Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 30
saryta spune:
Dia1609 - multumim ...uitasem de bicarbonat chiar acu trecem la actiune ... si am cumparat si nidoflor(eu luasem cutaden ).

Bambo- super slideshow-ul Antoniei ... este o scumpica.
Asiza - multumesc
, dar nici tu nu esti f. departe cu un pic de vointa ajungi unde vrei ... eu intr-o sapt. am dat jos cele 2 kg care le aveam in plus si am ajuns la greutatea de dinainte de sarcina ... ma declar multumita - mai vedem la vara ... tre sa ies cu fetele la buricul gol![]()
Mariana -
de
ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
varsta Antonia
Lorym spune:
La Multi Ani de ziua indragostitilor!
Sa fiti iubite de soti si de bebicii vostri!
Lory
Catrinel Rianna
poze lory
dia_bi spune:
buna fetelor,nu am mai scris de mult si voi m-ai lipsi o perioada
noi suntem in renovari momentan,am spart baia si bucataria ca sa le facem cu faianta cu tot,si ne-am mutat la parintii mei ca la noi nu se poate locui momentan
acum am trecut pe acasa sa scot alocatia biancai,si am profitat putin ca sa va mai scriu cate ceva
Bianca luni implineste 4 luni si o sa facem vaccinul sper sa scapam ca si la cel de 2 luni,in rest suntem bine dar deabia asteptam sa ne intoarcem la casuta noastra
maica-mea ma cam streseaza,cum plange fata putin cum e la mine in camera sa vada ce se intampla,daca nu mananca de cxe nu mananca daca nu doarme de ce nu doarme si tot asa,cand eram la mine acasa era mai bine ca faceam eu cum stiam mai bine
sper sa nu cedez nervos dar oricum o sa dureze o perioada pana o sa ajungem la casa noastra
v-am pupat pana data viitoare
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
Lorym spune:
De dimineata ma chinui sa va scriu! Cind vad ca aveti timp si ca sunteti ajutate pling si mai tare!
E u nu am nici ajutor nici bebe care sa stea singur macar putin cit sa-mi trag sufletul.Acum a a adormit si scriu repede.
E o zi speciala prin prisma a ceea ce s-a intimplat anul trecut pe 14 februarie cind Rianna lua viata in mine!
iar eu deveneam mamica
.
Astazi nu am avut timp nici sa ne zicem LA MULTI ANI! ca nu este timp efectiv.Asa mi-as fi dorit sa iesim undeva dar nu avem cum: timp si nici pe rianna cu cine sa o lasam.Imi vine sa arunc de la 2 dar merg mai departe pt. fata.Dupa cum vedeti sunt varza psihic.Adevarul ca un mai rezist.Merg mai departe doar pt. Rianna.Cind zic si eu ca s-a potolit ma ia din nou si imi demonstreaza ca are personalitate.Ieri a plins nonstop pina pe la 3 noaptea iar cind a venit iuly pe la 10 si a zis ca tb sa se apuce de treaba am zis ca innebunesc.Plingeam si ma plimbam prin camera.Sorry pt. ce zic dar ma mai descarc si eu.
Lory
Catrinel Rianna
poze lory
bebinuta spune:
AURA ca sa iti reuseasca semnatura faci asa: paranteza patrata,url,egal,ghilimele, http...,inchizi ghilimele,inchizi paranteza,pozele mele,[/url] si gata (fara virgule
)
succes!
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada