Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Gio , varianta moldoveneasca e cu fetita.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by anymony

Ali, si eu am primit tot ieri indemn si alocatia...prin mandat postal, desi le-am cerut sa o vireze in cont. Astia s-au timpit!! Si cica e si in cont bagata...ce-i drept pe card nu am verificat ieri.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

pai a venit si postasul cu banii si ti-a intrat si in cont????????[pcool]

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by mirela10

ALI,bre apari si tu mai devreme...ti-a dat pana la urma anasol sampanie ,sa stim daca te vedem diseara pe aici
va las dragelor,ma striga datoria

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

pai ce sa fac daca a stat Mitica ,cu spiridusa...am tras cu ochiul pe aici...multi de la noi tie si lui Dani.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bai fetelor va tot zic si zic sa-mi lasati @ ori numele in pace, dar voi nu si nu! Deci nu stiu care ce nume vreti sa va dam...probabil ca lista ar fi prea lunga si ati fi atit de multe ca ati ajunge la concluzia ca de fapt "s-a glumit", nu birfit....probabil dupa voi! Mai eu nu va mai zic decit 1 data...POATE RETINETI...uitati de numele meu, de mine, de Bia si de toata familia si viata mea, decit sa pomeniti aiurea ...ce o fi asa de greu? Aveti grija de voi si VIATA VOASTRA + COPILASI!Stiti exact cui m-am adresat ca sa nu va insir ca pierd seara degeaba...!V-am mai zis ca mi-e scirba asa ca nu va mai obositi...pastrati-va energia pentru fapte mai constructive...daca puteti, desigur! Sper sa fie ultima data cind postez aici..DACA MA LASATI!

AUSTRIA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Deja se ajunge la amentzari...
Cristina...acum imi dai dreptate??

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Nico, imi pare tare, tare rau ca tocmai pe tine te-a ales Neo asta sa faca misto Daca te pot ajuta cu ceva, apeleaza ! Eu una as vrea sa te ajut sa lamuresti subiectul, dar tot ce stiu sunt speculatii, ca nu am citit capitolul de la inceput. Pana atunci, nu pot sa zic decat sa nu bagi in seama asa tampenie, si sa iti consumi energia si sentimentele pe lucruri ce conteaza cu adevarat, familia, prietenii, si mai ales, iubita de Dariuca, care are nevoie de o mama senina si puternica.

Stiu ca acum pare ca forumul ti-a adus numai rele, dar sper ca totusi ai primit si unele lucruri bune din partea noastra. Eu cel putin ma gandesc cu drag la tine, si iti trimit un maaaaare

In ceea ce priveste "camera secretelor" dupa parerea mea este totul o mare farsa. La inceput a fost un mare nimic, din care s-a facut o grozavie. Mai nou cineva s-a plictisit, si stiind ce mare tam-tam a fost atunci, s-a pus pe facut experimente psihologice. Imi pare chiar rau de acea persoana. Cam dilit la cap trebuie sa fii sa faci asa ceva. Chiar daca am descoperi-o, nu am putea sa o pedepsim cu nimic mai mult decat deja e! O sarmana !

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
Asa sunt oamenii, cu cat cunosc mai putin, cu atat isi dau cu parerea mai repede. (observatie personala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Deea..interesant motto-ul tau...
Inseamna ca Moni stie multe deaia nu zice nimic..sta si "rumega" problema..
Ma duc si eu sa invatz ceva ca sunt solo...copiii mi i-a luat soacra-mea..sa pot dormii bine la noapte
Anasol...am uitat..mi-ai facut pofta de niste "micoze" Imi trimiti si mie la pachet?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, super tare e-mailul. Am ris mult si bine. Se vede ca esti in examene

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Mai ce oameni pot fi pe lumea asta..Tocmai am vazut pe Prima o stire cu o mama care si-a abandonat 2 fetite gemene SUPERBE de 2 ani! Mai are acasa una de 3 ani si le-a lasat la metrou..dar le-a supravegheat pina a vazut ca sunt gasit e de politisti...DOAMNE

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eteeeeeee... scrie o Lorena Dupa modul de adresare si numele Biei sa inteleg ca e Catalina ????? Da' ce-ti veni, mama, sa scrii cu alt nick ? Ca apoi sa poti sa zici ca nu ai fost tu, sau cum ? Adica, de fapt, ce-ti venii sa scrii ???? si ... daca ma gandesc mai bine ... ce-ti venii sa citesti ????

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
Asa sunt oamenii, cu cat cunosc mai putin, cu atat isi dau cu parerea mai repede. (observatie personala)

Mergi la inceput