Mamici de ianuarie - februarie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Hai s ava pun o intrebare (eu sunt cu intrebarile in ultima vreme)
Ultima oara cand am fost la pansat dr mi-a zis ca mai incolo sa dau pe semnele ramase de la ate (fermoar) ca sa se estompeze cu cortizon. Sau atat am inteles din ce a mormait ca asa sunt astia.

Anyway, intrebarea mea e ce produse naturiste sunt bune ca sa se mai estompeze semnele ca dunga orizontala e ok dar mi-au ramas cateva pe verticala care momentan arata cam nashpa.

Aveti vreo idee?

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

yilinic, eu am facut Fiv acum 2 ani jumate, la Giulesti.M-a costat 700$ plus 30 milioane ,plus 600euro medicamentatia,plus ce a mai fost in stanga dreapta sa zic maruntisuri cica.
Am facut Fiv simplu, reusit din prima incercare.dar e poveste lunga...am afcut suprastimulare, adica foliculi f ff multi...eu eram gravida in luna a 4-a si aveam foliculi inca si aratam gravida de la inceput..eram in luna a 3-a

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Aaaaa, si .... neuronii astia am uitat ce voiam sa va mai spun, sau intreb, sau ....
Inca nu mi s-au regenerat toti neuronii!!!!

A, si azi mi-am facut de cap si mm-am dus si mi-am cumparat un sutien ca m-am saturat de vechiturile mele care toate atarna (nu sunt sutienele de vina dar ca sa ma simt mai bine)Am vrut sa imi iau si un chilot cu elastic care strange si burta si curu (scuzati) dar era 93 ron (triumph) si m-am lasat pagubasa.

Si tot nu imi aduc aminte ce voiam sa mai scriu.

Mergi la inceput

LORE dar ai avut aventuri fata draga. Acum am citit ca prima oara am trecut in diagonala. Bine ca ai trecut peste cu bine. Sau peste ca probabil numai bine nu ti-a fost.
Felicitari si pupa-l pe ala micu si din partea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

a nascut lore!!!

era sotul ei pe mess,a zis ca o sa intre si aici sa ne dea mai multe detalii!

sa va traiasca micutul,sa fie sanatos si cumintel si sa va bucurati de el!!!

criss...diafragma?sau ar mai fi supozitoarele vaginale care se transf in spuma,metoda calendarului +spalat bine cu irigatorul IMEDIAT dupa contact (dar asta inseamna ca in loc sa te relaxezi si tu in bratele sotului ca tot omu' dai fuga la baie,cam anevoios...).de ce nu recurgeti la prezervativ?noi pe asta l-am folosit cu succes,previne si cancerul de col uterineu am incercat sa iau pastile la un mom dat si mi-a fost f rau desi erau prescrise de medic,si de atunci el a zis ca nu ma mai lasa sa bag in mine hormoni.
despre partea cu pusul prezervativului,i-l pui tu si sa vezi ce distractiv e...
mai rau e cand apuci sa ai parte de un super preludiu si esti gata sa explodezi si constati ca nu mai sunt prezervative.si atunci ce faci?mergi mai departe si faci un bebe... asa a aparut bebe adriana maria a noastra.acum ,ca tot sunt la ora marturisirilor, am facut eu in asa fel incat sa nu mai avem nici un prezervativ in casa taman in ziua ovulatiei).of si cu ce voce nevinovata i-am zis ca sigur nu sunt in perioda fertila,si el m-a crezut (defapt stiu ca s-a lasat intentionat fentat...).si a vrut sa recurga la metoda cu interruptus si nu l-am lasat deloc,l-am tinut bine bine ca sa fiu sigura ca nu se pierde nimic.sa va zic ca am stat si cu picioarele in sus pe pereti dupa aceea...?(cica eram obosita de la servici si aveam nevoie de relaxare).acum,dupa ce am nascut,i-am marturisit si lui ca eu am vrut in mod intentionat sa raman gravida si mi-a zis ca s-a prins...de mult:)
chiar criss ar fi si metoda asta cu coitus interruptus,dar e cam frustranta pentru partener...asa ca eu tot prezervativ zic.

si ca tot suntem la subiectul asta cu hatzaneala ,eu mai am doua saptamani ... merg la control sa vad ce si cum,sper sa nu fie probleme si sa tb sa mai astept ca zau ca plec de acolo direct la nebuni...pai n-am mai trait o partida calumea de mai bine de jumatate de an!!!bine,mi-e cam jena de felul in care arat,dar cu lumina stinsa mergeasta pana imi reintru in forme...

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

sraluca, daca vroiai sutien pt alaptat ,cauta la jolidon, 300de mii

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Lore si sotul felicitari ptr micutul Roni!!! E o scumpete mica. Si ce fericititi sunteti in poze. Sa va traiasca!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

ANIS nu de alaptat ca nu mai alptez de mult. Voiam un sutien sa ma simt si eu FEMEIE sa nu mai umblu cu ele atarnate ca mi-am stricat toate sutienele mai ales dupa ce am nascut. In primul rand ca nu mi-am mai cumparat unul nou si le-am purtat pe astea vechi toata sarcina si s-au lasat ele sub povara .. stiti voi cum e si dupa ce am nascut, ala de alaptat era nou si ma strangea si le-am folosit tot pe alea normale, binenteles cu elasticele largite la maxim de au devenit .... ce sa mai zic. Asa ca m-am dus si mi-am luat un sutien frumos, nou, care sa imi ridice moralul si tatzele si care precis o sa ma incomodeze ca nu mai sunt obisnuita cu asa ceva.
Dar ma simt tare sexy!

Mergi la inceput

sraluca..atunci sa-ti fie de bine

*** AniS ***

Mergi la inceput

Ce rapid!!!
Mersi mult.
Hai ca ma duc sa ma bag in pat ca plimbarile astea ma cam obosesc. Sper sa nu se mai trezeasca pana maine dar ... speranta ....

Am plecat. Va pup

Mergi la inceput