Nou stil de viatza (127)
Raspunsuri - Pagina 30
nastad spune:
Buna dragelor!
Meniul de ieri: aripi de pui la cuptor cu cartofi fierti
Sunt la serviciu, m-am odihnit , Doruletz inca face febra.
toate fetele!
Ma scuzatzi ca scriu telegrafic dar bantuie seful pe aici.
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Tzuni spune:
Neata!
Liris, eu tin postul! Hai, sprijina-te de mine!
Mephala, si pe mine cine ma inveseleste? Ca trec prin niste zile de toata groaza. N-o sa va povestesc ce si cum, pt ca e de-ajuns ca m-a scarbit pe mine natura umana! cat despre picioarele din poza ta, SIGUR is ale tale, ca io nu port decat ciorapi din panza de paianjen si matasea broastei 
Khristin, invitatii la emisiunea mea ii aleg in functie de mail-urile cu sugestii pe care le primesc de la romanii din lumea larga. e drept ca ffff multi vor manelisti, dar aici nu m-au gasit pe mine! Nu-mi plac manelele, nu dau!
Fetelor, eu am o problema! azi dimi, pret de o juma de ora m-am sucit si invartit prin casa sa fac poza la cantar. Si n-am reusit! Ca daca nu pun blitz, nu se vede ce indica cantarul, daca pun blit, luceste ecranul si iar nu se vede. E cantar electronic cu cifre luminoase, rosii. Sfatuiti-ma cum sa fac/ Oricum, credeti-ma pe cuvant ca am 63.8 kg. Deci...n-am dat jos! 
Fug sa-mi beau cafeaua si revin.
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
Sabina spune:
Tzuni:
Pune o lampa sau doua sa lumineze puternic cantarul, dupa care fa poza.
eventual, daca ai vreun coleg care stie photoshop, exista optiunea curves, care poate sa-ti lumineze frumos pozele :)
sau daaca vrei, iti trimit in pm mailul maeu si ti-o aranjez eu :)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
deea111 spune:
Hellou!
Si eu is an a doua zi de scarsdale si an a sasea de antibiotice!
Cand credeam ca m-a lasat raceala m-au apucat niste dureri de gat si o tusa exact ca magarita episcopiei!
In rest , viata e frumoasa daca nu prea apuc s-o vad ca de la tusa unchid ochii!
V-am pupat! O zi frumoasa!

Sabina spune:
zuzilici, eu ce sa fac, ma umflu!!!
de cand mi=au venit acasa me,brii familei nu mai reusesc sa dorm cat trebuie...si dacanu dorm, retin apa!!!
e sinistru.
ma duc sa-mi facun ceai de urzica.
Carmen, n-ai de ce sa-mi multumesti.
Eu cred ca dieta in sine predispune la susceptibilitate, asta-i tot.
sunt sigura ca va reveni veselia toturor fetelor!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mephala30 spune:
Poftiti la un nou capitol
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi