Copiluti de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Teddy, uite pentru tine special http://family.webshots.com/photo/2167782310080132939SRRQXH ca sa vezi de ce nu ai sa mai primesti de 8 martie

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Cuscra nu pot sa trimit inca nora la tine, ca vaz ca ginerica vrea sa se faca ginecolog, si mi-e sa nu-i faca vreun control inainte de vreme (glumesc )

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Vai Danelutza draga, chiar vrei sa ma necajesti?...apai m-am gandit sa le pun la borcane ca pe castravetzi sa ma laud la tine de 8 martie ca sigur pana atunci ale tale or fi gata!
Simona, simpatic tare piticul tau, am ras cu lacrimi!
Gusta, voi cum mai sunteti?
Loreen, gatasi salariile? hai ca abia astept...
Cuscra Olga, cum te mai simti?

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

La multi ani ADINA sa fii sanatoasa si iubita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ne-am adunat...dezamagire totala, dupa ce am strabatut orasul aflu ca prichindeii sub 3 ani nu sunt bineveniti. Degeaba vorbesc cu sefa, degeaba ii spun ca vin de la mama naibii special sa-mi bucur odrasla, ea nu si nu, si nu a ramas. A ramas mititica uitandu-se, cu nasucul lipit, dupa Nane, mi se rupea inima. Am zbughit-o ca sa nu inceapa sa planga si ne-am fatait prin Real.
Trebuie sa-mi aduc oglinda in casa ca m-am speriat cand m-am vazut in cabina de proba, de luni scap si de aniversari si trec la treaba.

Laura am vazut borcanele Humana la Real.

Simona . M-am cocosat de ras de strengarul tau, dar si de Daniela.

Mickyyy ai niste cucuiete dragute, mi-a placut concertul!

Fetelor!!!!!!! nu mai vorbiti de varsta!!! Eu atata stiu ca mai am de trait inca de 3 ori cat am acum, hai, minus vreo 5 ani.

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fran dar la Melania n-ai gasit nimica? Daca era dupa mine i-as fi luat vreo 3-4 perechi asa de grea a fost hotararea, i-am luat in final o pereche de ghetute cu scai cu un nr. mai mare si ma tenteaza sa-i iau si cizmulite pentru iarna urmatoare, aici e mai grea dilema ca nu stiu ce nr. sa-i iau, dar cred ca 23 ar fi cel mai bine.

M-apu sa salt pozele pe web sa vi le-arat.

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Adina!

Gabitzam, mai, cind le auzi ca la 30 se pling ca sint batrine... iti vine sa le bati, nu alta. Si la mine a fost ca la tine, am avut un oarecare soc cind mi-am dat seama ca nu am facut eu prea multe pina la 30 de ani, dar apoi totul a mers snur si in 10 ani am facut cit am facut in 30! Adica m-am indragostit cind credeam ca nu se va mai intimpla, m-am maritat (bine!!!), am facut doi copii, am plecat din tara, imi schimb meseria... si lista ar putea continua. Este adevarat, ca asa am facut si dupa ce am facut 20 de ani, si ce am facut intre 20 si 30 nici nu visam sa fac vreodata! Acum, sa vedem ce se va intimpla dupa ce voi face 40, ca pina atunci aproape am terminat prima faza si cea mai grea a lucrurilor incepute dupa 30. Oare ce macaz mai schimb... probabil ne vom lua o casa, o vom aranja dupa gustul nostru si vom incepe si noi sa calatorim... visul nostru de o viata, si cind eram singuri si de cind sintem impreuna. Sint atitea de vazut!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Multumesc fetelor de primirea calduroasa!Sunteti tare de treaba,deja am inceput sa prind firul si sa incep sa va cunosc putin.La multi ani Adina!Frumoasa varsta,mai am si eu nitelus.
Maine daca este frumos luam strengarelul si dam o fuga la munte sa ia puiul o gura de aer proaspat.
Week end placut la toate mamicile!

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Adina!!!!

Bun venit noilor venite si sedere cat mai lunga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Miki, sigur o sa fie si maine frumos, e si pacat sa nu va duceti la munte, ca ajungeti imediat.

Nu mi-a venit sa cred ce cald a fost azi, cand am venit de la servici erau 17-18 grade. Am dat o tura de piata prin Baneasa, era plin de flori, lalele, zambile, narcise, albinele zumzaiau, incredibil pentru 9 februarie!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput