Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova acum merg numai eu, la inceputul lui aprilie o sa ne instalam amandoi in Franta.
Bee, Ali multumesc de sfat.I-am dat si a baut 60 ml suc de portocale.Acum sa vad cum e.
Ioana, intr-adevr parca eprimavara si aici am facut si noi o plimbarica lunga si cand se trezeste il duc din nou la plimare.
Ana de france super interesant pare sistemul acela, te inteleg ca te tenteaza.
Cat despre mersul mamicilor la serviciu nu stiu ce sa zic, unele merg din cauza banilor si altele chair nu pot sa stea 2 ani acasa, nu cred ca sunt de condamnat indiferent de motiv, fiecare isi iubeste puiul si face ce crede ca e mai bine.Noi am fost crescuti de bunici sa prin crese acum mamicile se ocupa mult mai mult de copilasi decat in trecut.
Voi ati primit pe Pm ceva solicitare de vot? Eua m primit si am si votat pe un copilas tare simpatic.Pupici la toata lumea.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova tare simpatic Marcolino.Alian a papat azi un out fiert cu spanac si vreo 150 ml iaurt. deseara ii mai dau ceva iaurt si mar ras cu biscuite, sa vad daca am succec.
Trebuie sa mai caut sa vad ce se poate face pt masa de ora 18 la copilasi ca nu prea stiu ce sa ii dau la ora aceea. Voi ce le dati?
Am uitat sa na zic ca m-am uitat in gurita lui Alain si are sus in partea dreapta un hematom tare urat, m-am si speriat.Cred ca acolo o sa ii iasa o maseluta, nu stiu ce sa zic, voi ati patit asa ceva?Am intrebat dr si a zis ca se intampla asa inainte sa iasa maselutele...sper sa nu fie nimic rau.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare,
silvi sa inteleg ca de la anul va mutati cu totul in Franta ? te inteleg cat de greu itie singura , si eu am stat singura pana am ajuns aici , 6 luni .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

LA MULTI ANI GIOVA!!! SA FII TARE FERICITA IN VIATA ALATURI DE BAIETII TAI DRAGI, SA AI NOROC, SA FII SANATOASA SI SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE!!!

ali, irina ma bucur ca au scapat iarina si sabina de rosu in gat. cred ca de-aia nici nu aveau pofta de mnacre fetitele-cucuietele.

maraki ei vezi, ca sunt si socri buni la ceva....imediat scosera 50 de euro pentru nora. sa poarte sanatos angelo hainutele.
si bineinteles, LA MULTI ANI, VALERIA!!! TOT CE ITI DORESTI PENTRU TNE SI BAIETII TAI SI SANATATE MULTA SI PUTERE DE MUNCA!

silvi e super ca pleci in France. si eu cred ca tot maselutele sus in gurita lu' dani cel mumos foc.

bee eu una nici nu ma mai gandesc la serviciu...la fel ar trebui sa faci si tu...sa te gtandesti la copii, la casa ta de vis, la o mica afacere...este mult mai frumos. pupici pe burticuta. cum merge? pe cand consultatia si echo?

andiaroro intrebai de proiecte pe fondurile structurale....din pacate eu nu pot face proiecte si nici rude sau afini pana la gradul IV inclusiv...este prevazut in contr individ de munca...eu particip la evaluarea acestora, deci nu am voie sa depun eu sau....apropiatii mei. e o chestie super, intr-adevar, da' trebie seriozitate maxima si la noi prin oltenia nu prea gasesti, din pacate.

eu sunt inca la birou, acum am terminat treaba, acum mi-am bagat si eu nasul pe la voi...si ma pregatesc sa ma duc la sebita acasa, care din cate am inteles de la socrela, nu a mancat azi spanacul, cu ou.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 8 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

silvi sa-ti trimit un miel pentru alain....nu degeaba are el nume frantuz, vezi? pupicei multi de la noi.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 8 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

LA MULTI ANI
GIOVA
Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta. si un buchet de flori "vitual" ca altfel nu se poate
http://i104.photobucket.com/albums/m184/miracol26/My%20album/1079106275flori.jpg

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Doina Maine ma duc la serviciu (cand am facut azi noapte afirmatia era trecut de miezul noptii d-aia am zis maine).

Eu am o stare de tot rahatul. Norocul meu ca dimineata m-a tinut Lili ocupata. Am fost si i-am luat Mariei cartea. Tezaurul cu povesti. Are 41 de povesti, 330 pagini. Cartea este f fumoasa. Am s-o pozez. Am luat si hartie s-o ambalez.
Cartea a fost 65 ron si hartia 3.5 ron.
In plic vor fi 7,5 mil.

IN rest...cum ziceam..stare nasoala. Ma uit la Tibi ma incep sa plang. Asa ca...sper sa fie bine.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bee, nu mi-e rusine cu Sabina. Mi-e jena ca e asa slabuta. Ce zici tu acolo +/- 900 g, ar fi super daca ar fi numai atita diferenta si la Sabi. Dar hai sa va zic. Ea are 7700 g pt. ca probabil a mai slabit cu rosu asta in git. Si eu am vazut la Iasi body pt. 2-3 ani. Am fost azi pe-acolo , dar nu mai aveau. Si sunt foarte ieftine, vreo 6 lei parca.
Ioana, o sa incerc sa-i schimb si laptele sa vad , desi tare m-as mira sa-i placa. Ea nici nu gusta daca vede ca e lichid alb in sticla.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Pai mai Irina...lichid alb in sticla....inveleste biberonul intr-un servetel galben, nah. Poate macar gusta.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina...tu infometezi copilul deaia e asha slaba

Si la maica-mea ii era rusine cu mine ca eram prea slaba si a bagat tone de vitamine in mine si acum m-am facut "sexy si rea"

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput