Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gio - daca la voi e gratuit TRIMOVAXUL.... . Eu am dat bani pe el. Cand mi-a spus dr de vaccinul ROR mi-a spus ca prima optiune PRIORIX si a doua .. TIMOVAX. Cum Priorixul nu a mai fost de gasit.... l-am gasit pe Trimovax ( pe comanda, la o farmacie Dona).

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Teolinda, ce frumos cu Nicolas si "bibi". E taare! Mi se pare ditamai cuvantul. Ana a luat-o si ea razna cu vorbele pe limba ei, dar momentan nu face abuz de silabe multe. Mama, tata, "La" (Lia, lapte si "Ihaa"- cum face magarusul) mam-in loc de ham, ma ma-in loc de miau miau si mac mac. Cam atat. Si un fel de kk, care seamana leit cu tropaitul calului (si chiar asa face ea ca si calul, dar asa spune ea si kk).
Maraki, m-ai facut curioasa cu petre Roman, sap pe net sa vad ce si cum, ca i-ar n-am cablu TV pe motiv de uitat platit factura .
Ingrid, sanatate Dianei.
Andiaroro, sanatate si sa scapati iute de cotropitorii gastro.
Si in rest am uitat, ca am mintea scurta.
Noapte Buna!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Teolinda, nu am timp, uite acum ma ridicai de langa Selin care are pasarici, cum spune al meu sot. S-a trezit si urla, am luat-o in patul mare langa mine si de juma de ora astept sa readoarma.
sotul trage de mine sa-i prelucrez niste poze, sunt racita cobza parca ma paste o sinusita. De 2 zile vreau sa-mi fac macar o inhalatie si nu am timp..........dar joi sunt libera poate poate reusesc sa va pun si niste poze de la ziua lui Selin si va mai povestesc cate ceva.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

mai fetelor, a schimbat cineva parola la contul comun?!!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ioana intra pe mess

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20070213&ctime=202016

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

FETELOR IMI CER SCUZE!!!!!!!!!!!!!!!!
NU AM MAI URAT DE UN CAR DE TIMP LA MULTI ANI SPIRIDUSILOR!!!!!!
VA ROG FRUMOS SA MA IERTATI!!!
Daca nu vreti asta este ... ma resemnez!

LA MULTI ANI ! MULTA SANATATE, FERICIRE, NOROC SI SA BUCURATI INIMA PARINTILOR VOSTRI CU VIECARE CUVINTEL PE CARE IL SPUNETI, CU FIECARE PRIVIRE PE CARE LE-O DATI, CU FIECARE MANGAIERE PE CARE O FACETI SI CHIAR PRIN SIMPLA PREZENTA LANGA EI!!!!!!!!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI GIOVA!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

URSUUULIIINAAAA

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Deja e maine???
LA MULTI ANI GIOVA!

Mergi la inceput