Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (156)
Raspunsuri - Pagina 25
Biancas spune:
Neata si de la mine...
Vreau sa va intreb ceva...eu am tot cautat pe net si nu gasesc. Poate gasiti voi ceva.
Ma intereseaza daca fumatul in sarcina afecteaza vorbirea copilui,?.
Am eu un cui in cap si vreau sa stiu.
Deci nu ma intereseaza perioada copilui in burtica ci daca are vreo consecinta fumatul cu viata lui (am citit de autism si de asm...) dar vreau sa stiu si alte cauze.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
ralirali spune:
Neata si de la noi.
Bianca, am citit despre toata traznaile, doar despre afectatul vorbirii nu am auzit.
SimO, sa stii ca si eu lucrez de la inceputul lui august, ma simt foarte bine, dar din cand in cand tot ma apuca un semtiment de vinovatie.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
Giova spune:
Neatza!!
dana spor la munca. sa inteleg ca se lasa cu chef mare de tot
.
Ingrid si la marco ii transpira piciorusele, mai gasesc sosetele umede.
Cat despre vorbit, garantat iti spun ca inteleg tot, chair daca fac ca nu inteleg, cateodata
.
Rali de ce sa te simti vinovata ca ai inceput munca? Anastasia e pe maini bune, asa ca...
Eu ar trebui sa ma simt vinovata ca mai stau inca acasa cateva luni si-l duc la cresa. dar vreau sa se acomodeze cat mai bine si sa trecem si peste boli.
Ioana, Mirela felicitari pt. dintisori.
Mirela naspa situatia asta cu interventia si cu munca. Sper totusi sa te inteleaga cei de la job.
Bianca habar n-am ce sa-ti raspund la intrebare.
Ana de france cate ore sta Alex la cresa? Deci va paste si pe voi un chef weekendul asta.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
ralirali spune:
Giova, ma simt vinovata cand lipsesc cate o zi intreaga de acasa, daca mai am sedinte, chestii prin Bucuresti, Poiesti si ma ia jalea cand muncesc pana la 11 seara. Pe maini mai bune nici ca se putea...nu imi vine sa cred cate invata cu mama.
Despre transpirat picioruse, si la noi depine de incaltamine. Mie cel si cel mai mult in plac incaltarile de tzacani de la Tino, calitate super muper, peile si inauntru, talonet, tot tacamul, au fabrica si magazin de desfacere in Bv de unde la iau la jumatate de pret..super.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
sim0 spune:
Neatza!!!
Am terminat sesiunea
. Gata iau o pauza, am chef sa ma mai ocup si de altele un picut ca era s-o mierlesc de atat oboseala. Imi propun sa incerc sa intru pe DC in fiecare zi...ma relaxeaza foarte tare
Fie-mea doarme deja somnul de pranz pentru ca s-a sculat la 6 fara ceva, iar eu ii fac piept de pui la gratar sa mancam amandoua. Eu din motive de cura. Am slabit, de la ultimul raport, acum sunt la 59 si ma chinui cu ultimele 3-4...asta asa ca sa ma fac si eu missa
. De la 2 ma duc la serviciu. azi ar trebui sa mergem la vaccinul de un an, dar nu stiu dac o duc...in week-end facem si noi un pic de petrecere pentru turta si mi-e frica sa nu faca febra sau alte cele. In ce consta vaccinul asta de un an???
Draga Raluca, iti doresc sa-ti fie bine la serviciu si sa nu te mai simti vinocvata...intre noi fie vorba si eu mai am astfel de sentimente, dar cred ca sunt in principal cauzate de judecatile sau mai bine spus prejudecatile celorlalti. Copilul nu are nevoie de noi numai pana la 2 ani, ci are nevoie sa fim langa el toata viata. Apropo de serviciu, Ana multa bafta in prima zi si sa treci de perioada asta nasoala a despartirii. O sa vezi ca te obisnuiesti si o sa fie totul OK.
Pup toate fetele 
poze decembrie 2006
sim0 spune:
Ralu, e bine ca te intelegi cu mama ta si ca esti multumita cum se poarta cu fetitza. Maica-mea e o fire cam ciudata, a preluat controlul cu totul (sau cel putin asa am eu senzatia), iar cand oboseste ma ameninta ca nu mai vrea sa stea cu Clara. Iti dai seama ce frumos poate sa fie amenintarea asta cand eu trebuie sa ma duc a doua zi dimineatza la serviciu
. Pe de alta parte, noi locuim impreuna si nu as fi putut s-o impiedic sa se implice. Decat sa fi stat trei femei acasa (stau si cu bunica mea) sa avem grija de un copil am preferat sa ma duc la serviciu si la scoala si sa fac ceva util si aducator de ceva bani. Daca as fi avut casa mea, cred ca as fi ramas mai mult in concediu.
poze decembrie 2006
Ingrid S spune:
A mancat si acum doarme.
Bianca, nu cred ca fumatul duce la afectarea vorbirii. S-ar putea sa fie alti factori de vina, dar de fumat, nu stiu sa dea asa efecte.
Mirela, imi place ce spune Dani
. Cat despre operatie...poate ajungi sa o faci anul asta (mai ce medici sunt acolo
).
Rali, de ce sa te simti vinovata? Simo a pus doar un studiu, eu zic ca nu se aplica la toate persoanele. Daca te simti bine la servici, continua, si eu m-as plictisi sa stau acasa daca as avea ceva foarte interesant la care sa ma intorc. Uite ca si Giova si Anasebe vor lucra, eu zic ca e bine sa-ti vezi si de viata ta, nu neglijezi copilul cu asta.
Andiaroro, pai copiilor le place culoarea rosie, am observat asta demult. O sa-i zici "motanul incaltat" si gata.
Distractie placuta la chef. 
Dana, mai putin si scapi, nu trebuie sa fii stresata. Eu cu cateva ore inainte eram chiar sictirita rau.
O sa fie perfect, ai sa vezi.
Moni, Giova, deci intelege...credeam ca am pitici pe creier..
Uf, se aud zgomote in babyphone, ma duc sa vad daca s-a trezit. Ca mult a dormit...
Ingrid S si Diana
Ana_m spune:
Buna dimineata,
Simo, te inteleg cu mama, si eu cu a mea ma mai ciondanesc cand e la mine, dar cand suntem departe neintelegem tare bine.
De 2 zile eu conduc masina
. dar nu va zic ca am o febra la maini de cat strang volanul ala
, si toata transpirata , cand cobor din masina
. ce m-am distrat ieri c azicea barbatu-miu ca imi da masina sa ma duc singura sa fac ce vreau , sa o lovesc ca alta nu mai imi ia 
.
Mirela, au saraca mica-ta , ce speriata atrebuit sa fie, cred ca pleaca mai bine pe jos de acum de cat sa mai vina cu avionul. Stai sa vedem pe mama si pe socrela. Mama e mai curajoasa, da astalalta , dar deh a avut si ea ambitie sa mearga cu avionul , ca doar nu se lasa la mama
. Vedem noi pe 30 aprilie, ca atunci e data de schimb ( vine una si pleaca cealalta )
Clara aseara a fost ceva mai bine, in sensul ca a dormit azi nopate mai bine, dar se scarpina inca mult mai ales la incheieturile de mana , fiindca acolo are acces, in rest la picioruse cum e imbracata , nu are acces doar cand o dezbracam si atunci o fac in viteza.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
cosmi1975 spune:
neata gagici si multi ani tuturor de ieri si azi
stefan e bine ieri afacut vaccinul de 1 an si n a plans
are 11 200 si 84 cm dar fetelor nu merge in picioare si nici gand vad ca n are , are 4 dinti jos si 3 sus
a suflat in tort duminica fara party stiti voi de ce......asta e lasa ca ne luam revansa la vara la mot
Ana spor la munca si stai fara griji ac o as fie bine....
BIANCAS in nici un gaz autismul nu se face din cauza fumatului ,astmul da se poate asata in cazul in care 50 de tigari pe zii se fumeaza dar nici atunci nu i regula
Lucrez cu copiii cu autism, down, tetrapareza spastica , nevazatori.....deci fetelor lasati certurile ,contradictiile ,supararile si bucurativa ,multumiti bunului dumnezeu ptr copii sanatosi pe care i aveti
va pup si vb
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
Biancas spune:
Multumesc de raspunsuri.
Zilele trecuteam stat eu si m-am gandit ca Dani nu prea spune cuvinte in afara de papa, tata ..rar si mama aprope deloc. Si era si maica-mea la mine si zicea ca fumatul in sarcina poate are treaba cu faptul ca nu prea vb.
Altfel e f inteligent, intelege ce ii spun, dar mie imi e dor sa aud un mama, mi-e dor sa ma strige mama si el pauza
. Ieri era cu capul in masina de spalat si radea si striga ta-ta..dar nici cuvantul asta nu l-am mai auzit de f mult timp pana ieri. Ieri a zis de vreo 2 ori si ma-ma dar nu cu referire la mine..ca se juca..
Mi-a spus cineva ca cica fumatul in sarcina are legatura si la scoala, in special la Lb Romana , ca cica o sa aibe probleme la scris si o sa manance litere.
Azi am vazut-o pe Mirela ca zicea ca: " A inceput si Dani sa zica niste cuvinte"...deci sa inteleg ca mai sunt copii care bodogane toata ziua fara noima ca al meu?
Zilele trecute am observat ca...daca nu mai vrea de mancare si il intreb daca mai vrea zice NE...si intoarce capul.
Noah..ca mi-am spus si eu oful
...daca m-ar vedea medicul meu de familie iar o sa zica ca is nebuna si ca am un copil super...dar noah...gandurile astea bata-le vina
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006