Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Andrei de tanti!!!
sa cresti mare si frumos si numai fericire sa aduci parintilor!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

gagici,vad ca sunteti in asteptare de raspuns...sincer nu e treaba mea si nu ar trebui sa fiu curioasa dar cu atata tam-tam m-ati facut sa fiu...deci sunt alaturi de voi in asteptarea raspunsului.

La multi ani ANDREI!!!

No, sa va spun si despre noi...ca aseara pe la 19 jumate am plecat dupa Iarina ca m-a sunat mami ca e cam calduta, am zis sa ii ia temperatura pana ajung eu...avea fata mea 38,9 in fundic i-am bagat rapid un supozitor de paracetamol,am imbracat-o si am adus-o acasa.Azi-noapte nu a facut febra decat dimineata pe la 6 jumate 37,8(aia e febra) tot in fundic.De papat doar niste laptic a vrut si si o banana s-a culcat, acum sa vad cand se trezeste sa ii dau papica gatita.

Monica,Anasebe,Bianca,Astery,Nico,Denisa,March,Maraki si restul v-am .

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ca uitam ...
Irina eu i-am dat HUMEX si a fost super ca au trecut repejor secretiile. Si ambroxol i-am dat dar la ea nu si-a facut efectul. la spiridus sa-i treaca repede .

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Moni draga, foarte interesant cum ai ajuns tu avocatul celor 4 !Cred ca ati inrosit firul messului de cind cu subiectul asta!
Stiti ceva fetelor? De acum e problema mea si a tatalui Dariei si de acum ,ce se va intimpla , daca persoana aia se confirma ca este cine credem noi, am sa o contactez personal si voi rezolva problema PERSONAL!FACE TO FACE DACA E CINE BANUIESC EU!
Maraki, Astery,..si care sunteti asa de interesate sa ma denigrati...fetelor...chiar nu sunt asa o personalitate sa merit atentia voastra!
Si stiti ceva?Mi-ati oferit o lectie foarte interesanta despre rautatea oamenilor.
Pacat!Chiar am crezut ca eram intr-o familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Asta trebuia sa faci de la inceput daca nu ai vrut sa se afle pe forum tot

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by nicoleta raducu
[ daca persoana aia se confirma ca este cine credem noi, am sa o contactez personal si voi rezolva problema PERSONAL!FACE TO FACE DACA E CINE BANUIESC EU!
[Nicole si Daria Sofia
(1.02.2006)

Sa inteleg ca nu o faci publica asa cum ai promis?

Sunt "avocatul" celor care scriu aici ,pentru ca nu imi convine ca din cauza acestui scandal sa nu mai scrie iar o multime de fete!Unde sunt acum DANA ENE,DIANA,MIRELA etc ?
De aceea vrem tot pe fatza.Daca voiai sa rezolvi personal,nu faceai tam tam de la inceput aici! Sa se creeze iar banuieli si circ.
Acum e si problema noastra.
Daca o tii la secret,imi pare extrem de rau,dar voi fi de acord cu MARAKI.Si nu voiam asta,dar ma obligi.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Monica draga, CHIAR NU SUNT ULTIMA OTREAPA SA STEREGTI VOI PE JOS CU MINE SI SA MA LUATI IN BASCALIE CUM AVETI CHEF..
Daca nu voiam si nu va consideram aproape de mine, nu faceam nimic public.Acum imi pare rau ca am facut-o.Chiar nu era cazul sa nasc controverse si nu asta mi-a fost intentia.
Totul a fost ofensator pentru ca acolo sunt cuvinte grele, Maraki..nu ce am reprodus aici...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai Nico,eu daca primeam asa ceva,intai le-o trimiteam respectivelor sa vada ce am primit si sa ma lamureasca.
Bine,nu vrei sa pui convorbirea aici,am inteles,atunci trimite-o macar respectivelor,sa ne convingem ca exista.Macar uneia din ele.

Ce faci,nu ai mai iesit la gratar?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Moni din ce am inteles eu Dana si Mirela nu au fost de acord cu conferintele, cu ce s-a discutat acolo. Sa vorbesti de cineva fara ca persoana respectiva sa fie de fata e birfa; ce ati facut voi in conferintele alea sincer mie mi se pare bascalie. Asta e parerea mea.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Maraki, gresesti. Prima adresa a fost una falsa, daca intri pe command com. si dai traced, cu ip-ul respectiv, iti da adresa din Crangasi. Dar era falsa, nepotul ei care e informatician a venit cu alt program si a descoperit adresa exacta si numele...este f. greu sa urmaresti un ip, chiar asta a zis si Dana Ene. Nicoleta, a pus repede informatiile pe care le primea, asa ca dorea sa aflam. Acum, stiind ca e vb de altcineva, astepta sa se confirme de la administratori. Iar cu id-ul, chiar exista, si v-a explicat si ea cum sta treaba. Nu este o fata care sa inventeze si sa faca valuri pe forum, deci NU MINTE.
Ca acum a degenerat totul intr-o mare cearta...asta nu e vina ei. E vina celor care impusca postasul...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput