Mamici, cat timp stati zilnic pe forum?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La mine merge PC non stop.La birou de la 7 la 16,30 sau chiar mai mult si evident ca printre contabilitate,telefoane etc. citesc si scriu - exclusiv la mamici de ian feb 2006 - unde mi-am facut multe prietene.Acasa ,cum ajung deschid Pc si iar mai bag un ochi sau scriu la greu,printre facut alta contabilitate (cea job nr.2 la alta firma) in timp ce zburda mandra de un an si doua luni prin zona.Nu fac non stop conta asta,mai mult in We sau in perioadele cu urgente Sotul e baby sitter (el sta acasa), menajera si face cumparaturile si alte comisioane,mami mai aduce din cand sau face loco mancare,o duce la plimbare pe strumfa,evident ca mai gatesc si eu,nu zilnic, insa,dar mai mult ma joc cu Diana sau bantui pe DC. Mai citesc,ziare,sau reviste,din pacate putine carti,ca nu mai apuc,iar TV e ca si inexistent.Daca vine vara o sa iesim mai mult la aer si mai taiem Dc de pe lista
Deci chiar nu am ce face cu punctele alea,decat cel mult sa-mi schimb "garderoba" din vanat in orange periodic Mi se pare total aiuritor ce motive gasiti ca sa justificati punctele astea multe .Am ajuns chiar sa imi fie jena cu ele .Nu se pot sterge?
A! Si extrem de rar scriu la alte subiecte,eventual mai citesc,dar tot rar,daca imi sare in ochi vreun titlu interesant,sau chiar nu am somn,sunt plictisita rau etc.
E ora de culcare,la 6 sunt sus si hai la serviciu

P.S. Am ajuns pana acolo,ca atunci cand nu functioneaza DC sa facem uriase conferinte pe mess,din disperare - vorbesc de "secta" noastra de mamici (sotul meu ne-a numit "secta de gravide" pe vremea cand prin lunile 8-9 ,de nesomn bantuiam noptile ca huhurezii pe net )
Noapte buna dependente si non-dependente de Dc

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Dar despre ce puncte vorbiti voi?Ma lamuriti va rog si pe mine?Cum sa scrii pt.puncte?

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mugur spune:

pe masura ce "postezi" mesaje acumulezi puncte. Dar unii posteaza numai de dragul punctelor...

In alta ordine de idei stau pe dc atunci cand am timp. In ultima vreme n-am mai avut
Cand era Alex mai mic aveam mai mult timp. Acum are 4 ani si merge la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Numar total de mesaje: 1277
[1,66 posts pe zi]

vi se pare mult ???

In general scriu noaptea si in zilele ploioase ...ca cea de astazi ..nu pot sa ies cu Benny afara ...treaba am terminat-o ca is treaza de la 7 ..el se joaca si eu pe net ...mai cu treaba ...mai cu forum ..mai cu un mess ...cand era Benny mic mai era cum mai era ..acum timpul e ffff limitat si mereu tre sa stai cu ochii in 4...azi dimineatza spre ex cand postam un mesaj si-a turnat cutia de cremaa de vanilie in cap ...am ras , am facut poze ...am curatat si viata merge inainte ....
E adevarat ca nici nu am prieteni aici ..iar tot prietenii mei sunt in Ro ..si vb cu ei ori pe forum ori pe net ...sunt sit in care vb pe mess ( vorbim nu scriem) ...vorbesc si cu fratele meu spre ex ,..si postez si raspuns pe forum sau imi fac treaba ...mai un mail cu teme ptr scoala ...mai un site ...se gaseste mereu ceva de facut ...
A si inca ceva nu sunt genul care sa postez doar de dragu de a posta ....cand postez ..postezzz

by the way ......NU AM BONA SAU FEMEIE IN CASA

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput