Mamici, cat timp stati zilnic pe forum?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Din pacate nu intru in fiecare zi desi mi-as dori sa stau mai mult pe DC, dar de multe ori intru si citesc cate cava casa ma informez dar nu am timp sa raspund. Mi-am pus si eu aceasi intrebare, cand au timp celelalte mamici sa stea atat pe forum dar bravo lor, fiecare se descurca cum poate, noua cel mai mult timp ni-l ocupa statul pe afara mai ales de cand s-a mai incalzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Calculatorul e deschis tot timpul si de cite ori prind momentul citesc, mai si raspund, deh ca o mamica, casnica

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mi-as dori sa stau mai mult pe Dc dar nu pot .Cand eram casa cu copilul intram si mai putin decat acum cand merg la serviciu.
E f greu. Chiar ma intrebam cum reusesc fetele care stau acasa sa fie asa active .Eu cand eram acasa nu stiam ce sa fac mai intai si ma ocupam cel mai mult de bebe ca asta mi s-a parut cel mai important.Unde mai pui ca ma mai ajuta si mama deci nu pot sa ma plang ca eram singura cu toate grijile pe cap.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

mai,dar cate justificari pe aici!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

...citeam zilele trecute intr-o revista despre cat timp iti ia sa speli baia sau sa faci curatanie in camara...etc chesti legate de curatenie in cazul cand ai copilashi mici...a spala baia nu iti ia mai mult de 5/10 minute ...a da cu aspiratorul alte 5/10 minute...spalatul vaselor(de ai masina scapi mai usor) de nu alte 5/10 minute...si ajungi sa petreci MAXIM 1/2 ore la facut curatenie.
copii mei au 3 ani cel mare si 2 luni cel mic...si sunt zilnic acasa (nu merg la gradinita)cel mare dimineata are program de tv cam 1 ora timp in care si manaca.
bb mic face nani ca deja este treaz de 3 ore(5/6 dimineata)!

si acum incepe PROGRAMUL MEU pe DC.

dupa amiaza cand bag rufe la spalat (am masina chiar aici langa mine)...mai bag ochiul 10/15 minute pe DC! copii sunt linistiti la jucari si eu imi fac treburile prin casa si pe DC.

NU cred ca trebuie sa imi tin copii legati de fusta non/stop ca sa insemne ca sunt o mama "buna"...statul pe DC este parte din viata de zi cu zi pentru mine.
Daca nu intru pe DC 1 zi simt ca imi lipseste ceva si ca trece ziua fara sa imi fac "damblaua".

cand sunt la servici(2x pe sapt)cu toate ca am o gramada de facut, tot intru pe DC macar sa vad ce este la generale :)
Pe DC mi-am cunoscut majoritatea prietenelor.

DC nu imi ia nimic din timpul care trebuie sa il petrec cu copii sa ma joc cu ei si sa fac ceva prin casa ...si te asigur ca nu am nici bona si nici un alt fel de ajutor in afara de sot care este "robotul" casei(am glumit), si nu cred ca mi-as plati bona sa vina sa aibe grija de copii si ei sa stau pe DC !si am casa pusa la punct din toate punctele de vedere iar copii mei nu imi duc lipsa absolut deloc!

edit: iar despre numarul mesajelor, eu nici nu am observat pana acum cat de multe mesaje am trimis!!!
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

tot eu... am uitat sa spun ca lucrez mult pe DC, pen'ca anul asta fac trei ani de vechime si poate imi dau si spor in cartea de munca

aaa... si mai am jumate de norma pe forumul Culinar, asha ca am doua job-uri

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

mai Danelutza,si culmea e, ca ai timp si de fiica-ta.
extraordinar!n-as fi crezut ca se poate!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by diadaniela
mai Danelutza,si culmea e, ca ai timp si de fiica-ta.extraordinar!n-as fi crezut ca se poate!,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,Dana
Eu cred ca nu are timp, doar se preface... si daca nu se preface, sigur e ceva paranormal la mijloc!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

quote:

Dana

Eu cred ca nu are timp, doar se preface... si daca nu se preface, sigur e ceva paranormal la mijloc!

Lucia,asta nu mi-a trecut prin cap!

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

quote:

Dana

ntz, ntz, sintetzi curioase cum fac eu de am timp sa mai sap si in gradina... cam asha ceva fac... ... adica ceva in genul cum facea Samantha

Mergi la inceput