Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Am ac opinie ca ANA si in + eu ma simt jignita de primul mesaj al Alinei-imi esti simpatica, inteleg ca te-ai suparat atunci f tare, dar nu inteleg de ce generalizezi "inca", atata timp cat un mesaj mai incolo spui ca ti-au si recunoscut anumite persoane. de ce nu le numesti aici, daca tot ai venit la noi in vizita si vezi ca te primim cu drag( ca intotdeauna);

e in puterea ta si Catalinei sa indepartati perdeaua asta de fum; in primul rand din onestitate si respect pentru noi cele multe, care nu am participat nici la conferinte si nici nu am barfit vreodata vreo colega de forum.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Andiaroro subscriu...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana_m doamne ajuta sa fie bine Clarita si sa-i treaca dermatita.
Atunci, din pacate chiar a existat o astfel de conversatie, fetele i-au recunoscut Alinei. dar acum daca aceasta conferinta este inventata, cine sa recunoasca?
Nico poate nu a vrut sa spuna numele ca sunt implicate pers. prea bune si sensibile si nu le poate pune la zid.
Bianca si la noi e cald afara, nu e soare, eu astept sa doarma gandacul si pe urma sa iesim dar nicio sansa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Mi-am petrecut dimineatza incercand sa gasesc o informatie, inca nu am reusit decat adresa care a dat-o Nicoleta. Si probabil ca nu voi reusi, cel mai bine e sa trimita Nico la provider un e-mail.
Eu am doar 2 supozitii: una, daca discutia e reala, exista o a 5-a persoana care le-a "tradus", cele 4 dand-o de gol, s-ar da si pe ele si ar confirma autenticitatea dicutiei.
2 - daca discutia este falsificata, exista o persoana (sau mai multe) care vor sa "anime" forumul, si care stiu ce o doare pe Nicoleta, ba mai mult au vazut-o recent sau au auzit comentarii la adresa fetitzei, astfel ca nu ii era greu sa inventeze un dialog, mai ales intre cele 4 persoane care au avut antecedente in discutii la conferinte.
Si mai cred ca oricine ar fi persoana, nu a trimis de pe un ip personal, ci s-a dus la altcineva, ca sa nu se descopere.
Alina, eu iti dau dreptate, ca fiind una din persoanele barfite si care a primit la randul ei o conversatie asemanatoare.
Si cam atat.

LA MULTI ANI ANASOL!! sA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA ALATURI DE SOTZ SI COPILAS!!

Diana a mancat iar prost azi, acum doarme. Eu ma pun sa spal niste vase.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ingrid . Cititind mesajul tau asa am zambit in sinea mea , ca toate facem supozitii , ne framantam sa gasim solutii sa gasim vinovata. daca se va rezolva cazul asta eu cred ca ar trebui sa ne dea o diploma de detectivi si poate ar trebui sa ne reprofilam . Si nu vreau sa supar pe nimeni cu mesajul asta doar fac haz de necaz .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ana dragutza, eu am facut supozitiile astea doar din cauza ca am fost implicata, nu ca as vrea eu sa fac pe detectivul, ci pur si simplu imi amintesc ce mi s-a intamplat mie, mai bine zis, retraiesc. Pe mine nu m-a deranjat atata, era la adresa mea, dar la Nico e alta situatie, s-a legat de fetitza si asta ma supara rau.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ana_m eu am incredere ca se va face bine Clara

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Hai ca nu vreau in nici un caz sa incep iar sa scriu la subiectul asta. Deci:
1. faptul ca am fost barfita este o certitudine, sunt chestii pe care le-am zis unor anumite persoane pe mess si nu avea cum sa se afle decat de la acele persoane. Si chiar mi s-a recunoscut chestia asta de doua fete. Intr-adevar chestii minore au zis fata de restul barfelor.
2. nu bag pe nimeni in nici o oala cu nimeni, dar atata timp cat nu stiu cine a participat ( eu nu am primit nici o conferinta detaliata ci doar telefoane, 2 la numar, de la 2 fete diferite ) nu pot sa intru si sa scriu si sa fiu iar sincera si iar barfita. Nu am nimic cu nimeni, dar nu m-as mai simti bine sa scriu aici, as acum ii spuneam si Monicai, nu stau sa ma gandesc ce nu ar deranja sa scriu, ce nu s-ar barfi si sa scriu numai acele lucruri.
Pup toti bebelusii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina sa inteleg ca tu stii de la cine ai primit telefoanele?
Ingrid bine gandit, cum a zis si Ana_m tre sa ne refrofilam.
Eu nu stiu nimic de ip-uri si late chestii, asa ca astept un semn de la cunoscatoare.

Marco mi-a adormit, asa ca profit sa merg sa-i termin papica si sa pun in ordine bucataria.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Eu nu mai scriu nimic de toate aste ca vad ca pana la urma fiecare o ia in alt fel si fiecare intelege cum il doare pe el .
Acina , multumesc

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput