enteroviroza....help!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Ooooooof...

Si noi suntem internati de 6 zile : enterocolita dovedita a fi enteroviroza (rotavirus) in a 3-a zi am primit diagnosticul si de pneumonie... Vladut raspunde f bine la tratament. Din a 2-a zi ne-am "reintregit" familia : l-am internat si pe cel mic cu ...pneumonie, rau...s-a agravat sub tratament antibiotic aici in spital...dupa 5 zile de internare ! Sunt revoltata, deznadajduita...

Mergi la inceput

...voiam de fapt sa-ti sugerez pt enterocolita : hydrasec + biotics.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @cris@ spune:

Monique, imi pare rau! te cred, stiu cum te simti, e ingrozitor.......eu am facut pneumonie la 2 zile dupa ce m-am internat cu LUCA si nu-ti imaginezi prin ce am trecut...aveam febra 39, si nu puteam nici sa ma intind(erau patuturi mici, cu gratii), am stat 7 zile pe scaun, cu branula si eu(pt. ca nu mai putem de durere de spate, imi faceau si mie trat. odata cu copilul)..ce sa-ti spun, nici acum nu mi-am revenit...
acum luca e mai bine, rotavirus a iesit negativ, maine ne ducem cu el la control.
eu in schimb mai am momente cand simt ca nu mai pot si plang, plang pana obosesc......
sanatate multa va doresc!

Mergi la inceput

@cris@,

azi am reusit sa-l externez pe Vladut ! Era atat de nerabdator, bucuros, fericit !... Acum 1 sapt avea 15 kg iar azi are 16.6 kg. Si-a revenit uluitor.A fost foarte cooperant, mi-l imaginasem cu totul altfel intr-o astfel de ipostaza . Stand atat de mult cu el acum i-am redescoperit sufletelul lui inocent, am ramas surprinsa cat de multe cunoaste, simte. Am ramas in continuare in spital cu Victor care in sfarsit zambeste, rade, face pozne !... Am omis ceva : sigur ca si eu m-am imbolnavit aici. Sunt racita rau de tot ! Dar chiar nu mai conteaza, abia pot respira dar sunt...tare multumita astazi !
Ai grija de voi ! Luca e bine acum, nu-ti ma fa griji, te rog...ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @cris@ spune:

ma bucur mult Monique pt. voi!sa dea Dumnezeu sa fie bine cat mai repede si pt. Victor si sa plecati sanatosi acasa! si noi suntem mai bine, Luca e vioi, se joaca........cat despre mine...incerc sa ma autocontrolez asa cum ai spus si tu, sper doar sa reusesc......
va pupam!
sanatate!

Mergi la inceput