Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (156)
Raspunsuri - Pagina 6

Giova spune:
nu gasesc Priorixul!!!
Am incercat la 3 farmacii si nu-l au in depozite.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

ralirali spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi: Razvan Stefan, Clara Maria, Andrei Razvan. O viata minunata va doresc, plina de fericire si implinire!
Bee, am uitat sa te felicit, ma bucur din tot sufletul pentru voi, tin pumnii sa fie totul vine.
Fetelor, ati luat careva jucarii de la quelle? Ce calitate au? Tocmai am comandat doua, un cadou pentru un baietel de doi ani. Si nu m-am putut abtine si i-am luat si strumfei ceva.
Nu pot da linkul direct,d ar incercati http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:7f4ee8bea8de03a7d997dd23496fd35f&fsreloaded=1& si cautati jucarie multifunctionala si Cetate gonflabila.
Preturile mi se par super super ok, sper sa fie si de calitate ca daca nu ma impusc. Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul

doina_laila spune:
De cand cu problemele astea de pe forum am uitat sa o felicitat pe Bee pentru marea veste.
Brandusa iti doresc sarcina usoara si sa ajungi cu bine la termen! Ma bucur mult pentru tine!
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)

monica70 spune:
LA MULTI ANI RAZVAN STEFAN, CLARA MARIA SI ANDREI STEFAN!
NU DE ALTA,DAR AZIDIMINEATZA ERAM ZOMBIE SI AM UITAT
MONI de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Giova spune:
Ralu o prietena a comandat de la Quelle jucarii, dar ea a luat Chicco si Molto. si sunt la fel ca in magazin, la calitate ma refer, preturi habar n-am.
si pe mine ma tenteaza un melc balansoar. Cica ala l-a vrut nasa lui marco sa-l ia de ziua lui, dar nu ajungea cadoul pe 6 ian.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

dana_ene spune:
Daca vreti sa vedeti:
www.onetruemedia.com/shared?p=2266faef8589df4b97e728&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Roxanica, mica minune
www.onetruemedia.com/shared?p=2267444c5083c02b197f35&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Oana, printesa noastra
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

diana12 spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri si de astazi.
Giova, m-au napadit amintirie cand ai spus de "amigdale marite". Asa a fost "catalogata" si fiica-mea in Ro, antibiotice la greu, fara un motiv anume si chiar recomandarea ca trebuie sa ii scoatem amigdalele ca sunt prea mari pentru varsta ei. Buuuun. N-am luat in considerare sfatul, plecam din tara, intra mandra in colectivitate si un an de zile raceli la greu. Ii spun doctorului de amigdalele marite, poate asta e cauza racelilor asa de dese. Imi spune ca le are marite, dar nu asta e cauza, orice copil care intra in colectivitate in primul an e "varza". Asa ca daca copilul nu are febra si e ok nu e motiv de ingrijorare. Noi cu toate amigdalele astea marite dupa ce am plecat din tara si dupa ce am trecut de primul an de gradinita nu stiu daca Ecaterina a mai avut probleme cu gatul mai mult de trei ori. Asa ca eu zic ca n-ar trebui sa iti faci griji. Si gandindu-ma la o statistica in primul an jumate de viata al Ecaterinei cred ca am bagat in ea antibiotice in fiecare luna, chiar si pentru muci imi dadea doctorita aia antibiotic. De atunci, de cinci ani jumate nu stiu daca a luat de doua ori antibiotic.
Te rog frumos, sterge ce te-am rugat.
Bee, felicitari pentru sarcina.

toanca spune:
Ana_m noi avem 12 dinti (adica toti) si 4 masele
Giova, Priorixul costa 875.000 lei vechi si il gasesti la farmaciile DiONA )2na....
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

anymony spune:
Pediatra mea merge pe alta schema..la 1 an Infanrix simplu+Hiberix si o doza de antipolio oral. Apoi peste o luna o sa facem ROR, care din ce am inteles vor intra vaccinurile de la Glaxo pe program gratuit..uraa!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

anymony spune:
BEEfelicitari pentru"2 liniutze". sa ai o sarcina super usoara!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina