Mamici de ianuarie - februarie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Catalina tu te miri ca al tau doarme si eu nu inteleg de ce a mea nu vrea. cred ca o doare si burtika, ca se sreme rau, i-am dar sab simplex pt ca ceai de colici nu vrea. noaptea a dormit, dar de la 7 cand a terminat de mancat nu a mai inchis ochii. am frecat-o pe burtika, am pus-o pe pieptul meu... nu si nu. acum papa.

protectie... nu stiu, vom vedea.

tati de Roni multumim mult de vesti. pupici pt Lore si bebelin.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Lore - bine ca s-a terminat cu bine, desi imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin toate astea. Pe mine dr nu ma terminase de cusut, dar cand a simtit ca tresar de durere, mi-a mai facut o xilina (si ce bine a fost).
ivona - l-am dat pe Adam cu bepanthen de 2 ori si mi se par mai estompate bubitele. Ii mai dau si azi, sa vedem cum evolueaza.
ralu - am vazut piciul - frumos, curat-ca la carte!
aelita - gemenele despre care am scris erau mari deja intre 18-22 luni [:O]
acum intelegi de ce nu inteleg??? Sa ai grija de ele atata timp si apoi sa le abandonezi in spital!!! Una dintre ele terminase un tratament caci se vedeau urmele de intepaturi pe manute. Iar astia de la TV le-au dat si fata in speranta ca le-o recunoaste cineva... cred. Totusi acum se afla intr-un centru de primire timp de 1 an, timp in care pot veni parintii dupa ele, apoi trec intr-o familiei "foster" , daca vor aparea parinti adoptivi acestia le vor primi pt 3 luni pt adaptare si verificati pe masura, si abia dupa 1 an vor primi aprobarea pt adoptie. Complicat nu? Si mai ales traumatizant pt copii!!!
catalina - virozele astea la moda au facut victime in randul copilasilor si frecvent am auzit ca au murit in somn Dar noua nu ni se intampla.
criss- am citit si aflat ca alaptatul e pe post de inhibator de utza-utza. ceva hormonal...
mihacarm - uite galeria si pt tine

Mai tineti minte bataitza ce i-am promis-o lui fiu'miu la spital? Ei bine, cred ca nu mai e mult! A supt la 5:45, la 7:15, de atunci a stat treaz, a urlat din 10 in 10 min si acum l-a luat somnul dupa iar un supt Ce ziceati de program?!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by eli1977

feteleee!!!help!la noi au venit colicile!de dimineata de la 7 nu dormim deloooc!!vrea san intr-una, sta o ora la supt si daca il pun in pat urlaaa..nici afara nu a adormit, se strange din burtica, se screme, face caca si ar vrea sa pape non stop...ce facem?ce sa ii fac la noapte, ca sunt singura cu el!sariiti!!!

uite ca n-am apucat sa citesc ce ti-au raspuns fetele, dar la noi functioneaza asa:

- de 3 ori pe zi sab simplex 7 picaturi inainte de laptic;
- de 3 ori pe zi/ jumatate lingurita de Gripe Water;
- dupa masa, adoarme pe burtica lui mami si sta asa vreo 20 de minute - face minuni;
- ne-a mai zis pediatra sa punem pe burtica o bastita uda pe care o calcam sa fie caldutza - n-am fost chiar atat de disperati.

Bafta!

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

gio - de unde ai luat Gripe Water? credeam ca se gaseste numai in strainataturi?!

Mergi la inceput

sms de la Mihacarm
am nascut fata, 3,200kg, 51 cm, apgar 9, cezariana. sunt la reanimare, mi-e bine

Felicitari desi imi pare rau ca s-a bagat dr si nu a lasat-o sa nasca natural asa cum voia! Copilul nici nu a fost asa de mare pe cat presupunea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

felicitari Miha!!!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

BRAVO MIHA.MULTA SANATATE ATAT TIE CAT SI BUBUREZEI TALE.VA PUPIC PE AMANDOUA

AMR 5 Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by ylilimic

gio - de unde ai luat Gripe Water? credeam ca se gaseste numai in strainataturi?!

au la farmacie, facut de mai multe firme

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bravo, MIHA!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

a facut dimineata kaka.nu pot sa cred.Sper sa fie de la lactulose si sa-si revina sa nu fie doar o intamplare.In fine de ieri dim e asa de cuminte..sa nu o deochi..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput