retete de ingrasat

retete de ingrasat | Autor: loriangi

Link direct la acest mesaj

vreau sa ma ajutati cu un regim alimentar pentru a lua macar in plus 3-4kg.dupa nastere am slabit etraordinar de mult pentru ca am copilul foarte agitat care nu prea dorme noaptea,iar cand ma asezam la masa incepea sa planga atat de rau ca renuntam sa mananc cel putin pana adormea.problema este ca slabind asa mult(am45kg la 1.58m inaltime)nu ma simt bine ,ametesc.analizele le-am facut si nu sunt probleme, dar n-am pofta de mancare .vitamine am luat , CENTRUM

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

GainFast; este un praf cu gust de cacao.

Miere de albine, la greu.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

loriangi,am mai scris pe forum despre subiectul acesta,si eu sunt in aceeasi situatie.am luat toate vitaminele posibile care sunt la noi,nu cred ca exista vitamine care sa nu le fi luat(in afara de cele romanesti, care din experienta proprie-nu am luat).cu vitamine si minerale nu m-am ingrasat,cel putin la mine stiu ca problema este tigara,care-mi taie pofta de mancare

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by karfe

loriangi,am mai scris pe forum despre subiectul acesta,si eu sunt in aceeasi situatie.am luat toate vitaminele posibile care sunt la noi,nu cred ca exista vitamine care sa nu le fi luat(in afara de cele romanesti, care din experienta proprie-nu am luat).cu vitamine si minerale nu m-am ingrasat,cel putin la mine stiu ca problema este tigara,care-mi taie pofta de mancare

fab

Mda...nicotina accelereaza procesul de aredere

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput