Mamici de ianuarie - februarie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 26
Ana_Alx spune:
catalina cate 2 picaturi,da?
eu intreb acum ca cine stie poate decand am facut eu primul copil acum 3 ani s-or fi mai schimbat in idei si sa fac ce trebuie.
]11 zile +
Mimishoru'(2 ani si 10 luni)
Daconst spune:
V-am citit si va ca fiecare mamica are cite o problema ceva...asa ca vin si eu cu a mea.
Bb meu s-a invatat la biberon si nu mai are rabdare de tzitzi cind vine mai greu...si atunci incepe sa plinga din senin de nu-l mai pot opri.Dinamizzi,la fel ca al tau bb asa face si al meu.Nu scap decit daca-i fac formula si atunci tace,desi eu am lapte.
Am vorbit cu moasa si mi-a adus un set ajutator de alaptat si incercam sa-l fentam...adica e o sticla cu formula care o am legata de gat(parca sunt un Saint Bernard,nu stiu cum se scrie)si din sticla pleaca 2 furtunase subtiri care sunt lipite de sfarcuri.Eu pot regla de la sticla cind ii dau si formula pe linga san.E o chestie ingenioasa si chiar functioneaza...asa bea bb si lapticul meu si-l ajut cu putina formula.![]()
A doua problema ar fi:de cind trecem pe nr 1 la laptele praf???
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Ana_Alx
catalina cate 2 picaturi,da?
eu intreb acum ca cine stie poate decand am facut eu primul copil acum 3 ani s-or fi mai schimbat in idei si sa fac ce trebuie.]11 zile +
Mimishoru'(2 ani si 10 luni)
Eu stiu ca o picatura...adica asa scrie pe prospect.De la 14zile,cum spunea si Cata.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
adela2006 spune:
catalina sefa mea e si medicul meu de familie 

nasoala treaba cu pretenu din nou sa speram ca e un incident izolat ca doar nu divorteaza in fiecare zi
astepata rabdatoare pana pleci si tu sa vada si tati cum e ![]()
ana-alx vigantolul il dam ca si catalina doua picaturi seara din a 12 zi de nastere pana la 1 an
dana noi suntem la nr 1 de la inceput la lapte praf ( NAN 1 )stiu ca mai exista cel pentru prematuri inainte de nr 1 al tau de care e ?
ce misto instalatie ai din pacate nu am auzit sa existe si pe aici
va pupaceste adela
de
alexia maria
eli1977 spune:
Adela,
noi ii punem cate doua picaturi de ser in fiecare nara, ca oricum, la cat se foieste ii mai curge si ramane cat trebuie, il lasam un pic si tati cu pompita ii astupa o nara, tine apasata pompa langa nara de desfundat si cand ii da drumul la cauciuc ies si mucisorii, albi, transparenti si lichizi, asa.Sarumana de sfaturi, ii mai dau si san, fie ca din biberon , fie direct la san, desi cu unul tre sa mai astept, ca e rupt tot, efectiv nu mai pot cu el.
Catalina, voi folositi batista bebelusului?nu trage prea tare?eu am cumparat-o si cand a vazut-o al meu a zis ca nici prin cap nu-i trece, ca nu-mi dau seama ce putere are de la aspirator..poate ii raneste mucoasa..
am fost afara, e super, am stat o ora jumatate, as mai fi stat.bebe doarme de la 3 de cand am iesit.
pupici,
Eli si bebe Andrei
livia72 spune:
Fetelor,
Eu credeam ca numarul la pampersi se schimba dupa ce iti dai seama ca nu mai tin bine pipi, sau asta era la copii mai mari? Voi cum va dati seama ca e cazul sa schimbati, dupaq urmele pe care le lasa pe piciorus? Noi am ramas la marimea 1. Sa vedem ce ne spune la 1 luna - ce greutate avem, si daca avem mai multisor ii schimbam.
In alta ordine de idei, stiu ca s-a mai discutat, dar are cineva carut mai usor si cam pe unde s-ar gasi asa ceva? Saptamana asta cred ca o plimb tot in brate, desi ma cam rupe, dar sambata viitoare as vrea sa luam carut.
Livia, Alex(10.11.2002) si Irina (19.01.2007)
livia72 spune:
A, mai aveam o intrebare: aveti sugestii de restaurant micut in Militari sau Dr. Taberei sau alta zona conveanbila in care sa pot face botezul - cred ca o sa avem in jur de 25 pers. Vrem sa-l facem la sf. primei sapt. din mai.
Livia
Catalina spune:
Dana, noi ii dam doua picaturi, asa ni s-a spus. E musai seara? Ca eu i le dadeam dimineata sa nu uit (doctora nu a facut nici o precizare).
Eli, cand am cumparat Batista Bebelusului (pe care ne-a recomandat-o doctora, nu am luat-o noi de capul nostru), tati al nostru si-a pus el la nas intai sa vada cum e. Incercati si voi la tine sau la tati. Are un dispozitiv reglator al jetului de aer plasat inainte de chestia aia pe care i-o puneti la nasuc. De aceea nu trage asa tare. Eu zic ca e ok, dar nu exagerat de folosita.
Livia, nu stiu cum si unde dar nu te lasa si cumpara un carut usor, chiar daca mai scump. Al meu ma rupe pur si simplu 3 etaje pe scari, mai ales acum ca si bebe e mai greu.
Da, eu am schimbat Pampers dupa urmele de pe picior. Dar sa stii ca nici pipi nu prea mai tineau, ca il gaseam mereu ud pe hainute. Acum nu l-am mai gasit (dar ii si schimb mai des de cand s-a iritat ca l-am lasat mult cu un pampers).
Dana, si noi suntem la nr. 1 de Humana. Sincer, habar nu am cand as trece la 2 sau 3. Ca pe asta vad ca da dozele pana pe la 5,6 luni. O sa intreb la pediatra.
Hai va pup
kateryna spune:
Ana_Alx, Adela, Vigantolul se da din a 14-a zi pana la 1 an jumate cate o picatura sau doua (in functie de ce recomanda DOCTORUL!!!) Ana, mergi si vorbeste cu dr ptr ca depinde de marimea fontanelelor, nr de picaturi pe care le administrezi!
Eli, si noi avem batista bebelusului si vreau sa spun ca o folosim cu succes. Nu are o putere foarte mare, pentru ca isi regleaza in mare cam care e intensitatea pe care o foloseste. Eventual incearca tu inainte pompita ca sa te convingi.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
loremunteanu spune:
Salutare!
Inca nu am citit nimic din urma....
Voiam sa va spunem ca am ajuns acasa si suntem tare fericiti. Suntem bine si au si bebe. In ciuda complicatiilor (cum v-a zis tati), nu ma dor deloc curaturile, mai am din cand in cand o mica jena la un fir... Laptic este destul... Azi o sa ma mulg sa vad exact cam ce cantitate producem ca se pare ca mai ramane ceva si dupa ce suge bebe... O intrebare cheie... Daca pastrez lapticul la congelator, cum il incalzesc sa i-l dau lui bebe? O sa incerc sa intru maine, poimaine sa va citesc si sa va mai scriu cate un pic... Oricum trebuie sa corectez povestea...orele nu corespund...s-a intamplat foarte repede... dupa tati a durat mai mult...
Si Nadia a ajuns acasa tot azi... Am plecat in gasca din spital...
Va pupic! Si sa-mi spuneti de laptic...

Ps. O sa mai puna tati poze noi in seara asta, asa ca maine sau chiar mai tarziu peste vreo 2-3ore le puteti vedea...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/