Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 17
anasol spune:
fetele, mersi de rasp,dav papa la 4 ore ,dar cred ca ii maresc si io distantza ca parca nu papa asa cu pofta,poate nu i-o fi prea foame..
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
cuscra ,imi pare rau de sabina ,multi pupici si multa sanatate...
bee-ai dreptate mama nici io nu prea is de acord cu medicamente,dar mi-e asa o frica cu virozele astea,is asa periculoase........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
acina spune:
Irinutza sanatate Sabinei.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
monica70 spune:
quote:
Originally posted by T_Ioana
Vai Monico, tocmai pe mine m-ai uitat..eu care-mi bateam copilul intre doua conferinte!!!!
fi sigura ca nu am uitat pe nimeni .. asteptam cinfirmarea fiecareia ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI "MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Ana_m spune:
M-ati ucis cu retetele astea. cipercile pot fii si de la conserva la reteta cu salata de ùi si ciupèrci ???
Deea da-mi si mie reteta de amandina
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
acina spune:
Ana_m la reteta mea pot fi si ciuperci de la conserva.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
monica70 spune:
BOMBO,ANASEBE,MARAKI,IRINA,IOANA,GIOVA,RALU,ASTERY,ANAM,LUNANOUA 
Alea ingrosate au participat mai des,celelate intamplator . Si eu sunt tot groasa ![]()
Vad ca NICO nu da semne de viata...
Mai am o intrebare: NICO macar uneia din cele 4 i-ai trimis convorbirea primita? Ca ziceai ca (cel putin) cu una dine ele ai vorbit!
... eu daca as primi asa ceva, primul lucru as trimite convorbirea primita celor in cauza cu mesajul "ce e cu asta???"
Da' de fapt cre' ca sunteti la ciuperci si nu va mai intereseaza ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
A sosit postaritza cu cic 6+2
NICO inca o intrebare: ID-ul necunoscut de ce nu ni-l zici? Ala de ce e secret? Poate il stie careva ... poate il recunoaste careva ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
nicoleta raducu spune:
Acum am venit de la plimbarica...
Moni draga..IDUL ERA NEO_PUPACIOASA.mAI FETELOR, EU IN CLIPA ASTA, DUPA CE NEPOTUL MEU A DESFACUT PARTEA DE PROGRAMARE, NU STIU..CA NU MA PRICEP, A CONSTATAT CA FUSESE TRIMIS DE LA UN ALT ID, L-AM IDENTIFICAT, INCA NU SUNT 100% DE PERSOANA DAR EU ZIC CA SUNT EXTREM DE APROAPE.DACA E CINE CRED, INCA ESTE SUPOZITIE, ESTE CINEVA CARE NU A POSTAT DE CEVA TIMP...
CIT DESPRE CONFERINTE, LA INCEPUTURILE LOR SI EU AM PARTICIPAT LA CITEVA, IN CERC RESTRINS, SI TOT CE STIU E CA AM IESIT SUPER RAPID CA ERAM SUPARACIOASA.
DAR PARANOICA NU SUNT.ACUM STIU CA ESTE O FACATURA CE AM PRIMIT SI N-AM POSTAT PENTRU CA DRAGELE, DACA PENTRU VOI E SUBIECT VIU, PENTRU MINE, CARE DUPA ULTIMA SARCINA PIERDUTA HABAR N-AVETI CE DEPRESATA AM FOST SI CA S-A LASAT CU MEDICI, NU ESTE ASA. ESTE CEVA CARE M-A OMORIT.CA ASA M-A FACUT MAMA MEA. SENSIBILOASA.
andiaroro spune:
nico-nu uita de adm forumului............poate raspunsul e chiar la indemana; MIRELA sigur te va ajuta daca-i dai ID-ul
ANA-retete de amandine sunt multe pe culinar, daca gasesc iti trimit pe pm link-urile
eu la ciupercute le presar cascaval inainte de a le pune in tava la cuptor;;;;;;;sau cand am chef de jonglerii si sunt palariile mari le tapetez pe dinauntru cu bacon f subtire si apoi piciorusele tocate si amestecate musai cu usturoi si verdetzuri, iar pe deasupra o felie fina de rosie si cascaval si la servit un motz de maslina sau ardei;;;;;;ma rog, timp sa am ca traznai sunt multe
ana si alexandre (17.02.2006)

..eu care-mi bateam copilul intre doua conferinte!!!!