poohy

Amely, unde faci cursurile astea? Poti sa ne dai mai multe detalii?
...
Anca 25+

Poohy, le fac la spitalul Euroclinic, sunt pe parcursul a 5 saptamani, cate o sedinta/saptamana, costa cam 100 euro...de cuplu! :))) Poate veni oricine, nu este obligatoriu sa nasti acolo. Chiar daca nu e f. ieftin, pt. mamicile incepatoare e instructiv, zic eu... O sa ne invete sa facem baita, sa punem pampers (papusii, evident)

Piticuto, normal ca vreau sa vin la intalneala, parca pe 5 martie este, la Pizza Hut, daca am inteles eu bine? inca nu am confirmat 100%, dar confirm acum, in proportie de 95%! Mai ales ca mi-e dor de o pizza!

Pupilici!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

27+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

gata, am citit !
andrada, nu-ti face griji ! bebe Antonio, ca si Sosonica mea, sunt Superman ! nimic nu le poate face rau ! ai sa vezi ca e bine si ca burtica ta micuta ascunde un baietel sanatos, frumos si zapacit(in sensul bun) ca mamica lui ! si nu-ti face griji ! cat despre mama ta... daca are un cabinet/spital unde lucreaza poate ne recomanzi si pe noi, mamici fara medici !
emiotto, sanatate multa !
elteka ai o super burtica ! si a mea creste, dar n-a ajuns extrem de vizibila !
msemcu, ai mare grija cu glicemia.. o colega de la facultate a facut diabet gradul 1 cu insulino-depententa si saraca se inteapa mereu si e asa fericita cand are glicemie 31 ca papa si ea un biscuit... ai mare grija si fa-ti un regim care sa hraneasca si mogaldetele si sa fie suficient pr tine ! eu zic ca la tine e mai delicat ca sunteti 4, nu 2 ca noi restul ! si sper din tot sufletul sa fie bine !
pe mine ma doare iar in gat, nu stiu ce sa mai fac ! o sa mai beau ceiut, dar vad ca nimic nu vindeca raceala asta !

ah, am facut si noi 21 sapt !!! happy-happy, joy-joy !

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Gata , m-am uitat si la o drama care imi place mult (Dr. House), vad ca s-a mai linistit si bebelina mea (ca azi tare tare activa a mai fost). Pot sa ma pregatesc de somn de acum.

Dideip cu vecinii din Ro am avut si eu probleme : blocul e unul in care stau muuulti batrani si stiau cam tot ce se misca prin zona. Cand mi-am amenajat prin casa mi-au chemat si politia si fel de fel de controale pe cap , de era sa ma las pagubasa si sa nu mai fac nimic. Despre lucrat: si eu incerc sa merg la munci cat mai mult, dar as vrea cam cu o luna inainte sa nasc sa stau acasa si sa ma ocup de camera bblinei, de lucrusoare, de mine.

Elteka eu SIGUR SIGUR nu o sa cumpar batista asta a bebelusului. Nu o consider necesara, ma ingrozeste procedura in sine. Stiu ca sunt pompite mici, delicate pt bebelusi , dar eu sper sa nu am nevoie de asa ceva pana nu o invata bebelina sa isi sufle nasul in servetele.

Andrada si eu as vrea tare mult sa vin la intalnirea burticutelor. Dar sper sa ma "calmez" cu pozele pe care o sa le faceti si cu povestile voastre! Aici la mine la clinica am vazut ca-ti dau ei o lista cu ce trebuie sa aduci ( chestii micute gen: cana ta de ceai, periuta de dinti, un pachet de servetele, nu-s ce fel de tampoane etc etc) Am scapat de-un stres ca am vazut liste LUUUNGI pe forum despre bagajul gravidutei si chiar ma speriasem.

Va pup pe burtici si mai vb maine. Aici la mine se impart pijamalele deja.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Am trimis ceva dragut pe mailul comun.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Kay, iti multumesc pentru sfat! La mine e o stare indusa de sarcina si deocamdata situatia nu e foarte grava! Am prins problema de la inceput, ca sa zic asa! Am inceput de astazi regimul, asa ca fara dulciuri, fara biscuiti, fara prajituri, fara prajeli....

Ma consolez si eu gandindu-ma ca o sa le hranesc exemplar pe micutele mele: numai vitamine si alte bunatati!

Mari 21+

Mergi la inceput