Nou stil de viatza (127)
Raspunsuri - Pagina 14
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Sper ca nu m-ati uitat!!! Am venit si eu sa va zic ca...s-a blocat cantarul si ....cred ca sunt in perioada de stagnare pe care o urasc ca acum ma tenteaza diverse. Dar...rezist eroic.
Am inceput serviciul dar...ma enerveaza ca stau pe scaun si nu fac nik. Tb sa mai vb si cu patroana si sa vad ce o sa fac in continuare!!!
va poop si spor la slabit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
sigrid26 spune:
Revin cu meniul de azi:
D -cafea
P-un piept de pui cu un iaurt mic si usturoi
S-salata verde+putin parmezan ras
va pup
Mamica de printesa
de 5 anisori
deea111 spune:
Hello!
Eu am avut o zi ingrozitoare azi
Sunt pur si simplu terminatasi fizic si psihic!
Si peste toate imi crapa capul si ma doare in gat!
De mancat am mancat un pontina de la forneti si am baut apa plata!
Vreau si eu de luni sa tin Scarsdale, am mai scris odata da nu m-a bagat nimeni in seama!
O seara buna!
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzunica, unde ai fugit dragutzo?
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
N-am fugit, is la munca. Am avut niste filmari.
Chiar asa, oare pot sa fac putina reclama productiilor mele? Nu de alta, dar ma gandesc ca poate fetele din strainatate care prind pro tv international vor sa vada si sa stie ce mai fac vedetele autohtone. De exemplu, sambata de la ora 18.30, ora Romaniei, va fi invitat la pro tv intl (la emisiunea cu Monica Dascalu) Julia de la Essenta (fosta Sexxy), iar duminica de la aceeasi ora e Mihai Traistariu. Daca aveti chef.... Am inregistrat in seara asta, discutiile au fost dragute, am inserat si videoclipuri...
Ma cam doare capul si mi-e soooomn, adr mai am mult de muncit inca. Oricum is happy ca azi am fost si am facut ITP-ul masinii, asa ca am mai scapat de-o grija!

Mephala, Zuzilici o fi prietena cu andivele, dar am vazut ca la un pranz a fost prietena si cu dentistul. L-o fi mancat de tot?
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
mamica dulce spune:
buna dragelor
va pup pe toate cu draaaaaaag![]()
dupa cum vedeti,sunt dupa 3 beri
aAICI E MARE CARNAVAL MARE
AM FOST IN ORAS;AM BAGAT O PRAJITURA SI O BERE si apoi inca 2 si mai am una pe seara asta
si o mana de chipsuri
Mama lui de raport de luni
...si de faptul ca azi am trecut pragul de 80.
Fir-ar el sa fie de prag-se nimereste fix ..biiiip-ori e Pastele,ori ziua lu sigridutza,ori un party de-al meu si de data asta-carnavalul.
.In ultimii 2 ani am ajuns la 80 de 4 ori...si totdeauna s-a intamplat ceva..Cred ca e soarta....
...vad io maine ce fac...recuperez maine si sambvata si apoi ma duc la carnaval duminica si luni.Cu beute zdravene.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
Zuzilici spune:
Carmen s-a rezolvat.
Tzuni era de fapt dentista si la cat e de slaba nu-mi ajungea nici pe-o masea. ![]()
Deea imi pare rau s-aud ca te doare capul. De luni pe baricade te luam si pe tine in barca Scarsdale. 
Mamicutzo ceva poze sa te vad mascata? Si lasa ca de marti cand intri la Scarsdale ai sa treci si de pragul 75 daca te tii de treaba. 
Sigrid multumesc de reteta. 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
khristin spune:
Am venit si eu la scoala si m-am cantarit, aveam 72 kg
, probabil datorita elevilor mei
...sa vedem daca ma mentin pana luni cand dam raportul oficial ... ce n-am inteles eu cand se contabilizeaza datele finale...doar in ultima saptamana?
Zuzilici, da...asa e februarie a fost ffff friguros anul asta, elevii mei nici nu au voie sa iasa in pauza desi daca ar fi dupa ei n-ar avea nici o retinere...si eu care eram o friguroasa m-am calit intre timp si rezist la minus 20 grade
...aaa, si trece-mi si mie la target 60 !!!!!!!
Cami, astept PM tau cand ai timp, parca ziceai ca vrei sa te transferi si tu de tot la frig sau glumeai? ![]()
Daria, felicitari pt. cat ai slabit 
Tzuni, deci tu esti producatoare TV? Felicitari
, pot sa intreb care-s criteriile de selectie pt. show-uri... daca o sa apuc poate ma uit si la emisiunea respectiva ![]()
Mik, distractie placuta si sa te intorci cu poze 
Cristina
noi si poze mai noi
adrianafedorca spune:
neata fetelor
apar si eu prin zona , nu am cu ce ma lauda, n-am tinut nici regim nici sport ...sunt in continuare bolnava, am fost la dr si am laringita si amgdalita acuta, mi-a dat un antibiotic puternic si trebuie sa pap cate ceva sa nu ma doara stocacul, sper pana luni sa ma fac bine sa ma apuc iar de regim si sport
mi-e si frica sa ma urc pe cantar, dar dupa cum ma simt sigur am pus 1 kil pe mine 
si spor la slabit
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
nastad spune:
Buna dimineatza!
Sunt zombi, Doruletz a facut febra(39).
N-am dormit toata noaptea, abia acum a dormit si el, il pazesc ca imi e frica de mor!
Sper sa fie dintzisorii si nu vreo nenorocita de viroza.
Va datzi seama ce chef de nunta am...mama are gripa,Doru are febra si Oana a inceput sa tuseasca.
Abia mai scapasem de belele, We trecut a avut tzutzu gatul umflat (i se infundase glanda salivara).Oare ne vom reveni vreodata?
toata gasca!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by adrianafedorca
neata fetelor
apar si eu prin zona , nu am cu ce ma lauda, n-am tinut nici regim nici sport ...sunt in continuare bolnava, am fost la dr si am laringita si amgdalita acuta, mi-a dat un antibiotic puternic si trebuie sa pap cate ceva sa nu ma doara stocacul, sper pana luni sa ma fac bine sa ma apuc iar de regim si sport
mi-e si frica sa ma urc pe cantar, dar dupa cum ma simt sigur am pus 1 kil pe minesi spor la slabit
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Multa sanatate!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru