Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 6
teolinda spune:
BOMBOOOO
RALU - cum te pricepi tu la rezumate.Da-i te rog Monicai o mana de ajutor sa publice odata teoriile alea.
ASTERY - vreau si eu la TCM . Pana una alta comand din Quelle.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
szaboali spune:
Monica vezi ca faci lumile curioase si cine stie ce o sa iasa
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
monica70 spune:
@
@
RALU un mini-rezumat al confe-lor ...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
teolinda spune:
GIO - merci.
Ba au fost puse pe forum intimitatile astea... si eu citesc pe diagonala insa se pare ca uneori am prins diagonala cu pricina
Biancas spune:
Noapte buna la toata lumea...merg sa mai "studiez" ceva ca m-am distrat destul azi. Maine de la 10 am examen
Si acum ma apuca somnul...dupa atata cioco..(Ali lasa draga ca nu mai are unde sa se puna ca e plin oeste tot de altele))
Bombo...sa nu ma uiti cu filmul
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
ralirali spune:
Nu m-a lasat inima si m-am intors.
Lili, ma specializez si eu, ce sa fac? Daca si asa pierd vremea pe aici in loc sa dorm si io ca oamenii botezati.
Mai baga si tu niste poze cu frumuselul meu ginerica, Anastasiei ii e taaaaaaare dor de el. SI mai zi si tu doua vorbe despre el.
Gio, si eu imi amintesc de povestile cu pricina si nu din conferinte.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
monica70 spune:
BIANCA BAFTA!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Sa fie
Multumesc. Noapte buna
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
teolinda spune:
MARAKI vezi ca acusi iti iei o pt scorurile alea . Dar daca ti-ai prezentat scuzele anticipat... s-ar putea sa scapi.
MONI
Daca tot e de ras... io zic sa-l bagati pe Mitica pe DC sa pricep si eu de ce va tot hliziti voi acolo.
Apropos... Moni vezi sa nu uiti sa pui datele de participare la confe, ora intrarii si ora iesirii
Giova spune:
Lili mersi de info.se pare ca eu le-am pierdut.
Moni te pricepi la iconuri.
Ralu, Bianca noapte buna. spor la ex. maine bianca.
Maraki la H&M sunt preturi mari? am tot auzit de el, dar in It. nu este. Eu ii mai iau lui Marco din Hu de la C&A si sunt preturi rezonabile in comparatie cu Ro.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra