Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (156)
Raspunsuri - Pagina 30
T_Ioana spune:
Irino.....te dai la
...vad ca nu raspunzi nici la PM, nici pe mess.........mai,mai!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Giova spune:
Cata, Alina wellcome.
Lili cred ca Niclos o striga pe soacra-mea, ca eii i se zice MIMI ![]()
Ana de france fain...de Alex. asa si trebuie cu cresele, si la noi ar trebui la fel. Doamne uram cand eram in tura de dupa masa la camin si uitau parintii sa vina dupa copii. Ii uram de-a dreptul, vroiam sa ajung si eu acasa si stateam dupa unul si cate 2 ore.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
irinadum spune:
Ioana am raspuns la pm de mult iar messul nu merge nici pace...deja a trecut ceva timp de cand imi face probleme si astept sa o ia din loc ca sa pot salva din el arhiva ( norocu cu Maraki ) si apoi dau cu el de pamant.
Giova spune:
si eu vreau conf. de asera
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
teolinda spune:
Gio - si mama e Mimi... dar sigur nu o striga pe ea ( ca nu a auzit la nimeni sa o strige pe mama).
A... Nicolas ii spune lui Donatello( broasca testoasa) Bà... si cu degetul pe acvariu...il cearta ca asa l-a invatat matusa lui RObert
( imi vine sa o strang de gat ca il invata bataush).
LILIANA si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
marchplayer spune:
Ana si eu prefer masina cu cutie de viteza ca doamne fereste ce fac daca-mi cumpar porche sau ferrari ca astea n-au hidramate...cum le conduc????
Alina si Cata WB!!!!
daniela
16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
acina spune:
Marchule ma angajezi pe mine sofer pt masinile alea de le cumperi
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Ana_m spune:
Nici eu nu am fost la confe aseara !
. dar ceva tot stiu si banuiesc . Asa ca asteptam frumos 2-3 randuri de explicatii , sa nu zica forumul ca suntem
( mi-a placut Ana dureri de stoma 

)
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos