Spiridusi de ianuaire - februarie 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ali, super filmuletzul...ce se mai distreaza Iarina

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Giova pai se poate topi si face altceva din bratarica...asa e ca a trecut moda la alea cu tablita.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Super Ali. Eu fac asa cu suzeta tricolora ca a lui Moni. Si el e foarte bucuros. Ma duc la un dus si probabil la somn ca da divort barbate-miu.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

pai ali atunci nici io nu stiam,ca mie nu mi-a trimis si ziceam cine naiba ii cascadorul asta?>zic creca iar isi vara dracusorul coada,ca de stiam atunci va ziceam nu va lasam sa va bateti capetele .....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mai fetelor pastrati-va farsele pentru 1 APRILIE.

Parca vad maine ca va contacteaza OTV cu DDD. Ce face Domne YM asta in casele oamenilor.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Anasol eu nu sunt pe listuta ta ...asa ca pe mine nu m-a vizitat "cascadorul ala...bine ca ti-ai adus aminte si le-ai spus fetelor cine e defapt

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai fetele...eu mi-am facut o lista in mail cu favoritii la care le trimit mailuri, si o alta lista cu membrele DC la care am adresa. Si eu mi-am bagat multe ca am primit si eu mail la randul meu cu multe adrese.Anasol...fa-ti si tu liste doar cu membrele DC si atunci strainii nu pot sa vada adresele la fete.
A lui Giova nu o am, si a lui marki ca e falsa ca am bagat-o in lista mea de mesenger atunci cand nu stia de ce oamenii ii sunt offline si vroiam sa ii spun si nu mi-a dat accept.
Maraki...deci ai 2..sau mai multe si eu o am pe aia pe care nu o folosesti.
Giova...daca vrei da-mi si adresa ta sa o am ..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

pai creca o sa sterg fetele ca numai probl le fac,mai tineti minte cu troian,tot fetele din lista mea ca nus ce naiba trimiteam ,acum cu cascador,nu prea-s de pastrat in listutza voastra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Inca un pic si apare si aia care a bulversat-o pe Nico si apoi toata secta ... cu "conferinta aia inchipuita"

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasol pe mine m-a contactat cascadorul mult mai tarziu si deja citisem pe Dc toata chestia. asa ca l-am refuzat din start.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput