Depresia postnatala,cine s-a confruntat cu ea?
Raspunsuri - Pagina 2
amyarabella spune:
Ma bucur tare mult ca ati raspuns la subiect.
Pentru ANAMEA as vrea sa iti spun ca eu cred ca este un pas inainte faptul ca ai scris despre si ca probabil ar trebui sa incerci <daca se poate> sa te odihnesti un pic singura sau macar sa iesi din casa putin la cumparaturi sau ceva la o cafea cu prietenele sa te mai destinzi la mine a ajutat.O sa treaca pana la urma si la mine a durat destul de mult aproape un an,daia am si scris despre sa stiti ca nu santeti singurele care trec prin asta,eu am tot cautat in perioada aia sfaturi si nu prea am gasit...![]()
Sper sa iti fie mai bine 
Amy
si Stefan
amy
nikole spune:
Ohhhhh, eu trec prin ce scrieti voi pe aici ACUM...CE-O FI MAI TARZIU????
Deja ma cuprinde panica...
25+
haine gravidutzaaa
pisimuky spune:
Si eu m-am confruntat cu depresia natala dar numai la primul copil pt. ca la al doilea mi-au venit deja mintzile la cap !
Mamica de
nazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.
miti2004 spune:
eu am avut alt pitic pe creier: o puneam pe mama ( a venit aici in primele 3 luni ) sa spele de mana toate haine si scutecele lui Alex
...ca cica sa nu ia ceva copilul de la noi daca bagam la masina de spalat...m-a tinut vreo luna jumate tip in care maica-mea nu mai putea de coloana de cat statea aplecata cu ligheanele in cada...Doamne, unde era mintea mea pe atunci...
Insa am ramas cu oboseala, si as vrea sa DORMMMMMMMM si eu cateva nopti si sa ma trezesc cand vreau eu dimineata, si nu la 5:30-6 cand se trezeste Alex ca sa ne jucam 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Criss75 spune:
Si eu am avut asa o criza de plans de vreo jumatate de ora. Nu stiu daca asta se cheama depresia postnatala, pentru ca la mine a durat doar atat, o jumatate de ora. Bebe plangea, probabil avea colici, eu nu stiam ce sa-i fac, eram singura cu el in salon si m-a apucat si pe mine plansul. La un moment dat a intrat dr. meu si a venit repede la mine "ce s-a intamplat? va e rau?" Eu nu stiam ce sa-i spun. Dar noroc ca a trecut repede.![]()
Cred ca pana la urma toate trecem prin asta, doar ca la unele dureaza mai mult, la altele mai putin.
Sabina spune:
eu, da rau de tot:)
2 luni jumate am plans din orice...incet incet a trecut. Bine, uneori am impresia ca si acum amia m:))0
La mine era cauzata de nesomn si de ranile de la sani.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
roxana1974 spune:
eu am plans 2 saptamani, aproape non-stop...eram fericita ca ccc copilul e sanatos, dar era slab rau si nu prea manca, la inceput...si plangeaaaaam...si cum ma suna cineva sa ma felicite ca am nascut, imi tasneau pur si simplu lacrimile din oki si nu le puteam opri...
Aveam nevoie de liniste si de intelegere...sa nu fiu singura si sa am ajutor (mama si sotul mi-au fost alaturi, nu stiu ce ma faceam daca nu ar fi fost asa), in cazul in care eram prea obosita..oricum in primele 3 zile dupa ce am nascut eram atat de obosita incat mi-era groaza si sa duc tacamul la gura...
anamea spune:
quote:
Originally posted by amyarabella
Ma bucur tare mult ca ati raspuns la subiect.
Pentru ANAMEA as vrea sa iti spun ca eu cred ca este un pas inainte faptul ca ai scris despre si ca probabil ar trebui sa incerci <daca se poate> sa te odihnesti un pic singura sau macar sa iesi din casa putin la cumparaturi sau ceva la o cafea cu prietenele sa te mai destinzi la mine a ajutat.O sa treaca pana la urma si la mine a durat destul de mult aproape un an,daia am si scris despre sa stiti ca nu santeti singurele care trec prin asta,eu am tot cautat in perioada aia sfaturi si nu prea am gasit...
Sper sa iti fie mai bine
Amy
si Stefan
amy
Multumesc, prietene nu prea mai am, toate m-au dezamagit intr-un fel sau altul, va multumesc celor de pe
ca existati si ca v-am gasit.Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
amyarabella spune:
Daca prietene nu ptra mai ai iesi singurica la cumparaturi si tot o sa te simnti bine.Asta daca ai cu cine sa il lasi pe bebe binenteles sau mergi la cuafor sau la un masaj ceva.![]()
Bebe Stefan si mami amy