Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ramona,
te-asteptam mai des, totusi. pup Kailan!

adelina,
eu ii dau cu samburi de cand am inceput diversificarea. nu stiu ce sa te sfatuiesc. poate sa-i dai in continuare cu samburi si sa fii atenta la vreo posibila alergie. daca nu ai un copil sensibil nu ar trebui sa fie nici o problema. si daca voi va stiti la fel.

roxana,
catalin e ca in reclama cu baterii, iepurasii aceia ce intepeneau in diverse pozitii pen'ca ii lasau bateriile. daca afli cu ce tip functioneaza, spune-ne si noua, am vrea si noi din cand in cand cate-un break d'asta....

ralucis,
cand am dat acolo de un copil frumos si plans am avut o senzatie de deja vu. si pe urma iar am ajuns la pozele mai vechi si iar am gasit ciorapii. sa ne spuneti unde stati si sa-i lasati la uscat pe balcon, ca venim dupa ei...
auzi, da de unde ii dai matale pepene galben? ca vrem si noi sa luam!

bey, io m-am ramolit rau! am deschis multe ferestre cu poze si intr-una am dat de ...pescarushu cel mumos! da de unde am deschis-o, ca papa nu era printre ultimele fete ce au postat?!!! sunt in zona crepusculara, nu mai pricep nimic...

ami,
orezul nu-l fierbe ca pentru pilaful romanesc, cu de trei ori apa; il pui in muuuulta apa, il lasi 20,25,30 min, in functie de soi, apoi il scoti cu spumiera. sau il poti pune la steamer (ori la cous-cousiera). nu devine lipicios deloc! de asemenea, exista paste de orez. o bunatate

oana,
felicitari pentru Paul!!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

La multi ani tuturor sarbatoritilor, de la o mama aiurita rau!!!!!

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

asa...
acum si noi la zis:

draga de lacra, ne-am intalnit, am stat la taca-taca, am devalizat bamboo (eu, ca dansa e mai cu picioarele pe pamant si iese mai des din casa..), am beut cu maare pofta o cafea si apoi, pen'ca nu era sufisant, m-a dus in...cora. si acolo am ramas. Lacra, am plecat la 8!!
si mi-am luat aspirator!!!!!!!!!!!!!!1
am avut mare bafta; am luat un hoover; la 2100W, cu shpe filtre si nu's ce sistem bengos "sensory dust manager cyclonic", fara punga, ca m-am saturat sa pun pe mine tot ce-am aspirat cand schimb punga (de fapt sunt de-o ipocrizie f mare, caci colegu' meu de viata da cu aspiratorul si il si curata, da macar el sa nu se mai chinuie...)
are si optiunea de punga, da nu cred ca o sa vrem asa ceva. e cu filtre hepa, cu accesorii multe, imi place ca e verde transparent, vaz si eu ce scot (barbat'miu..). ce sa va spun, e misto. si l=am prins la superoferta, ca e nou bagat pe piata. adicatelea am dat 319ron pe el.mai bine nu se poate.
http://www.edirectory.co.uk/pf/880/mia/d/hoover+tc3710+cyclonic+dust+manager+bagless+cylinder+vacuum/pid/4284184

io tot cresc

Mergi la inceput

don'soara hora face urmatoarele:
se hihaie intr-una, zice de-ale noastre si de-ale ei. adica mama, tata, amam, restul nu stiu sa le scriu.
am fost in vizita ieri, la o shoricutza dragalasa. ne-am pupam cu ana, cu oglinda, cu parchetul, am pus stapanire pe minunatul scaun de masa al Anei.. ne-a placut tare tare! Soricelul arata minunatissim!

Lacra,
in acest caz trebe sa mai fac un drum, sa iau si eu balonashe...

ziceam de hora. a inceput sa stie ce si cum! adica ii spun 'unde-i mingea, mami, mingea?' si se intoarce, ocheste mingea in capatul celalalt al covorul si se duce si o ia. o cauta pe nanca din priviri cand o intreb de ea, de tata, cu laptele la fel. e minunat, imi creste sufletul!

io tot cresc

Mergi la inceput

hai ca vad ca nu va place pagina 13. daca ma mai lasati mult, o umplu singura....

idee jucarie:
in cora exista, la raionul de electrice, un casetofon pentru copii. e o NE-BU-NI-E. l-am luat eu. e foarte colorat, costa 35 ron, merge si la priza si cu baterii (dar trebuie adaptor pentur priza). are doua microfoane pentru inregistrari si sing along (karaoke). ne place peste poate, asta seara am adormit cu el cantand cantecele de leagan ale narcisei suciu, langa urechile noastre clapauge (pluralul nu denota infantilism, doar ca avem amandoua urechile clapauge)

io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Andreeasi Lacra,saru-mana de raspuns!!D'aia nu placea la cupil.E din ala nasol mango al meu,asa ca pot sa-l arunc!!!Bine ca stiu de acum in colo!!!
Roxana si Ralucis,pe la voi am vazut niste somnorosi,ochelaristi,palngaciosi dar si veseli...nevoie mare!!!
Virgi,pupam vorbareata!!!
Andrei,cand are chef si numai cand vrea el,zice apa,pa(si face semn cu manutza)si non stop zice mama,mai ales cand nu are mama chef.Azi m-a solicitat non stop,si cand dormea maraia dupa suzeta.cred ca se mai arata vreun dinte,ca asa,dintr-o data e pus pe maraiala de ma zgarie la urechi.Si continuu,dar continuu ma cheama.Cum dispar,cum..."mama"!Mi-ar place asa de tare sa mai zica si tata!O singura data a zis mamaie si tataie!Si eu ii zic "bai baiete" si el repeta.."bai bete".Asta cand nu zice mama.Si e innebunit dupa Voltaj cu "Stiu",pacat ca nu o baga astia non stop ca ar sta numai in fata televizorului si as sta si eu o tzara linistita!!!
Va pup pe toate si noapte buna.Ma duc sa ma primenesc si eu ca tot a adormit odorul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

AAA!Am luat din Cora canutza cu pai,o nebunie pt Andrei in prima zi,a baut la apa pana i-a luat-o ta-su din mana ca "facea broaste in burta"!Acum e cahhhh,nici nu vrea sa o vada! www.flickr.com/photos/13932096@N00/388349787/in/photostream/" target="_blank">Aici,canuta nesuferita!

Mergi la inceput

yep, avem si noi. e cahh. nu stie sa traga din ea, asa ca o purtam prin parc, plina cu ...cafea... mor de ciuda (ca am luat trei, una pentru mama si doua pentru hora!)

io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Luana, poza Pescarushului e pusa de Doroti.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Luana ma gandeam eu ca nu pleci cu mana goala din Cora. Ia zi e cu apa aspiratoru'? Nu am inteles din ce ai zis tu.
Cat despre orez...nu stiam ca asa se face
Dana si eu am luat cana dintr'aceea dar nici Petra nu stie sa traga din ea. Petra bea oricum din cana normala dar era buna pentru ca nu mai varsa pe ea.

Hei voi cei fara dinti ... mai umpleti pe mami de bale? Petra parca nu mai are balutze asa multe.

Aaa si mai fac un club al cireselor care nu zic nimic. Nici mama nici tata(a zis o data demult tare chinuit)nimic. Doar pune limbutza intre buze si sufla de ma scuipa din cap pana in picioare si mai face cu limba ca si cum am mima calutzu(o pune in cerul gurii si scoate zgomotul de dii calutz).

Dar sta singurica in picioare mai mult de 30 de secunde . Se ridica de canapea si isi da drumul la maini. Sta asa destul de mult pana se lasa in fundulet.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput