Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

In concluzie, pana nu vad mesajul administratorului aici la noi la subiect cu precizarile de rigoare,eu una nu mai cred absolut nimic.Sorry.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Naiba vrea sa-l anime, acum ati sarit la gatul meu? Pana acum v-ati plans ca nu aflati nimik, ca Nico minte etc. Acum v-am dat ce stie ea ca sa nu zica in direct pana nu vin administratorii sa confirme, nici asa nu-i bine?? Asta a aflat ea, imi pare sorry ca va dezamagesc si ca nu sunt nume pompoase.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Gata acum am ghicit,prima oara era sa fac infarct
dar ... cine e aia de fapt ?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ingrid Matei???? Alina Matei??? Dar cu sighuranta e gresit raspunsul meu, ca .... nici macar nu o am in lista de mess. NU am vb never cu ea.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Dar cine a vorbit cu ea? Si de unde stie ID celor 4? Daca nu a vorbit cu nimeni si e si inactiva ?
NICO cu care din administratori ai luat legatura? Hai ca vreau sa ii zic sa se grabeasca cu confirmarea,ca deja se ingroasa gluma!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasebe

Ingrid Matei???? Alina Matei??? Dar cu sighuranta e gresit raspunsul meu, ca .... nici macar nu o am in lista de mess. NU am vb never cu ea.

ana + tiberiu (13.01.2006)
[

Pai numai la asta se poate referi,ca LUCA nu vad pe nimeni ,nici macar vreun bebe

Mai era alt apostol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna - am verificat in sistemul nostru si nu avem nici un IP cu acest numar.

cu stima
Desprecopii.com

CONCLUZIA ESTE CA ESTE O FACATURA IDIOATA FACUTA HABAR N-AM DE CINE????NU E MINCIUNA..SI MONI, APROPO DE INSINUARILE TALE...NU AM NICI O INTENTIE DE DENIGRARE LA ADRESA NIMANUI.
DE ASTA IMI ERA TEAMA.DE ASTA NU AM VRUT SA FAC PUBLIC NICI UN NUME.
SO..VOI CUM ATI PROCEDA MAI DEPARTE???

Mergi la inceput

Asa..acum am de gind sa dau curs povestii asa cum a fost defapt...ca deja sunt scirbita de turnura...
Deci...acum ceva timp...primesc de la acel id invitatie sa il bag in lista mea de mess..nu am dat accept, nestiind cine este.Bunn...la maxim 2 zile...primesc pe offline, de la acelasi id...un kakat de frintura de discutie in conferinta...cu participante Ana Sebe, Liliana,Irina si Astery...in care subiect era Daria.
Daca nu am postat si nu am trimis acea convorbire, nu am facut-o pentru ca imi este efectiv greata de expresii...spuse la adresa Dariei..daca voi sunteti mai tari de inger..eu cind vne vorba de Daria, sunt destul de sensibila..Apoi, am discutat cu ANA SEBE, I-AM ZIS...AUZIND PERSOANELE..MI-A ZIS CA E IMPOSIBIL SA FIE REALA, DEOARECE ASTERY NU PREA A FOST ACTIVA...SO..ATUNCI A APARUT IDEEA CU FACATURA.

Mergi la inceput

ASA..APOI, AM INCEPUT AUTARILE..SI RESTUL IL STITI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

bai Nico habar n-am......dar ceva lipseste, e putred, nu se potriveste.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput