Nou stil de viatza (127)
Raspunsuri - Pagina 26
crystina spune:
Ia sa intru si eu putin..
Felicitari tuturor fetelor pentru kilogramele date jos!
Anca,frumoasa diploma!
Carmen,oau!ai slabit ceva! Mai ai putin si ma ajungi si tu ai nascut recent! ![]()
Zuzi, cred ca intr-o luna am sa pun si eu poze noi.. inca nu am ajuns la faza sa ma plac in poze. ![]()
Doina,frumoase poze!
Pup toate fetele!
Mai vin!
adrianafedorca spune:

multumesc in primul rand la toate fetele pt urarile de sanatate , mi-au prins bine
sunt si eu prin zona, n-am apucat sa ma cantaresc nici eu azi dimi, am uitat, oricum cred ca am pus 1kg, va zic maine daca-mi merit porkul sau nu, important e ca m-am facut bine si ca de azi am inceput iar cura, as vrea tot de azi sa incep si cu sportul asta daca ma lasa bebe ca de cate ori imi propun asta sta treaz pana l a12 si plange sa ma duc la el 
vad ca vorbiti de un nou concurs , vreau si euuuuuuuuu
la toata lumea
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Zuzilici spune:
Mephala sa stii ca n-am slabit deloc, ba mai mult m-am ingrasat 200 gr. Dovada este aici. Asta este. De azi sunt la Scarsdale. 
Vreau sa felicit toate fetele care au slabit saptamana aceasta si in mod special pe cele care au slabit pe toata perioada concursului si au reusit sa-si schimbe categoria. 
Cami, Mephala, Doina, Inni si Miag 
Astept in continuare rapoartele voastre. 
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
mephala30 spune:
Zuzilici, nu se vede dovada. ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Zuzilici spune:
Chiar vrei s-o vezi si in conditiile in care m-am ingrasat? Sau vrei sa-mi cunosti cantarul?
Incearca acum.
Haideti mai fetelor un rand de aplauze pentru fetele care si-au schimbat categoria in aceasta ultima luna. 
Zuzilici
Elefantica
crystina spune:
Gata..eu dispar,ma duc sa o iau pe Lilly de la gradi si apoi sa-mi "ridic" sotul de la gara.
V-am pupat!
Zuzilici spune:
In cazul asta trebuie sa-mi fac alta poza.
Special pentru voi ca va iubesc: Inimioare.
edit: Se vad?
Zuzilici
Elefantica
cookie spune:
Fetelor, frumoase sosete! 
Io nu prea am cu ce ma lauda...63,7kg
Asta inseamna, cred, 1,2 kg am slabit de la inceputul concursului...si aproape 3 kile de dupa Sf. Ion.
Se vede treaba ca s-au instalat bine nesuferitele astea de kile...dar nu ma las! Le-am declarat razboi!
Cate o
si de la mine si felicitari fetelor care au slabit! Daca nu-i destul, nu-i bai! Vine si celalalt concurs! 
, ma cheama datoria!
Zuzilici spune:
Ok! Vad ca-s singura pe-aici asa ca-mi iau cateii si plec la o plimbare mai alerta.
Tzuni esti mai bine acum? Ce s-a intamplat de fapt?
Cami ce regim mai tii?
Miag felicitari te-asteptam acasa sa-ti vedem sosetele. ![]()
Doina servii usor ai odihna mai multa diseara.
Flacaul care se simte mai bine.
Olo ce se-aude cu noul job? 
Olim urmatorul concurs va fi mai bun, ai sa vezi.
Andreea ai scapat de porc dar de-acum sa stii ca tre' sa te pui pe treaba. ![]()
An_k arata bine diploma.
N-ai reusit s-o faci landscape?
V-am pupat.
Zuzilici
Elefantica