Spiridusi de ianuaire - februarie 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 20
anasol spune:
bianca ti-a prescris dr imunogrip sau i-l dai tu asa?ca as vrea si io ceva pt imunitate,lui dav i-au facut in spital imunoglobin-perfuzie,dar e tare scumpa,vreo 5 mil.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
szaboali spune:

Iariona s-a culcat pe la 21 si un sfert ...acum am auzit-o tusind

maine de dimineata mergem la dr. sa vedem daca nu cumva e inceput de raceala sau ceva rosu in gatut.In rest sunt toate bune si frumoase.
Nico
nu te mai stresa ca nu are rost...si Iarina e slabanoaga dar pentru mine e bine asa cum e...
si la Daria papusica.
Apropo de IP daca il trimiti la moderatori sau la administrator nu iti poate spune ce nume de utilizator s-a inscris de la acel IP? Ca sigur au ei o situatie ,ca nu te poti inscrie de doua ori de la acelasi IP.(sper ca ai inteses ceva cat de cat din ce am zis eu)
Cosmi sincere condoleante!
nu mai stiu ce am vreu sa mai spun
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
diana12 spune:
In fine, mi-e greu sa cred ca o sa aflam vreodata cine a trimis mesajul.
Asta este, pacat.
Sa aveti o noapte buna, fug sa iau pitica de la scoala.
szaboali spune:
Ioana
super tare faza cu Razvanel la banca 

.
Silvi
multumesc si eu pentru link.
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
maraki spune:
Dana eu nu ma pricep la IT prea mult, lamureste-ma si pe mine: utilizatorul este Tudor ala? Eu m.am gandit ca puteti cauta aria de lucru a firmei respective si fetele din Buc. stiu cat de cat zona fiecareia unde locuieste, asa se face legatura si se afla cine a trimis conf. Eu oricum inclin sa cred ca nu a fsot facatura, a incercat cineva sa masluiasca un mesaj din history ?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
szaboali spune:
Acina felicitari lui Andrei plimbaretul
.
Bianca
lui Dani sa se faca bine repede.
ali
T_Ioana spune:
Eu ma gandesc ca cine a folosit IP-ul ala nu e musai sa fie membru DC, ca doar l-a trimis pe messenger sau mail! DSeci nu-i obligatoriu sa se fi inregistrat pe DC folosiind acel IP.
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
teolinda spune:
Iaca vin si eu cu un
doar doar o reusi sa alunge
de-aici.
In viata mea n-am vazut asa ceva. Pe bune ca asta e SECTA dar nu cu mamici de spiridusi... scuzati-ma Doamnelor.
Ce interesant cat timp au unii oameni... iar mie abia imi ajunge timpul sa ma joc cu copilul meu ... in conditiile in care am renuntat de multa vreme la a mai posta pe acest subiect... din motivele enumerate deja de RALU.
Nico... chiar nu inteleg de ce nu poti face publica acea conferinta. In fond nu faci rau nimanui... ba chiar vei face un bine celor care vor sa-si mai impartaseasca sentimentele pe-aici.
Despre CADOUL Mariei... pana isi cumpara AnaS o duba sa indese tricicleta in ea... ca in Matiz crede-ma Bianca dar abia bagi un carucior pliat si para pliat, eu propun sa ii luam micutei ceva de AUR( cercei... sau orice bijuterie finuta pt ca dupa cum bine stim noi femeile nu avem niciodata destule bijuterii).
COSMI - condoleante. Dumnezeu sa o odihneasca pe bunicutza ta iar tie multa putere sa treci peste acest moment.
Va doresc toate cele bune!
LILIANA si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
dana_ene spune:
Maraki, Alexandru Tudor este persoana de contact a firmei (probabil patronul).
Ce am mai aflat?
De pe calculatorul respectiv, pe data de 31 ianuarie (miercurea trecuta) la ora pranzului, cineva a cautat pe Google informatii despre "pvc bucuresti".
Stiu ca nu e de folos...
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
monica70 spune:
Ce stiu 100% - alea 4 n-au fost intr-o confe impreuna cat is io popa 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"