Mamici de martie-aprilie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Felicitari Monica!

Sa creasca "pinguinii" Raluca si Andrei mari, cuminti si sanatosi!

Si tie refacere rapida!

Diana 29+ cu ... probabil Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Selene eu zic ca's mai bune combinezoanele... costumasele cu totul, cu picioare, gluga... E mai usor de imbracat asa... De purtat oricum nu le poarta prea mult, pt. ca ei cresc destul de repede... si pe masura ce le raman mici, oricum vine caldura. Dar tot trebuie sa luam... pt. ca vom prinde 2 luni mai reci... De ex. cum e vremea acum, ai nevoie de costumas mai gros.

Eliana & (33 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Monica sa-ti traiasca copilasii!
Raluca si Andrei bine ati venit pinguinilor,fie ca viata sa va fie usoara si frumoasa si sa aduceti fericire parintilor vostri!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 34+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyy2003 spune:

Felicitari primelor mamici ANA si MONICA sa dea DD sa va refaceti repede si sa fie sanatosi bebelusii.

Abia astep sa aud vesti chiar de la voi personal pe forum, cand veti revenii acasa.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Wowwwwwwwwwwwwww
Felicitari Monica!!!!!!!!!!!!!1
Sa iti revii repede si sa-ti traiasca nazdravanii si sa va intoarceti cu bine acasa!!
Ce de emotii...ufffff
O mai asteptam pe Vani.....

Paula37+4 cu Eliana Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

buna fetelor dpn=11.04.2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

FELICITARI MONI PENTRU PINGUINI! REFACERE USOARA SI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!

Rebiana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

FELICITARI MONICA !!!!
Sa va traiasca RALUCA si ANDREI sa fie sanatosi, mancaciosi si cumintei

si tie refacere rapida si usoara

Multam' eliana pentru programarea reluarilor documentarului "Sarcina multipla"

Mai ce emotionant.......cica sunt la serviciu dar stau numai pe DC....cu atatea evenimente !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Sa ma raportez si eu ca n-am mai intrat de doua zile. Week-end-ul a fost un intreg maraton, cu drumuri la Ploiesti (dupa ce am renuntat sa mergem la Brasov vazand ca de la un capat la altul al orasului Sinaia am facut o ora jumatate... era un trafic infernal!) si ieri la Bucuresti. In ciuda efortului depus si a oboselii acumulate noaptea trecuta am reusit performanta de a adormi (cu chiu cu vai) abia pe la 4. La 6 si ceva m-am trezit ca sa ma pregatesc pt scoala iar acum sunt chiauna!
Dar vestile despre Monica care a nascut si Vani care poate naste oricand de acum m-au remobilizat!

VANI, NASTERE USOARA!

Rebiana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Andrei si Raluca bine ati venit pe lume, sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor. Felicitari Monica sa iti revii repede.

Andra La multi ani pentru fetita ta Maria, sa fie sanatoasa.

Cria29+ cu Vlad

Mergi la inceput