Mamici de iulie-august 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 17
X-ray spune:
luna nu mi-a venit sa cred cand am citit mesajul

. apoi in loc de edit mesaj am dat celalalt.si nu reuseam sa scap de cuvantul "cracesti" nici cum...azi toata ziua am fost aeriana, stau si rad singura in fata calculatorului...
nma ca sa trecem la lucruri serioase...nu stiu daca ai citit din urma dar te rugasem sa-ti activezi pm-ul ,suntem din aceeasi generatie eu tot 30ani
,poate ne gasim neamuri...mie mi-au spus la inceputul sarcinii de aici din arad numai nebunii,fetele stiu ca mi-au fost alaturi,ca nu e fixata sarcina,ca e o problema ca..etc..norocul meu e ca dr meu e tare "descuiat" si a vazut ca vreau sa-i dau acestei sarcini toate snsele si asa m-a pus in legatura cu dr de la szeged la care merg acum.deci o parere in plus nu conteaza.eu ma duc la control odata pe luna si nu trebuie sa nasc acolo daca nu mai e riscul de nastere prematura.asa ca pt linistea ta mai cere o parere.la multi ani pt ziua sotului!
alina
16+ de sarcina cu o
la purtator...
Luna1 spune:
Hai mah Carla ca asta cu nu prea avem voie incepe sa ma dispere! Acuma nici frunze nu mai avem voie? Mie mi-a zis moasa(si scrie si in carticica mea) una si buna: Nimic nu e interzis in cantitati mici. Nu vorbim de droguri sau mai stiu eu ce, ci de alimente. Mi-a zis ca unele alimente sunt mai bune altele mai putin bune sau mai riscante cum ar fi orice nu este gatit (peste, oua in maioneza de casa, etc) insa se poate si un pic de ficatel, si un pic de ton, numai sa nu exageram.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
nikole spune:
Fetelor dragi si vorbarete, imi cer scuze ca nu am mai dat pe aici, am fost f ocupata dar mai mult sunt f "departe" de ale noastre datorita problemelor mele.
Pe scurt m-am tot plimbat intre primarie-tribunal-Ministerul de afaceri, ma lupt cu ei cu viza mea, in fine....
sincer va spun ca am intrat de cateva ori in astea doua sapt. am citit asa pe sarite, ati scris multisor si nu am recuperat inca.
Alina,vin cum sa nu vin...abia astept sa ajung in tara, insa acum trebuie sa-mi rezolv problemele cu viza aici, mie imi expira cu o luna jumate inainte de data probabila a nasterii, si tragem cat putem ptr o extensie ceva.
Deci cred ca ajung prin iarna, insa chiar si asa vreau f tara sa vin in Arad, si iti dau de stire.
Mai trebuie sa-ti spun ca am mancat si pomelo,insa mie nu prea mi-a placut,am ramas la grefruit-ul meu cel de toate zilele.
Era intr-adevar maaaaaaaare, insa avea o coaja cred ca vreo 5 cm grosime, astfel ca despuiat arata ca un grefruit, si era mai dulce ce-i drept insa cam uscat...
atatam mai visat la pomelo asta, macar bine ca mi-am luat de-o grija,am vazut si eu cum e...
merg sa mai citesc din urma ca nu prea stiu ce se executa pe aici...
Samadhi

vacanta Filipine
vavanta Brasil
16+
CarlaV spune:
Telina si patrunjelul erau intr-o lista de "ierburi" interzise in perioada sarcinii. Pe mine m-a interesat in mod deosebit fiindca obisnuiam sa fac patrunjel tocat (vreo 2 legaturi) la blender cu 200ml suc de rosii si sa-l beau asa. E super pentru calciu. Cateva frunze intr-o salata nu e nici o problema, insa eu foloseam cantitati mai mari. Stiu ca plantele amare sunt interzise pentru ca pot provoca avort. Eu mai luam Essiac inainte in loc de orice supliment de vitamine si minerale, insa acum nu e voie.
Am dat iama in salata sotului si acum mi-e greata, am mancat prea cu pofta. Eu ma feresc de oua crude si carne cruda, si asa pofta imi era de icre zilele trecute...
Carla,
19+ 
simo_al_jaafari spune:
ce atmosfera vesela!!!
booon...de sex parca nici sa n-aud! nu am chef nici batuta si mi-e mila de iubi de nu mai pot si din cand in cand mai inchid cate un ochi...![]()
de titi....si eu care visam la sexoasele astea
!!!! eh! ata ete! pieliti am avut inainte, pieliti oi avea o viata. bine ca stiu ca sa il las sa profite de ele din plin.
luna ma bucur ca incepi sa fii mai bine.
karligutza spune:
lachione am o prietena care a sofat pana in luna a 9-a ... si avusese cerclaj; deci nu cred ca e o interdictie generala...
sunteti niste gagici faine, recunoasteti? imi place ca ne-am adunat pe aici o serie de mamici si viitoare mamici carora nu numai ca le place sexul, ci sa si vorbeasca deschis despre el... si eu sunt pro-
numai ca de cand am ramas
(de fapt de cand stiu ca am ramas... asta de prin sapt.6 de sarcina) cred ca numai de vreo 2 ori am testat ce stiam noi sa facem mai bine, adica
!
Nu ne-a interzis nici doctorul, insa acum chiar mi-e frica sa nu ii ciocnim la usa... din cate am auzit nici ecogragie transvaginala nu prea se recomanda dupa ce colul s-a inchis. Voi ce stiti? Oricum, exista alternativele despre care se vorbea pe aici... vezi jadi
, vezi Luna1
...
Bun venit greenapple si greierash si sa faceti bebiti sanatosi tun, frumosi si destepti! si sa ne povestiti cum va simtiti si mai ales sa fiti fericite si sanatoase atat in familie cat si aici cu noi... noi mai glumim, mai povestim, mai plangem
de o masea, de o raceala, de o durere, dar ne trec toate grijile aici... asa ca va asteptam cu bratele deschise! 
fetelor, eu va marturisesc cu veselie ca azi e prima zi din saptamana cu nr.20... crestem mari, pe cantar sunt doar 2 kg in plus fata de start, insa ne e bine. Miercuri ma duc la o consultatie de rutina la stomatologie, pt.ca am senzatia ca la dulce e un discomfort la o maseluta... iar ca si preocupari alternative, sa stiti ca eu m-am apucat de exercitii de respiratie, de mers pe varfuri, de mers pe calcaie... si inca unele pe jos, pe sus... ma rog, specialitati de gravida ![]()
va pup cu drag pe toate!
karligutza,
sapt.20
Kariris spune:
bravo karligutza! daca ai luat doar 2 kg in 20 de saptamani cred ca arati super! eu incet, incet, ma transform in balena ucigasa! am luat deja 7 kg...in 14 saptamani.
eu sunt si inalta, am aproape 1,80m si inca nu par grasa dar si cand oi ajunge la termen cred ca abia o sa ma mai misc. Norocul meu ca inainte sa raman am slabit mult si inca pot spune ca ma simt confortabil; dar sigur o sa ajung la 100 kg in ritmul asta.
lachi
13+
liadorian spune:
Fetelor, sunteti mortale! Ma ridic doua minute din pat sa vad ce mai faceti, si dau aici peste o adevarata orgie!! Noi n-am avut voie sa
de cand am ramas insarcinata asa ca va imaginati ce e in capul meu de trei luni incoace! Ce sa mai spun de barbatul meu... ma doare sufletul cand ma gandesc la cat e el de chinuit, ca alternativele sunt ele bune, dar nu sunt tot aia...
Eh... Macar de-ar fi totul bine! V-am ascultat si stau numai in pat, cuminte de tot. Ma gandesc sa-mi iau concediu saptamana asta, ca sa fiu eu sigura ca am facut tot ce se poate face. O sa tot am timp sa imaginez scenarii erotice!
Pupaturi tuturor, tare bine-mi prinde sa va stiu aproape!