Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
Dia1609 spune:
Anna Beatrice de Saftoiu Gina
Beatrice Maria de Chinico
Christian Gabriel de Donia
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
bamboletta spune:
Salutare 
Scriu repede ca Antonia vrea numai in brate azi ![]()

Super intalnirea de la Cluj
mamici si bebei frumosi 
Aelita-
ce frumos ne scrie Sofia 

Laura-am vazut slideshow 
eu vin joi la 13.30
, o sa le trimit la fete mesaje pe mesenger poate pe forum nu au citit
tot la palat nu? 
fugim sa papam si plecam la plimbare 

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Laura13 spune:
salutari!
quote:
o sa le trimit la fete mesaje pe mesenger poate pe forum nu au citit tot la palat nu?
da da da da da
aelita pe tastatura!!!! MORTALA!!!
dia1609 ce sa mai distreaza la baita!!! al meu abia abia imi arunca un zambet!!! super poze! multumim pt articole, ffff interesante!
auras ai reusit!! imi place cea de la botez la nasica in brate!! e o frumusete!!
fug ca a iesit soacra la plimbare si profit ca sa.... calc!!!!

pupici!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mirona spune:
Pentru ALEX (dar nu numai) am inceput sa pun muzica pe mail.
Verificati mailul comun - 3maminovdec de la gmail
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
dianocica spune:
auras cred ca ai uitat sa pui " dupa adresa... micutza e o dolofana si jumatate si o scumpa. sa ti traiasca
dia ce maaare e... si ce manutze lungi...normal ca sunt dupa jucarii...ca ajunge... dmic e un indesat...gat tot n-avem...iar perisorul ala ma termina..si sum se uita la tai cand ii da bibe...si la mbaitza...bai, m a terminat! iar catzelul de la suzi e demential sunteti niste simpatici. uite 

cate unul pt fiecare. si
pt articole...
aelita credeam ca doar al meu e forumist...
revin
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
Dia1609 spune:
dianocica,
ma bucur ca v-au placut articolele, m-am gandit ca sunt interesante ... mai ales ca s-a tot discutat despre cum ne jucam cu bebeii si ce fac la varsta cutare ....... mai am un articol interesting despre masaj, da' ala e cu tot cu poze, o sa-l trimit pe mailul comun cand ma lasa sefu' ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dia ce maaare e... si ce manutze lungi...normal ca sunt dupa jucarii...ca ajunge... dmic e un indesat...gat tot n-avem...iar perisorul ala ma termina..si sum se uita la tai cand ii da bibe...si la mbaitza...bai, m a terminat! iar catzelul de la suzi e demential sunteti niste simpatici. uitecate unul pt fiecare. si
pt articole...
diana(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
am uitat sa-ti zic de catelul de la suzi: acum scuipa suzi si baga catelul in gura, ca deh, e rosu
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
bebinuta spune:
fetelor, ce de mesaje.... si eu care va rugasem sa scrieti mai putin
. Am avut botezul duminica, poate va aduceti aminte ca v-am spus.
Am reusit sa termin de citit cap12, dar 13 trebuie sa mai astepte un pic. Au aparut fete noi:AURAS bine ai venit, esti o incepatoare ca mine pe forum, e dulcica fetita ta.
Am vazut poze cu bebei unii mai frumosi ca altii.
Chiar am suferit ca nu am reusit sa intru de sambata(sotul considera ca am innebunit).
Ce sa va zic de botez: Ada a fost cuminte, atat la biserica cat si la sala. Pt prima data ziua a rezistat fara mancare 5 ore, apoi 4 ore.
Am ajuns la concluzia ca prea repede cedez cerintelor ei
de papa.
aici este cu mama si cu tata, aici cu mama si acesta este tortul.
Voi reveni cu raspunsuri la teme.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
Dia1609 spune:
am trimis pe mailul comun articolul despre masajul la bebelusi
of, nu se mai trezeste Oana si am sanii beton, ca am strans lapte de 9 ore in ei, ca o furnicuta
....
am baut ieri un pahar de
, ca ma rodea o pofta de cateva luni
... Oana n-a avut nika, n-a fost agitata si a dormit bine .... poate mai repet figuta si azi ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3