Spiridusi de ianuaire - februarie 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

luati aici ca mi-e lene sa scriu altfel
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94089

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

ANASOL LA MULTI ANI!!!
SA TRAIESTI SI SA ITI CRESTI NEPOTII DE LA DAVIDUTZ!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

La multi ani Ana! Multe bucurii si impliniri. Si fericire alaturi de cei doi baieti ai tai.
Ma duc si eu in pat ca acusi cere Razvan laptele si eu nu-l aud

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

No bun...deci am dezvaluit si misterul...misterelor.
Cred ca putem merge la nani.Pt seara asta e destul.
Ma gandesc deja sa va fac si eu o faza dinasta odata..sa va zic ceva si sa ma duc la culcare
Si cand ma gandesc ca sambata am examen si eu stau pe DC in loc sa invatz

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna dimineata,secta!
Concluzia dupa aceasta noapte zice asa:e clar ca cineva si-a propus ca sa ma faca sa renunt la postarile mele pe DC.
LILIANA...asta ma intreb si eu:de ce nene sa aiba cineva ceva cu mine?
BIANCA,IRINAnu am sa fac publice numele pentru ca acum am convingerea ca e o facatura.Am sa sun astazi si am sa vorbesc cu tipul ala...TUDOR..desi sincer mare brinza nu stiu daca voi afla...in fine...
Eu am gresit venind aici si postind ce ma durea..dar am facut-o pentru ca eram extrem de necajita...Ce vreau sa stiti este ca nu am avut in intentie sa-mi fac dusmani sau sa nasc controverse...
MONICA...evit conflictele..nu sunt adepta lor..Oricum, stiu ca tu si inca citeva fete stiu ca v-ati amuzat copios...
Sunt asa de scirbita de situatie, incit am sa ascult un sfat al IRINEI SI AM SA TRATEZ CU DE ACUM ORICE REMARCA RAUTACIOASA.
Mai, io am fost o sensibiloasa de cind ma stiu...dar sa mor daca DC-uL asta nu ma va face o nesi...
DRAGA CARE AI CEVA PE CREIER VIS-AVIS DE MINE SI FETITA MEA....CHIAR DACA NU TE VOI DESCOPERI, EXISTA SUS UN DUMNEZEU CARE LE PLATESTE PE TOATE, SA STII!MAI ALES CA DARIUCA CHIAR ESTE UN DAR DUMNEZEIESC!

Mergi la inceput

ANASOL,SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA ITI DEA DUMNEZEU NUMAI IMPLINIRI, SPOR SI HAPPINESS!!!!

Mergi la inceput

Ce am uitat sa zic a fost faptul ca am aflat si eu cu ocazia asta de ce respect ma bucur aici, in cadrul sectei.Si sincer, chiar ma gindesc serios sa imi vad de treaba, sa nu mai plictisesc pe nimeni cu postarile mele care si asa s-au imputinat de la o vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Anasol La Multi Ani .
Sa ai parte numai de ce e mai bun in viata .

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput