Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (156)
Raspunsuri - Pagina 21
teolinda spune:
GIO 

ANA- multumim
pt carte si pt coordonarea campaniei.
Doina- felicitari
. Ma bucur ca ai reusit sa ti cura si sa ai rezultate pe masura asteptarilor. Si eu tot 4 kg mai am de dat pana ajung la greutatea de dinainte de
desi ideal ar fi sa mai dau 6.. si ma fac missa
.
In seara asta m-a facut sotul... "Valentina" lui si m-a cadorisit cu niste cosmetice si oje
, plus o cutie de bomboane de menta trase in cioco ( am mancat 2 si gata... ma abtin
).
LILIANA si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
anabordea spune:
Vezi ca la Piciul gasesti bodyuri pentru pana la 2 ani si sunt si f bune calitativ (eu i-am luat Dianei-cea mare-acum 3 ani si inca le mai poarta si Dari)
quote:
Originally posted by Bee
Irina, cum sa-ti fie tie rusine cu Sabinuta? Dupa Capraru 74 cm la fete e media. Adica idealul. Iar la greutate cica idealul la un an ar fi 9.100-9.300, deviatiile +/- 900 grame fiind considerate normale. Pai eu ma iau cu mainile de par daca asta e normalul. Inseamna ca eu am nascut o mica girafa, care la un an si o luna avea 85 de cm si 10 kg. HAi ca la greutate e normala, dar la lungime......I-am luat si eu body-uri din Cora, 86-92 si au ramas mici, in 3 saptamani. Cred ca nu mai pupa Ana body-uri ca eu nu mai gasesc asa mari. Ganditi-va in minus fata de medie. Nu v-ati ingrijora sa aveti un bebic de 63 cm la un an? Asa suntem noi, dar in plus. Abia astept sa-i vad pe copiii astia mari. SA vad si eu cat de inalti/mici/slabi/grasi or fi, ca si noi multe probleme ne facem acum cu ei.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)Album
monica70 spune:
Hello,gagici eu am primit numai niste fondante umplute cu lichior
si o cioco Heidi cu inimioara
In rest am maaaaari noutati: stiu cine ne-a trimis la ZZ 

![]()
Sper ca in curand o sa avem secta reunita 

![]()

Amanunte in episodul urmator ![]()
Diana e ok,dar cu dureri de masele,a fost si vreo 2 h afara,dupa care a adormit instant si tun.
Acum seara ne-am jucat de-a bau baaaaau si a ras in hohote de nu se mai oprea: acum papa cu tat-su.
Va las ca am niste urgente cu declaratii la finante etc.,dar intru eu mai incolo!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
asteryaro spune:
Ce faci Moni, ne tii tu acum cu ochii cat cepele
???
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
irinatunza spune:
Moni, si cind difuzezi episodul urmator ?
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
asteryaro spune:
Moni, F5-u' s-a inrosit la mine!!!
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
Ursoaica spune:
Da ce faci tu cu F5?
Hai mai ca sunt curioasa!
MONICA!!!!!!!!!!!!!! Baga episodul 2!!!!
Buna fetelor!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
silvi_2005 spune:
Moni esti totalaaaaaaaaaa
tere ma binedispui de fiecare data.Tu detectiv trebuie sa te faci ca ai toata abilitatile necesare.
Bumbita,
stai linistita ca si eu am mai facut din astea, oricum mielul e primit daca il dai.Eu probabil ca nu am fost pe faza...scuze...tu de la ce birou te-ai referit,e u stiam ca lucrezi acasa...te-ai dus la serviciu?
Ana de Spania pana o sa mergem noi vor fi tto paroape 6 luni ...de cand suntem fara tati
dar asta e,,,eu ma gandesc ca nu mai e mult.
Irinutza, stai linistita cu greutatea, o sa recupereze ea...si eu eram o piticuta cand eram mica si acum o tin tot in diete
si tto degeaba, m-am blocat la 63 kg...si nu mai am ambitie sa fac diete.Sanatoasa sa fie ca o sa se fara ea mare,
Anasebe 10
si un buchet de
ca te-ai ocupat de cadou, esti super, multumim.Succes maine la serviciu!!!
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
asteryaro spune:
Iete ca nu spui. Fa si tu, si vezi
.
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
silvi_2005 spune:
Ursulico, pupicei Raisei si tie.
March, pupici, cum mai sunteti voi, cand vine Robert?
Eu nu vreau sa-l laud pe Alain ce de obicei cand fac asta se schimba dara zi a mancat tare bine!!! Dimineata 300 lapte, la ora 12 suc de portocala la pranz ou cu spanac, inainte de somnicul de ora 16 a baut 150 de lapte , la ora 19 a papat o jumatate de para+ un mar rase, la ora 20 un iaurt de 200 ml iar la ora 22 300 de lapte, azi a fost super ok cu mancatul, sper sa-l tine.Eu una cand ma gandesc la hematomul lui din gurita ma ia cu fiori in spate, sper sa nu-l doara rau saracutul.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.